Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Sty 2012 23:31 

Poszukuje biletów lotniczych z Polski - obojętnie jakie lotnisko, ewentualnie wchodzi jeszcze w grę Berlin. Lot ma być do Nowego Jorku albo Los Angeles, ewentualnie San Francisco. A następnie lot z któregos z tych miast z powrotem, najelpiej do Polski. Generalnei planujemy przejechac w miesiąc (czerwiec 2012) Stany autem. W sumie nie wiem, czy lepiej jest jechać z zachodu na wschód czy ze wschodu na zachód... Jakbyście mogli doradzić gdzie można zakupić takie łączone bilety, to byłabym wdzięczna za info :) Bo kupowanie osobnych biletow wychodzi dosc drogo, ale moze gdzies jest jakis portal gdzie mozna wybrac loty łączone, a pozniej ten srodkowy wykasowac?? :)
btw jak ktos moze cos polecić odnośnie podrózy autem przez USA, to będę wdzięczna za info. Generalnie nie możemy wyjechać przed 5 czerwca, ale za to jestesmy fleksyjni jeżeli chodzi o powrót.
Będę super wdzięczna za wszelkie informacje! pozdr Daga
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 11 Sty 2012 00:22 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
Wszystko ok, ale proszę - "fleksyjni" nie. Możecie być już nawet elastyczni, możecie się dostosować do dat, ale fleksyjni nie, proszę :cry:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Sty 2012 12:01 

Dlaczego nie? :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Sty 2012 12:11 

Jest mnostwo portali, ktore umozliwaija podroz wieloodcinkowa chocby expedia, orbitz itp. Musisz tylko wybrac opcje multiple destination. Co do lotow to najlepiej posprawdzaj na stronie przewoznikow, ktore Ci odpowiadaja, z Berlina masz Continental do NY, oraz Air Berlin do NY, Miami i LA.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Sty 2012 12:17 

Cytuj:
Dlaczego nie?

Ponieważ polskie słowo "fleksyjny" znaczy zupełnie co innego niż angielskie "flexible".
Radzę sięgnąć do słownika języka polskiego ;-)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Sty 2012 18:10 

Ok, dzięki za dobrą radę :)
Totalnie się z tym zgadzam, że ma to inne znaczenie, ale podoba mi się brzmienie tegoż słowa i pewnie to kwestia czasu, kiedy przyjmie się również i w tym znaczeniu.
Nie zmienia to jednak faktu, że nie jest to związane z tematem.

Do DMac: dzięki za info. Co do AirBerlin, to właśnie tam rozpoczęłam swoje poszukiwanie, ale nie ma tam połączeń łączonych. Natomiast jak wpisywałam połączenie Berlin - LAX, to pojawiała się najpierw cena ok 1700 zł, a jak klikałam na to, to pojawiała się cena ponad 3000 zł w jedną stronę. Ale skorzystam z tych pozostałych wyszukiwarek. Może akurat coś znajdę ciekawego :)
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości