Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Gru 2014 15:27 

• Kat/Wro/Krk/WaW a w zasadzie z dowolnego miasta w Polsce

Dokąd
  • Gdziekolwiek egzotycznie - Ameryka Środkowa, Ameryka Południowa, Azja, Afryka Środkowo-Południowa

Data wylotu
  • 07.03.2015

Data powrotu
  • 31.05.2015

Długość pobytu
  • 10-15 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 500zł / Kanary - już byłem na kanarach :(

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotu gdziekolwiek poza Europę, Azję Mniejszą i Afrykę Północną :) Najchętniej w marcu, ale kwiecień i maj także są w porządku. Jedyne kryterium to jak najniższa cena - idealnie byłoby wydać okolice 1000zł/osoba ale nie wiem czy to realne :)

Serdecznie dziękuje i pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#2 PostWysłany: 10 Gru 2014 15:51 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.2%
niebieski
To może http://www.fly4free.pl/tanie-przeloty-z ... bekistanu/
Co prawda kalendarz flipo już nie działa, ale można wybrać przeloty ręcznie. Całość WAW-TAS-PRG za 1004 zł.

Załączniki:
waw_tas_prg.png
waw_tas_prg.png [ 19.89 KiB | Obejrzany 859 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Gru 2014 16:03 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 720 379
Krajów: 59 / 27.4%
niebieski
przejrzyj sobie kalendarze Flipo - np. możesz z Pragi polecieć do Dubaju za 939zł, są terminy w marcu https://www.flipo.pl/pl/web/#/calendars/list/4177

#4 PostWysłany: 10 Gru 2014 16:19 

Serdecznie dziękuje za propozycje.

Dubaj, całe ZEA i państwa ościenne zaliczam (być może błędnie) do Azji mniejszej i tam bardzo nie chcę się wybierać.

Taszkent brzmi ciekawie, tylko zapomniałem dodać, że jak nie będzie dostępu do morza/oceanu to moja żona tupnie nóżką i nie poleci.

Cudownie byłoby polecieć gdzieś gdzie urzędowym językiem jest hiszpański, ale nie wybrzydzam jeżeli tak nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Gru 2014 16:22 

srebrny
A ja bym po prostu poczekał. Do maja masz sporo czasu ;-) , więc na pewno się trafi kilka fajnych ofert na inne kontynenty <1000zł. Poczekaj przeglądaj stronę główną i forum , a gdy coś się pojawi kupuj ...
Uzbekistan ma dobrą cenę ( tylko linie budzą obawy wielu osób), ale może lepiej poczekać na Iran - w cyklicznych promocjach Pegasusa na pewno pojawi się w okolicach 600zł, a na miejscu taniutko ...

-- 10 Gru 2014 15:26 --

concept napisał(a):

Cudownie byłoby polecieć gdzieś gdzie urzędowym językiem jest hiszpański, ale nie wybrzydzam jeżeli tak nie będzie.

Ameryka południowa do 1000zł - prawie niewykonalne. Loty nie są z Polski ,więc dochodzą doloty. Najlepsze oferty są w okolicach 1000zł ,więc podliczając koszty wyjdzie realnie minimum 1300... I mówimy tu taryfach z błędem(które mogą się pojawić,a nie muszą),a nie o świadomych promocjach.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Gru 2014 18:00 

Niestety praca w korpo - muszę rozpisać urlop na przyszły rok do końca tego tygodnia. 1300 byłoby do przełknięcia za lot do Ameryki Środkowej/Południowej tylko niestety musiałb mieć dary na już... Dziękuje za uświadomienie jak wyglądają realia... Czyli zostają te nieszczęsne kanary po raz kolejny w marcu za 500-600zł :(
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Gru 2014 18:43 

Loty: 405
Kilometry: 1 081 381
Krajów: 31 / 14.4%
niebieski
Nie wiem czy traktujesz to jako egzotykę, no i nie uciekasz z Europy - natomiast jeśli miałbym wybierać pomiędzy:
a) kolejny raz Kanary
b) nowość - Azory

to chyba wybrałbym to drugie ;)

http://www.fly4free.com/azores-from-lis ... 64-98-eur/

Tutaj loty z Lisbony - a do Lisbony można znaleźć doloty w odpowiedniej cenie. Można też się machnąć z przesiadką w Londynie.

Można jeszcze spróbować chwycić coś na Cape Verde - zdarzały się bilety w okolicach 1k.

#8 PostWysłany: 10 Gru 2014 18:47 
Awatar użytkownika

niebieski
To może Gwinea Równikowa:
- jest egzotycznie
- jest Afryka Subsaharyjska
- jest hiszpański
- jest wyspa, więc i dostęp do morza/oceanu, więc żona będzie zadowolona ;)
Trzeba doliczyć doloty do LIS i z MAD.

Załączniki:
lis_ssg_mad.jpeg
lis_ssg_mad.jpeg [ 78.59 KiB | Obejrzany 756 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Gru 2014 19:27 

srebrny
Cenę wycieczki do Gwinei Równikowej zdecydowanie podniosą szczepienia i profilaktyka antymalaryczna. Warto o tym pamiętać. Capo Verde za około 1000zł pojawia się w wersji last minute,więc z planowaniem urlopu bez szans.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Gru 2014 20:00 
Awatar użytkownika

niebieski
jasiub napisał(a):
Cenę wycieczki do Gwinei Równikowej zdecydowanie podniosą szczepienia i profilaktyka antymalaryczna. Warto o tym pamiętać. Capo Verde za około 1000zł pojawia się w wersji last minute,więc z planowaniem urlopu bez szans.

Przyznam, że z Gwineą to był trochę żart, ale z Capo Verde nie masz racji. Tu rezerwacja dla dwóch osób z Brukseli na marzec za około 1115 zł/os. W tej samej cenie jest Boa Vista. No chyba, że mówiłeś o lotach z Polski, to do 1000 zł rzeczywiście może być ciężko.

Załączniki:
bru_sid.jpeg
bru_sid.jpeg [ 105.29 KiB | Obejrzany 711 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 32 gości