Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Gru 2014 01:25 

Jeżeli ktoś chętny na tanie narty na Chopoku do 23.12 lub od 3.04.2015 (3dni -115zł) lub kąpiele w termach na tatralandii (3dni -115zł ) Polecam kupić te kupony
vstupenky.bazos.sk/inzerat/43939388/predam-kupony-SKIPASS-JASNA-aj-do-TATRALANDIA.php
Po zakupie zakładamy konto na gopass i korzystamy ze zniżek :)

MOD: z poniższych postów wynika że nie trzeba nic kupować wystarczy tylko założenie konta gopass i zniżka będzie dostępna
E:Tylko dla posiadaczy gopass sprzed promocji.

Ostatnio edytowany przez mashacra 02 Gru 2014 21:53, edytowano w sumie 3 razy
Nieaktualna lub błędna treść zawarta w poście - aktualizacja lub poprawa danych.
 Profil Relacje PM off  

#2 PostWysłany: 02 Gru 2014 02:29 

Loty: 19
Kilometry: 23 746
Krajów: 9 / 4.2%
Nie za bardzo mogę się po słowacku zorientować jak wygląda kupon na Tatralandię. Czy możesz mi to jakoś wyjaśnić? Chodzi mi w szczególności o daty w których mogę go wykorzystać w Tatralandii, bo o ile zrozumiałem dobrze to ograniczenia czasowe są na skipass.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Gru 2014 16:00 

Kupony na tatralandie są ważne w tym samym terminie co skipass, czyli do 23 grudnia 2014 i od 3 kwietnia 2015 do 30 kwietnia.
żeby skrzystać z kuponu musisz mieć konto gopass. Na koncie aktywujesz swój kupon i kupujesz wejścia czy to na termy czy na stok online po atrakcyjnych cenach. Ja na karnecie na stok 3 dni zaoszczędziłem 250zł.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Gru 2014 16:03 

niebieski
za bardzo nie kumam jak można sprzedawać coś co jest za darmo
moim zdaniem temat do kosza,

każdy kto zalozy konto go pass ma możliwość zakupienia 3 karnetów w tych terminach za 9euro lub 3 wejść do tatralandia za 9euro i nie potrzebuje do tego nic kupować .

w razie problemów ze znalezieniem proszę pisać, pomogę.

poruszany temat tutaj:

http://www.skionline.pl/forum/showthrea ... k?p=204319
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Gru 2014 19:57 

Loty: 43
Kilometry: 123 795
Krajów: 15 / 7.0%
To ja w takim razie prosiłbym o pomoc, ponieważ po założeniu gopass'u nie mam możliwości wybrania tego kuponu z rabatem w centrum zniżek.

Będę wdzięczny za odpowiedź na pw.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Gru 2014 20:18 

Loty: 178
Kilometry: 347 878
Krajów: 35 / 16.3%
Obawiam się, że trzeba kupić tygodnik PLUS 7 dni
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Gru 2014 21:36 

luke_ro napisał(a):
za bardzo nie kumam jak można sprzedawać coś co jest za darmo
moim zdaniem temat do kosza,

każdy kto zalozy konto go pass ma możliwość zakupienia 3 karnetów w tych terminach za 9euro lub 3 wejść do tatralandia za 9euro i nie potrzebuje do tego nic kupować .

w razie problemów ze znalezieniem proszę pisać, pomogę.

poruszany temat tutaj:

http://www.skionline.pl/forum/showthrea ... k?p=204319

Niestety się mylisz i wprowadzasz ludzi w błąd, pisałem do informacji gopass i osoby które już miały do października założony go pass otrzymywały na konto mozliwość kupienia karnetów po 9 euro, ale osoby które zarejestrowały się później nie mają takiej możliwości.
I kupony nie są za darmo, można je jedynie dostać z gazetą Plus7dni (tylko na słowacji), która kosztuje 1,2eur. Więc chyba i tak lepiej kupic kupon za 0,50 euro i nie jechać na słowacje po gazetę ?

BTW. Moderator powienien sprawdzić najppierw wiarygodność tego co napisał użytkownik, a nie blokować możliwość wejścia w link z kuponami...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Gru 2014 21:56 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Moderator nie usunął linka, a jedynie utrudnił "klikalność", a wiarygodność informacji jest w większości przypadków sprawdzana przez samych forumowiczów stąd reakcja. :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 03 Gru 2014 02:40 

niebieski
kozaas napisał(a):
...osoby które już miały do października założony go pass otrzymywały na konto mozliwość kupienia karnetów po 9 euro, ale osoby które zarejestrowały się później nie mają

faktycznie potwierdzam jest to oferta dla osób które nie załapały się na ta promocje, przepraszam za zamieszanie
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 06 Gru 2014 20:00 
Awatar użytkownika

Czy ktos korzystal z oferty kogos kto sprzedaje na slowacji takie kupony?
Chodzi mi potwierdzenie wiarygodnosci i zebym nie mial problemow z zakupem i wykorzystanie.
Gopass idzie do 14 dni poczta, ale rozumiem ze zakup 3 karnetow po 9 eur mozna odrazu zrobic i te potwierdzenia sa dowodem zakupu i w razie czego mozna je okazac ?

#11 PostWysłany: 16 Gru 2014 22:17 

camperbus napisał(a):
Czy ktos korzystal z oferty kogos kto sprzedaje na slowacji takie kupony?
Chodzi mi potwierdzenie wiarygodnosci i zebym nie mial problemow z zakupem i wykorzystanie.
Gopass idzie do 14 dni poczta, ale rozumiem ze zakup 3 karnetow po 9 eur mozna odrazu zrobic i te potwierdzenia sa dowodem zakupu i w razie czego mozna je okazac ?

vouchery dostępne są na allegro po 15PLN więc chyba nie warto bawić się w kupowanie od Słowaków.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 12 Mar 2015 21:24 

Gdyby ktoś był zainteresowany, to mam 3 sztuki takich kuponów na zbyciu (znajomi zrezygnowali z wyjazdu). Sprawdzałem i działają. Sprzedaję po tyle, za ile kupiłem - 15 zł.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 21 Mar 2015 11:07 

Witam, chętnie odkupię te kupony.

Proszę o kontakt mailowy: mka08@o2.pl
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 04 Kwi 2015 09:41 

Jestem zainteresowany kuponami - proszę o kontakt: 504 772 093
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 29 Paź 2019 15:12 
Awatar użytkownika

Loty: 223
Kilometry: 535 329
Krajów: 46 / 21.4%
witam, czy ktos zna jakis trick na aktualne znizki?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości