Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wydzielony wątek o HolidayCheck: holidaycheck-ge-100-mil-m-m-za-recenzje-hotelu,1574,110641

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8544 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 428  Następna
Autor Wiadomość
#401 PostWysłany: 09 Sty 2012 19:00 
Awatar użytkownika

Loty: 140
Kilometry: 285 616
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
BTW z M&M dostałem bezużyteczną odpowiedź napisaną na oko na dwie strony A4, która nawet nie próbowała odpowiedzieć na moje pytanie. A oczekiwałem tak prostej odpowiedzi jak dostałem od Mikegs, która mi wszystko wyjaśniła. Za to dostałem informację jak dużo różnych dokumentów muszę im odesłać i które w oryginałach, a które w kopiach zeby mi naliczyli mile za lot na którym nie pokazałem karty.

Pozdrawiam,
tygrysm

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#402 PostWysłany: 10 Sty 2012 14:30 

Po jakim czasie od napisania 3 recenzji na Traveladvisor.de mile wpłyną na konto?

#403 PostWysłany: 10 Sty 2012 14:37 

niebieski
Iwan napisał(a):
Po jakim czasie od napisania 3 recenzji na Traveladvisor.de mile wpłyną na konto?

2-3 dni..
 Profil Relacje PM off  

#404 PostWysłany: 10 Sty 2012 20:00 

Moje recenzje pojawiły się w serwisie, ale przeczytałem na innym forum, że ktoś dostał coś takiego:

Cytuj:
Herzlichen Glückwunsch!
Sie erhalten 300 Miles & More Prämienmeilen

Ja nie dostałem na maila takiej wiadomości a jedynie informacje o tym, że moje recenzje są zaakceptowane. Czy dostaje się zawsze taką informacje o przyznaniu mil?

Wybaczcie, ze tak dopytuje, ale zależy mi na uzyskaniu pierwszych mil i jak najszybszym uzyskaniu stałego numeru.

#405 PostWysłany: 10 Sty 2012 20:16 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Plastikową kartę i stały nr uzyskasz dopiero po zdobyciu pierwszych mil statusowych, czyli po przelocie liniami m&m.
 Profil Relacje PM off  

#406 PostWysłany: 11 Sty 2012 00:43 
Awatar użytkownika

Hubert napisał(a):
Plastikową kartę i stały nr uzyskasz dopiero po zdobyciu pierwszych mil statusowych, czyli po przelocie liniami m&m.

Ja swój plastik dostałem właśnie po recenzjach w Tripadvisor. Ponoć na hinduskiej stronie dają 100 mil za każdą recenzję bez żadnych ograniczeń i po angielsku.
 Profil Relacje PM off  

#407 PostWysłany: 11 Sty 2012 02:45 

Widzę, że zdania na temat wysyłki karty są podzielone. Ja ostatnio często wchodziłem na mój profil w miles & more i teraz nagle zauważyłem, że od dziś mam więcej funkcji i przydzielono mi stały numer członkowski a co ciekawe mam nadal 0 mil na obu kontach ;) Czy nadanie stałego numeru oznacza wysyłkę karty?

#408 PostWysłany: 11 Sty 2012 03:10 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
pio napisał(a):
Hubert napisał(a):

Ja swój plastik dostałem właśnie po recenzjach w Tripadvisor. Ponoć na hinduskiej stronie dają 100 mil za każdą recenzję bez żadnych ograniczeń i po angielsku.

Widocznie przez pomyłkę dostałeś ;)

https://www.miles-and-more.com/online/m ... id=1000340

Twoja stała, plastikowa karta Miles & More

Nowi uczestnicy programu mogą korzystać z naszych usług online (np. sprawdzanie stanu konta milowego, rezerwacja biletów-nagród) wyłącznie po otrzymaniu indywidualnego kodu PIN.

W chwili, gdy zdobędziesz pierwszą milę premiową korzystając z usług jednego z naszych partnerów programu Miles & More i mila ta zostanie zaksięgowana na Twoim koncie, otrzymasz od nas swoją stałą, plastikową kartę Miles & More oraz pięciocyfrowy kod PIN.

Życzymy miłej zabawy podczas gromadzenia i wykorzystywania mil!
 Profil Relacje PM off  

#409 PostWysłany: 11 Sty 2012 12:32 

Po uzyskaniu nowego stałego numeru, ten tymczasowy jest całkowicie nieaktywny? bo to numer tymczasowy podalem w tripadvisor i teraz zastanawiam się co z moimi punktami..

#410 PostWysłany: 11 Sty 2012 14:31 
Awatar użytkownika

Iwan napisał(a):
Po uzyskaniu nowego stałego numeru, ten tymczasowy jest całkowicie nieaktywny? bo to numer tymczasowy podalem w tripadvisor i teraz zastanawiam się co z moimi punktami..

Także się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że nie będę już pisał aby uniknąć ew. rozczarowań.
;)
 Profil Relacje PM off  

#411 PostWysłany: 11 Sty 2012 15:25 

pio napisał(a):
Iwan napisał(a):

Także się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że nie będę już pisał aby uniknąć ew. rozczarowań.
;)

Nie ma z tym najmniejszego problemu... Po otrzymaniu normalnej karty oba numery są dopisane do jednego konta... I cały czas to działa :) Ja ostatnio transferowałem poprzez tymczasowym numer, punkty Payback do Miles&More... Pomimo że mam juz od ponad roku aktywny "stały numer" karty.
 Profil Relacje PM off  

#412 PostWysłany: 11 Sty 2012 19:09 

Podobno w Indyjskiej wersji nie ma limitów, ale nie będzie problemu jeśli będę miał dwa konta, w niemieckiej i Indyjskiej wersji? Chodzi mi tutaj o jakieś złamanie postanowień regulaminu.

#413 PostWysłany: 11 Sty 2012 19:13 
Awatar użytkownika

Iwan napisał(a):
Podobno w Indyjskiej wersji nie ma limitów, ale nie będzie problemu jeśli będę miał dwa konta, w niemieckiej i Indyjskiej wersji? Chodzi mi tutaj o jakieś złamanie postanowień regulaminu.

A po co Ci dwa konta? Pisz z jednego.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#414 PostWysłany: 11 Sty 2012 21:25 

Wiem, ale zanim dowiedziałem się o Indyjskiej wersji, zarejestrowałem się na Niemieckiej a z tego co widzę login nie jest aktywny w rożnych wersjach i do Indyjskiej musiałem założyć nowe konto. Teraz będę pisał tylko z niego.

#415 PostWysłany: 11 Sty 2012 21:37 
Awatar użytkownika

Iwan napisał(a):
Wiem, ale zanim dowiedziałem się o Indyjskiej wersji, zarejestrowałem się na Niemieckiej a z tego co widzę login nie jest aktywny w rożnych wersjach i do Indyjskiej musiałem założyć nowe konto. Teraz będę pisał tylko z niego.

Jak to nie jest aktywny? Ja mam jedno konto które działa na wszystkich wersjach językowych.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#416 PostWysłany: 12 Sty 2012 23:19 

Bezpłatna złota karta Businessworld Gold Regus na cały rok - wstęp do loży biznesowych w centrach miast na całym świecie (w Polsce - tylko Warszawa). Po roku karta wygasa. Należy wpisać numer karty M&M przy rejestracji:

http://www.regus.ie/zsys/ncms/emea/acti ... icate.aspx
lub
http://www.regus.de/zsys/ncms/emea/acti ... icate.aspx

Więcej informacji o korzyściach:
http://www.regus.pl

źródło: travel-dealz.de

#417 PostWysłany: 12 Sty 2012 23:57 
Awatar użytkownika

niebieski
dyzu napisał(a):
Bezpłatna złota karta Businessworld Gold Regus na cały rok - wstęp do loży biznesowych w centrach miast na całym świecie (w Polsce - tylko Warszawa). Po roku karta wygasa. Należy wpisać numer karty M&M przy rejestracji:

http://www.regus.ie/zsys/ncms/emea/acti ... icate.aspx
lub
http://www.regus.de/zsys/ncms/emea/acti ... icate.aspx

Więcej informacji o korzyściach:
http://www.regus.pl

źródło: travel-dealz.de

Czytał ktoś warunki?

#418 PostWysłany: 13 Sty 2012 00:11 

Na startowej stronie promocji: http://www.regus.ie/zsys/ncms/emea/acti ... lt-en.aspx

jest: "* free subscription will automatically end after 12 months"

poza tym, nigdzie nie podaje się numeru karty kredytowej.

#419 PostWysłany: 13 Sty 2012 00:14 
Awatar użytkownika

niebieski
Fakt, tylko pytanie co nam daje ta karta.

#420 PostWysłany: 13 Sty 2012 00:23 

Z tego co piszą - można skorzystać z loży biznesowych np. na dworcach kolejowych (Tha­lys Lounge at Brus­sels Midi Station). Bezpłatny internet, kawka i herbata. Poza tym możliwość zniżek na wypożyczenie samochodów w Sixt:
http://www.regus.ie/zsys/ncms/emea/acti ... ts-en.aspx

Sam nie wiem co jeszcze - może się komuś przyda.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8544 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 428  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: mlae oraz 5 gości