Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 147 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 25 Sie 2014 13:45 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
lizard985 napisał(a):
super przydatne byloby rowniez podsumowanie z informacjami nt cen, najlepszych/najtanszych opcji transportu itp

A na http://www.japan-guide.com/ już byłeś/łaś?
smok1 lubi ten post.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#142 PostWysłany: 25 Sie 2014 21:37 

owszem bylem, dlatego prosilem o subiektywna wypowiedz. Na tego typu stronach jest masa rzeczy "ach i och" a po przyjezdzie dopiero weryfikuje sie dany opis
ocena kogos kto byl juz na miejscu jest jednak niezastapiona
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 27 Sie 2014 00:58 

miejsca godne polecenia Tokyo, Nikko, Kamakura, Kioto, Nara, Osaka - tydzień to mało czasu a miedzy miastami można poruszać się JR-em , nie jest to tani sposób podróżowania ale szybko można się przemieszczać- jeśli wnikliwie poczytasz moją relację dowiesz się wielu szczegółów - a także cen- ja podróżowałem Willerexpresem i był to dobry sposób na dotarcie do większości polecanych Ci punktów.
Nikko , Kamakurę czy Yokohamę można szybko i w miarę tanio odwiedzić nawet podmiejskimi pociągami z Tokyo .
Polecam Ci przeznaczyć trochę więcej czasu na Tokyo oraz Kioto-według mnie warto.
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 15 Paź 2014 14:07 

Do tych topowych miejsc dodałbym na pewno miejsce gdzie można przejść kurs z przysposobienia na wypadek trzęsienia ziemi czy uderzenia tajfunu. Niestety w takowym nie byłem - zbyt mało czasu -ale naprawdę warto.
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 19 Gru 2014 00:20 

dobra cena na lot do TokYo oraz noclegi ze śniadaniami w 3 * hotelach można było znaleźć na travelbirdzie
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 07 Mar 2015 21:52 

witam po dłuższej nieobecności mam pytanie do osób które ostatnio skorzystały z wszelkich promocji lotów do Japonii i były w Tokyo.
Czy miały okazję być w dzielnicy Akihabara i były w tych znanych kilkupiętrowych sklepach z elektroniką.
Z tego co wiem ceny tam są około 40 % tańsze od tych europejskich i podczas mej wizyty w Tokyo jedynie z samego rana tam byłem i nie miałem okazji pochodzić po tych sklepach. A chciałbym wiedzieć ile tam kosztowały lustrzanki Canona Lub Nikona z osprzętem.
Jeśli ktoś widział ofertę i ceny mógłby opisać proszę o wpisy i informacje.
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 07 Mar 2015 22:14 

srebrny
Ja bym się na lustrzanki nie porywał, bo może się okazać, że np. będą miały menu tylko po japońsku, albo inne specyficzne różnice podyktowane lokalnym rynkiem. Natomiast obiektywy, szczególnie używane, można podobno w bardzo atrakcyjnej cenie dostać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 147 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 1 gość