Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Sty 2015 15:35 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 4 016
Krajów: 2 / 0.9%
Witam.
Może ktoś będzie chętny na wyjazd na Maltę , cena biletów to obecnie 354 zł Wro-Malta-Wro. Termin 8-12 kwietnia więc 3 pełne dni na zwiedzanie i wypoczynek. Ceny noclegów od 270 zł/pokój pobyt. Za 400 zł jest np 4* hotel ze śniadaniem, więc 200 zł na głowę. Reasumując koszt przelotu i noclegów to w tej lepszej opcji 4* 550 zł /osoba więc chyba warto ;)

Pozdrawiam
Radek
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#2 PostWysłany: 11 Sty 2015 18:43 

W tym terminie i podobnym kosztem lecę na Majorkę. Jeśli zmienisz kierunek ( mam już bilety) możemy połączyc siły w wynajmie auta.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Sty 2015 18:51 

Loty: 64
Kilometry: 111 587
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Jesli chodzi o pogode to temperatura powietrza i wody na Malcie w tym okresie bedzie korzystniejsza, osobiście byłem na Majorce w 2013 dokładnie 8-12 kwiecień, temp w dzień byla 22stopnie i pelne slońce ale woda ok. 16 Jeśli są jakieś pytania chętnie odpowiem

#4 PostWysłany: 12 Sty 2015 19:46 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 4 016
Krajów: 2 / 0.9%
Kurcze powiem szczerze, że jestem zaskoczony tym, że w prawie 40 milionowym Narodzie trudno kogoś namówić na te parę dni .
Za Majorką jestem jak najbardziej bo nie byłem a też chcę zwiedzić więc jak możesz Mrzysty to daj namiary na bilety i siebie.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Lut 2015 18:10 

hej! masz juz kompletna ekipe? pozdr, zosia
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Lut 2015 14:50 

Hej, jesli jest opcja dolaczenia to prosze o kontakt na madiart@tlen.pl
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości