Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Gru 2014 10:42 

Dokąd
  • Może coś polecicie. Mam takie udogodnienie, że mam ciotkę na Teneryfie. Bardzo chciałbym polecieć do Barcelony, może jakieś kraje moża śródziemnego, Chorwacja, Turcja.

Data wylotu
  • 19.02.2015

Data powrotu
  • 24.02.2015

Długość pobytu
  • Maksymalnie 5 dni.

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Ciężko mi coś było znaleźć w granicach 200, 300zł. Znalazłem Pafos za 130euro/os, Barcelonę 90euro/os, ale wiem, że można taniej.

Dodatkowe informacje
  • Zwracam się do Was, bo robicie rzeczy niemożliwe. To musi być wyjazd na studencką kieszeń, która sobie trochę na ten wyjazd zaoszczędziła.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 23 Gru 2014 10:49 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
WAW-BGY 39 zł (długa przesiadka! Czas zwiedzić Mediolan/Bergamo :P )
BGY - BCN - 84 zł
BCN - WAW - 20 eur (85 zł)

Całość 208 zł, bez WDC 80 zł więcej

ceny z WDC, wylot niestety z WAW do WAW, znalezione na azair.eu :)

do Warszawy z Wrocławia dostaniesz się jako student Pendolino za 30 zł lub Ryanair w podobnej cenie, tylko że na Modlin

lub ewentualnie z Warszawy już bez stopa w Bergamo:

WRO-WMI 39 zł (FR) przesiadka 2h
WMI-BCN 173 zł (FR)
BCN-WAW 85 zł
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Gru 2014 11:20 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 335 734
Krajów: 52 / 24.3%
trochę więcej niż twój budżet przewidywał, ale chyba bardziej egzotycznie - Maroko :-)

Załączniki:
Maroko.jpg
Maroko.jpg [ 81.41 KiB | Obejrzany 1075 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 23 Gru 2014 14:41 

podbiję pytanie - jestem studentką, dlatego też ograniczają terminy (przynajmniej jeśli chodzi o sesję).
Prawdę mówiąc, przede wszystkim chciałabym znaleźć się w ciepłym kraju (Kanary byłyby absolutnie fantastyczne), ale cena lotów (przy mojej jeszcze podstawowej umiejętności szukania) na jeden tydzień z terminu 7-20 lutego nie jest za bardzo na studencką kieszeń. Na miejscu chciałabym się przez ok tydzień wygrzać i surfować (dlatego Kanary). Znalezienie towarzystwa to już inna sprawa - może wśród tylu podróżników ktoś się znajdzie? :)
Patrzyłam na loty bezpośrednie (z Modlina), z przesiadkami w Paryżu, Brukseli, ale nic "studenckiego" nie znalazłam (im mniej tym lepiej).
na żadnych luksusach mi nie zależy, jestem typem namiotowca. jest szansa na jakąś fajną ofertę, na jakiś czarter czy w takim terminie to marzenie ściętej głowy?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Gru 2014 14:47 

Hatifnat, podstawa tego tematu to przejrzenie samouczka:
jak-szukac-taniego-lotu-v-0-3-1,8,57900

Jak tam nie ma nic to lotow najprawdopodobniej nie ma, pomysl nad innym terminem, pokombinuj na studiach, zawsze mozesz wziac lewe chorobowe, sa dni ktore mozna latwo odpuscic, nikt nie kaze ci jechac na 7 dni.. mozesz na 2,3,4 zahaczajac o weekend.
 PM off  

#6 PostWysłany: 23 Gru 2014 14:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Szansa niewielka.
Druga połowa lutego to czas karnawału.
Może tydzień przed 17 jakiś się znajdzie do 400 zł.
Pozostaje śledzenie azair.eu i f4f.
Dzisiaj są ceny w granicach 530 zł z Warszawy, Poznania - niektóre z powrotem do Berlina, ale za to 18 lutego, co daje możliwość zaliczenia parady w Santa Cruz:

http://xurl.pl/a2y7
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Gru 2014 15:07 

Dzięki za informacje, będę śledzić. Chciałam się poradzić bardziej doświadczonych. Swoje terminy mogę nagiąć albo zupełnie zmienić, ale niekoniecznie mojego towarzysza nie-studenta, dlatego też patrzyłam na te konkretne terminy.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Gru 2014 23:01 

Dziękuję za pomoc. Niestety zbyt długo się namyślałem i w tym czasie bilety trochę podrożały. Będę jeszcze szukał.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 23 Gru 2014 23:09 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
qbaw13 napisał(a):
Dziękuję za pomoc. Niestety zbyt długo się namyślałem i w tym czasie bilety trochę podrożały. Będę jeszcze szukał.

ta "branża" (tanie latanie) tego nie wybacza :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości