Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Sty 2015 13:18 
Awatar użytkownika

Loty: 36
Kilometry: 49 961
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Znalazłem nocleg przez posrednika (cheaptickets.com, ale to chyba nie ma znaczenia), zrobiłem rezerwację, mam na mailu potwierdzenie od pośrednika. Czy hotel jeszcze coś musi mi potwierdzać?
Co w sytuacji, kiedy na miejscu hotel odmówi uznania rezerwacji (bo cena którą mam na rezerwacji to jakieś 40% standardowej - nałożyła się promocja na promocję) albo będzie chciał mnie skasować po cenie normalnej?
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 05 Sty 2015 13:55 

To zależy, ale warto walczyć o tą cenę którą otrzymałeś u pośrednika, a w razie problemów kontaktować się z nim.
Polecam też lekturę tego tematu jak postępować z ofertami z szczególnie promocyjnymi cenami instrukcja-obslugi-ofert-hotelowych-z-podejrzanie-niska-cena,81,39247
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Sty 2015 14:16 

Ja robie tak czekam do konca, na tydzien przed wysylam maila do hotelu z jakims dziwnym powodem (tak zeby nie zwracali uwagi na cene) np. prosba o pokoj na najwyzszym pietrze, powitalna butelka szampana.. odsylaja maila ze albo sie da albo nie, ale nic nie wspominaja ze rezerwacja jest nie wazna to jade jakby nigdy nic, jezeli cos sie po drodze posypie np. hotel wspomni ze blad badz posrednik to wtedy tel. do posrednika i niech szukaja czegos zastepczego - 40% to nie jest podejrzanie niska cena jak na hotel ;P podejrzanie niska cena to jakbys kupil 5* Sheraton w Dubaju za 23zl za noc z pelnym wyzywieniem :P
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości