Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#1661 PostWysłany: 04 Gru 2014 10:43 

Witam wszystkich,
jestem świeżym posiadaczem karty WizzAir i szukam informacji jak podpiąć członkostwo w WDC do konta na wizzair.com. Dostałem maila od wizzaira, że ma członkostwo, ale po zalogowaniu na stronie system nie pokazuje niższych cen, a w zakładce o WDC jest informacja o braku członkostwa. Czy to normalne i członkostwo pojawia się po np pierwszej transakcji kartą? Gdzie w profilu można podglądać posiadane pkt?

pozdrawiam
Maciek
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#1662 PostWysłany: 04 Gru 2014 10:50 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Mail na koncie Wizz i podany do banku taki sam? Jak taki sam, to poczekaj 2-3 dni i ewentualnie zgłoś reklamację do Reiffa.
 Profil Relacje PM off  

#1663 PostWysłany: 04 Gru 2014 10:51 

Maciek_K napisał(a):
Witam wszystkich,
jestem świeżym posiadaczem karty WizzAir i szukam informacji jak podpiąć członkostwo w WDC do konta na wizzair.com. Dostałem maila od wizzaira, że ma członkostwo, ale po zalogowaniu na stronie system nie pokazuje niższych cen, a w zakładce o WDC jest informacja o braku członkostwa. Czy to normalne i członkostwo pojawia się po np pierwszej transakcji kartą? Gdzie w profilu można podglądać posiadane pkt?

pozdrawiam
Maciek

- wdc standar 1+1 zostanie przypisane do podanego e-maila do którego przypisane jest konto mywizz (odczekać należy co najmniej do jutra, potem można napisać najlepiej do wizzair najlepiej wysyłając e-maila z adresu przypisanego do konta mywizz
customerrelations.pl2@wizzair.com
- po zalogowaniu się na konto R-Online Raiffeisen póki co nie da się "podglądnąć" ilości zgromadzonych pkt. wizz, po wygenerowaniu pierwszego wyciągu trzeba dzwonić na infolinię Raiffeisen (po zleceniu spieniężenia pkt. będą one widoczne po zalogowaniu się na konto mywizz)
 PM off  

#1664 PostWysłany: 04 Gru 2014 11:22 

Ok dzięki za info, mail ten sam w obu miejscach więc zaczekam do jutra.
 Profil Relacje PM off  

#1665 PostWysłany: 04 Gru 2014 11:41 

Loty: 24
Kilometry: 30 624
Krajów: 2 / 0.9%
Zależy też czy dostałeś maila o członkostwie czy przyznaniu WDC.
SPrawdziłem u siebie i były dwa maile od WizzAir, pierwszy dotyczący zarejestrowania w programie lojalnościowym, zaczynający się
Kod:
W związku z otrzymaniem przez Pana/Panią Karty Kredytowej Wizz Air MasterCard® został Pan/Pani automatycznie zarejestrowany do Programu Lojalnościowego Wizz Air na wizzair.com (...)

Później pojawił się drugi mail , dotyczący samego członkostwa:
Kod:
Jako członkowi karty powiązanej marki, na Twoim koncie Wizz aktywowaliśmy bezpłatne członkostwo typu Partner w klubie WIZZ Discount Club, które umożliwi Tobie cieszenie się wspaniałymi korzyściami! (...)

Jak dostałeś obydwa maile, a dalej nie masz WDC to pisz od razu, nie ma na co czekać.
 Profil Relacje PM off  

#1666 PostWysłany: 05 Gru 2014 12:07 

Maila drugiego nie ma, ale przynajmniej niższe ceny się podstawiają.
 Profil Relacje PM off  

#1667 PostWysłany: 05 Gru 2014 12:26 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
ok a jak wygląda wydawanie potem tych punktów bo nie mogę sie doszukać.
Za 5zł naliczają 1 pkt. Daję zlecenie przelewu na konto Wizz i np. za 1000pkt przelanych jaka będzie kwota do wydania na bilety?
 Profil Relacje PM off  

#1668 PostWysłany: 05 Gru 2014 12:31 

złoty
klimas napisał(a):
ok a jak wygląda wydawanie potem tych punktów bo nie mogę sie doszukać.
Za 5zł naliczają 1 pkt. Daję zlecenie przelewu na konto Wizz i np. za 1000pkt przelanych jaka będzie kwota do wydania na bilety?

100zł
 Profil Relacje PM off  

#1669 PostWysłany: 05 Gru 2014 12:33 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
obrót 5000zł - 1000pkt - 100zł do wydania
no to trochę tego zbierania będzie :D
 Profil Relacje PM off  

#1670 PostWysłany: 05 Gru 2014 21:22 

niebieski
Kartę Wizz ma od końca września ale WDC mam tylko 1+1
O przewrócenie starych zasad WDC pisać do Raiffeisen czy Wizz?

#1671 PostWysłany: 05 Gru 2014 21:40 

daffi22 napisał(a):
Kartę Wizz ma od końca września ale WDC mam tylko 1+1
O przewrócenie starych zasad WDC pisać do Raiffeisen czy Wizz?

oczywiście do wizzair:
customerrelations.pl2@wizzair.com

(najlepiej z adresu e-mail przypisanego do mywizz)
Może nie być łatwo, bo ostatnio kilka osób wspomniało, że już tak chętnie nie przywracają starego wdc, ale póki nie napiszesz się nie dowiesz
 PM off  

#1672 PostWysłany: 08 Gru 2014 14:27 

złoty
Czy ktoś otrzymał dodatkowe punkty za zakup biletów kartą Przejściową w okresie do końca września?
Ja złożyłem reklamację na przyznanie tych punktów.

czekałem, czekałem i otrzymałem takie wyjaśnienie:
Wyjaśniamy, że za transakcje dokonane Kartą Mastecard Standard do 30.09.2014 na stronie Wizzair.com nie było podwójnych punktów. Zgodnie z regulaminem promocju od tych transakcji liczony był 1 punkt za każde 5PLN. Podwójne punkty za transakcje wykonane na stronie wizzair.com zaczęły być naliczane po aktywacji Karty Mastercard Wizzair.

Oczywiście złożyłem ponownie reklamację.
Co innego mi mówili w czerwcu a co innego teraz robią.
 Profil Relacje PM off
Raphael lubi ten post.

#1673 PostWysłany: 08 Gru 2014 15:09 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
większość pewnie czeka do stycznia na przelew 2 partii punktów - wtedy się okaże jak to wygląda
 Profil Relacje PM off  

#1674 PostWysłany: 08 Gru 2014 21:54 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 252 707
Krajów: 35 / 16.4%
srebrny
walerek napisał(a):
Oczywiście złożyłem ponownie reklamację.
Co innego mi mówili w czerwcu a co innego teraz robią.

Ja też im reklamowałem. Najpierw w ogóle nic nie przelali, po złożeniu reklamacji szybko zasilili konto Wizz, ale złą kwotą :? potem dostałem pismo, że reklamacja nie została rozpatrzona, bo - w wolnym tłumaczeniu - jeszcze się nie ogarnęli i ciężko im idzie z tym koksem. Taki mają ruch w dziale reklamacji, że wysyłają wydruk z komputera z zeskanowanym podpisem zamiast normalnego odręcznego (tylko system im podmienia numery reklamacji).

#1675 PostWysłany: 09 Gru 2014 11:41 
Awatar użytkownika

niebieski
Przed chwilą, po zalogowaniu na stronie banku przeczytałem komunikat o zmianie opłat (na niższe).
Jeżeli dobrze pamiętam, można w takim wypadku nie zgodzić się na zmianę i zamknąć rachunek
Idąc tym tropem: czy po zamknięciu rachunku członkostwo w wdc zostaje? ;)

#1676 PostWysłany: 09 Gru 2014 11:50 
Awatar użytkownika

srebrny
Jeżeli zmiana wynika z obniżenia stawki WIBOR, to nie jest to zmiana regulaminu, tylko dostosowanie oprocentowania do obecnych przepisów prawa.
 Profil Relacje PM off  

#1677 PostWysłany: 09 Gru 2014 11:54 

srebrny
hej sluchajcie, jak wyglada proces weryfikacji wnioskow i podanych na nich dochodow ?
potrzebuje karty wizzair, z limitem raczej niskim np. 3000-4000 zlotych, podobno limit do 4000 jest
traktowany na uproszczonych procedurach.
dochody duzo wyzsze niz wymagane przez bank, tyle ze zmienialem prace i pierwsza umowe ma tylko do konca grudnia...
czy bank w to wnika ?
 Profil Relacje PM off  

#1678 PostWysłany: 09 Gru 2014 12:02 
Awatar użytkownika

niebieski
mezzo napisał(a):
Jeżeli zmiana wynika z obniżenia stawki WIBOR, to nie jest to zmiana regulaminu, tylko dostosowanie oprocentowania do obecnych przepisów prawa.

Znoszą prowizję za wypłatę w kasie banku i tylko tyle.

#1679 PostWysłany: 09 Gru 2014 13:36 

Loty: 126
Kilometry: 313 278
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Wczoraj byłem w raiffeisenie i wydaje mi się, że dostałem sprzeczne informacje
Chodziło mi o kartę debetową Wizzaira, ciężko przekopać sie przez ten wątek a w internecie nie znalazłem jednoznacznych informacji.
Otóż:
1) na karcie debetowej mam ten sam korzystny przelicznik z innych walut co na kredytówce? Kobieta w banku powiedziała, że tak w necie nie widzę potwierdzenia tego.
2) na debetówce mam tak samo naliczane pkt wizzair? tak powiedziała w banku,
3) na debetówce mam zniżki na bilety powyżej 99zł?
4) Discount w Wizzairze jest tylko dla 2 osób? (ja + ktos?)
Sorry jesli odpowiedzi juz tu były ale przeszukiwalem i informacji na temat debetowej karty nie znalazłem.

#1680 PostWysłany: 09 Gru 2014 13:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Na debetowej nie można zbierać punktów.

wysłane z taptaka
 Profil Relacje PM off
semizkum lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości