Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 04 Lis 2014 20:23 

platynowy
Przed chwilą dostałem na maila, może się komuś przyda
podwójne punkty albo szybsze zebranie nocy do brakującego statusu albo utrzymania

https://www.clubcarlson.com/secure/offers/8723287?hotelBrandCode&language=en&s_cid=em.emea.cc.tactical.20141031.q4campaign.en.book

T&C

Załącznik:
www.clubcarlson.com 2014-11-4 19 22 7.png
www.clubcarlson.com 2014-11-4 19 22 7.png [ 26.58 KiB | Obejrzany 3515 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#42 PostWysłany: 10 Lis 2014 13:49 

Zbanowany
Mam pytanie odnosnie golda oraz punktów w clubie carlsson, czy jest mozliwosc zabukowania nocy w hotelu za wszystkie swoje punty + cash? Chodzi mi o to, ze wybierajac opcje punkty + cash jest tylko 5000 do wyboru, czy istnieje np mozliwosc 15000 pkt + cash, bo nie moge znalezc, dzieki za odp.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 11 Lis 2014 23:41 

niebieski
Radek1977 napisał(a):
Mam pytanie odnosnie golda oraz punktów w clubie carlsson, czy jest mozliwosc zabukowania nocy w hotelu za wszystkie swoje punty + cash? Chodzi mi o to, ze wybierajac opcje punkty + cash jest tylko 5000 do wyboru, czy istnieje np mozliwosc 15000 pkt + cash, bo nie moge znalezc, dzieki za odp.

Rozne kombinacje punktowe sa, zalezy od hotelu. Ten, ktory patrzysz moze jest tylko w tej opcji.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 12 Lis 2014 11:09 

Zbanowany
Rozne kombinacje punktowe sa, zalezy od hotelu. Ten, ktory patrzysz moze jest tylko w tej opcji.[/quote]

No własnie jak patrze po innych hotelach to widze tylko opcje 5000+ cash, myslalem ,ze mozna zapłacić wiekszą liczbą punktów.
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 19 Lis 2014 22:41 

Loty: 96
Kilometry: 142 200
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
Cytuj:
Unfortunately, we experienced a technical issue with your latest Club Carlson e-statement that was sent out on the 18th November 2014. Due to this error, the email appeared blank with only an ‘unsubscribe’ link.

Our records now show you have been unsubscribed from our marketing communications, which means you will no longer receive exclusive offers and news from Club Carlson. If you did not mean to do this, don’t worry – simply click here to re-subscribe in seconds.

We are sincerely sorry for any inconvenience you may have incurred as part of this technical issue and, as a token of our apology, we’d like to credit your account with 10,000* complimentary Gold Points®.
*Programme Terms and Conditions Apply. Point’s will be credited within four weeks to member accounts who received this email sent on 19th November 2014 from Club Carlson.

Ot taki umilacz rutyny dnia codziennego :) Faktycznie otrzymałem pustego maila i na jakiś link kliknąłem. Sprawdźcie skrzynki, może też macie taką niespodziankę :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#46 PostWysłany: 20 Lis 2014 21:52 

srebrny
I Club Carlson ma swoją wyprzedaż, podobnie jak Accor czy IHG.
Stawek nie sprawdzałem , bo więcej pobytów w datach wyprzedaży (01.12.14-311.01.15) nie planuję.
Z dzisiejszego maila:

Take advantage of our 5 day pre-sale exclusive access for Club Carlson members only and plan your next stay at participating Quorvus CollectionSM, Radisson Blu® and Park Inn by Radisson® hotels in Europe, Middle East and Africa and enjoy up to 40% off.

Make the most of your priority access to get the destinations and dates of your choice, for stays between 1st December 2014 – 31st January 2015.

Here’s some of our favourite destinations:

Capetown, South Africa
Edinburgh, United Kingdom
Berlin, Germany
Stockholm, Sweden
Nice, France

Hurry, don’t miss the chance to book your Dream Deal.

Your Club Carlson team
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 29 Lis 2014 11:32 
Awatar użytkownika

niebieski
CC na poniedziałek zapowiada podwojenie zakupowanych punktów:

Załączniki:
1509258_903367359675707_5668377269357435190_n.jpg
1509258_903367359675707_5668377269357435190_n.jpg [ 48.94 KiB | Obejrzany 2914 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 30 Lis 2014 16:57 

Doprecyzowując post oczko wyżej.

Zakupione w poniedziałek 1 grudnia między 7am a 2grudnia 7am punkty, w przedziale od 1000 do 40000, będą naliczone na koncie podwójnie.
Wychodzi 7 USD za każde 1000+1000 pkt. Najtańsze noclegi to koszt 9k pkt.

Zdarzało mi się kilkukrotnie kupować punkty i jest to bardzo dobra promocja.

Załączniki:
carlson +100% punktow.jpg
carlson +100% punktow.jpg [ 198.88 KiB | Obejrzany 2870 razy ]

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off
siudamac uważa post za pomocny.

#49 PostWysłany: 01 Gru 2014 10:27 

niebieski
maciejwroclaw napisał(a):
Doprecyzowując post oczko wyżej.

Zakupione w poniedziałek 1 grudnia między 7am a 2grudnia 7am punkty, w przedziale od 1000 do 40000, będą naliczone na koncie podwójnie.
Wychodzi 7 USD za każde 1000+1000 pkt. Najtańsze noclegi to koszt 9k pkt.

Cześć,
maciejwroclaw - mógłbyś podać link do tej promocji na podwójne naliczanie zakupionych punktów przez Club Carlson ?
Dziękuję, K
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 01 Gru 2014 10:41 

Kasia_S napisał(a):
Cześć,
maciejwroclaw - mógłbyś podać link do tej promocji na podwójne naliczanie zakupionych punktów przez Club Carlson ?
Dziękuję, K

Proszę: http://www.clubcarlson.com/fgp/earn/points.do

Trzeba się zalogować (ew. wcześniej zarejestrować, jeśli nie mamy konta).

BTW: Wygląda na to, że maksymalny bonus na 1 konto to 10tys dodatkowych punktów.

Załączniki:
carlson zakup punktow.jpg
carlson zakup punktow.jpg [ 230.92 KiB | Obejrzany 2764 razy ]

Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#51 PostWysłany: 01 Gru 2014 10:54 

niebieski
Piszą, że to są GOLD POINTS - czy to oznacza, że żeby je później wykorzystać muszę posiadać status GOLD ELITE?
Przeczytałem wszystkie Q&A ale nie jest napisane nigdzie kiedy te punkty przepadają - czy ktoś jest w stanie pomóc mi w wyszukaniu odpowiedzi na to pytanie...?

Mam w tej chwili GOLD ELITE (z promocji singapurskiej), przedłużony 1 raz automatycznie (mimo braku wymaganej ilości punktów/nocy do utrzymania statusu) i wygasa w lutym 2015. Czy jeśli mam teraz punkty (niecałe 20000) i dokupię do tego np. 40000 to będę miał możliwość wykorzystania ich po zmianie statusu na podstawowy (jak domyślam się od marca zmienią mi na RED?

#52 PostWysłany: 01 Gru 2014 11:01 

niebieski
Dziękuję bardzo, przydadzą się.
K
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 01 Gru 2014 11:01 

Cytuj:
Piszą, że to są GOLD POINTS - czy to oznacza, że żeby je później wykorzystać muszę posiadać status GOLD ELITE?
Nie, gold points to zwykła nazwa tych punktów, nie ma nic wspólnego ze statusem w sieci (gold elite, silver elite etc).
Cytuj:
Przeczytałem wszystkie Q&A ale nie jest napisane nigdzie kiedy te punkty przepadają - czy ktoś jest w stanie pomóc mi w wyszukaniu odpowiedzi na to pytanie...?
Punkty przepadają (teoretycznie) po 24 miesiącach od przyznania jeżeli na koncie nie było żadnej aktywności (odbytego noclegu, rezerwacji).
Cytuj:
Mam w tej chwili GOLD ELITE (z promocji singapurskiej), przedłużony 1 raz automatycznie (mimo braku wymaganej ilości punktów/nocy do utrzymania statusu) i wygasa w lutym 2015. Czy jeśli mam teraz punkty (niecałe 20000) i dokupię do tego np. 40000 to będę miał możliwość wykorzystania ich po zmianie statusu na podstawowy (jak domyślam się od marca zmienią mi na RED?
Jak najbardziej będziesz miał taką możliwość.
BTW: Carlson stosuje często "miękkie lądowanie", co oznacza, że o ile były jakiś noclegi na koncie to spadniesz ze statusem z Gold na Silver :)

Kasia_S napisał(a):
Dziękuję bardzo, przydadzą się.
K

Zamiast pisać lepiej kliknąć pod postem.

Załączniki:
Komentarz do pliku: Zamiast posta lepiej kliknąć.
Pomogl.png
Pomogl.png [ 6.33 KiB | Obejrzany 2749 razy ]

Profil Relacje PM off
siudamac uważa post za pomocny.

#54 PostWysłany: 01 Gru 2014 11:09 

niebieski
Super - bardzo dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź!

Ja ostatni nocleg miałem w lutym tego roku, następny w marcu przyszłego czyli teoretycznie nie powinno przepaść nic starego (z 2013 roku). A orientujesz się może ile ogólnie punkty są ważne (po jakim czasie od zebrania najstarsze przepadają)? Bo póki co tylko zbieram - nie wykorzystywałem jeszcze punktów, pewnie więc powoli czas coś zamówić.

#55 PostWysłany: 01 Gru 2014 11:12 

siudamac napisał(a):
A orientujesz się może ile ogólnie punkty są ważne (po jakim czasie od zebrania najstarsze przepadają)? Bo póki co tylko zbieram - nie wykorzystywałem jeszcze punktów, pewnie więc powoli czas coś zamówić.
Nie przepadają nigdy, o ile raz na 2 lata odbędziesz jakiś nocleg lub zrobisz inną,dowolną aktywność punktową na koncie (np. dostaniesz jakieś punkty w akcji promocyjnej Carlsona albo np. zrobisz zwrotną rezerwację za punkty którą później odwołasz:).

Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 01 Gru 2014 11:55 
Awatar użytkownika

niebieski
...Wygląda na to, że maksymalny bonus na 1 konto to 10 tys dodatkowych punktów....

Można zrobić 4 razy zakup 10.000 + 10.000 ?

jak najlepiej wykorzystać pkt, karty upominkowe Avis i prepaidowe oraz zamiana na mile mała opłacalna.
chyba najlepszym rozwiązaniem sa noclegi w Indiach, Egipcie, Słowacji i Bułgari - masz jakieś lepsze pomysły?
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 01 Gru 2014 12:05 

jas_wedrowniczek napisał(a):
...Wygląda na to, że maksymalny bonus na 1 konto to 10 tys dodatkowych punktów....

Można zrobić 4 razy zakup 10.000 + 10.000 ?

Oficjalnie nie.
jas_wedrowniczek napisał(a):

jak najlepiej wykorzystać pkt, karty upominkowe Avis i prepaidowe oraz zamiana na mile mała opłacalna.
chyba najlepszym rozwiązaniem sa noclegi w Indiach, Egipcie, Słowacji i Bułgari - masz jakieś lepsze pomysły?

Ja rezerwowałem noclegi. W zasadzie najlepiej wypadają te najtańsze (Indie, Egipt) i te luksusowe w drogich miastach (Londyn, Paryż, Skandynawia za 38-50k pkt).
Amerykanie mają niestety lepiej od Europy, bo u nich mając Visę Carlson i płacąc za nocleg punktami druga noc jest gratis.

Lista hoteli za punkty: http://www.clubcarlson.com/fgp/hotelcategory/home.do

Profil Relacje PM off
Luke1976 lubi ten post.
futro uważa post za pomocny.

#58 PostWysłany: 05 Sty 2015 09:30 

srebrny
Bonusowe 15.000 pkt. za 2-dniowe pobyty kwalifikowane, a 30.000 pkt. za co najmniej 3-dniowe.
Od 12.01.2015 do 29.03.2015.
Dobra promocja dla Goldów i wyżej.
Ja mam Golda do lutego, od marca spadam na Silver, więc kontrolne rezerwacje 2for1 i 4for2 zrobione na luty.
Czy ktoś ma doświadczenie jak liczą noce 2for1 w Warszawie w Sobieskim, jako dwie czy jako jedną?
W Radissonie na Grzybowskiej liczone są jako dwie, przynajmniej u mnie tak było w zeszłym roku.
https://www.clubcarlson.com/secure/offers/8854393
T&C:
You must be a Club Carlson member to participate in the “Extend Your Stay, Earn 30K” promotion (“Promotion”). Promotion is valid for Eligible Stays between January 12, 2015 and March 29, 2015 (“Promotion Period”). To be eligible to earn 30,000 bonus Gold Points for each stay of three or more nights, or 15,000 bonus Gold Points for each two-night stay, members must register online for the Promotion at clubcarlson.com/30k, provide their Club Carlson number at the time of reservation or at check-in, and complete an Eligible Stay at participating Quorvus CollectionSM, Radisson Blu®, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM hotels worldwide during the Promotion Period. Stays or nights paid for by redeeming Gold Points or by using Points + Cash are not eligible for this Promotion. Members only need to register once, but registration must be received before checkout of the first Eligible Stay to qualify.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
almukantarant uważa post za pomocny.

#59 PostWysłany: 05 Sty 2015 12:46 
Awatar użytkownika

To chyba jedna z najlepszych ofert CC w ostatnim czasie, a łącząc z obecną promocją 'stay 2 save 35%' można jeszcze trochę zaoszczędzić w hotelach Radisson w obydwu Amerykach

http://www.radisson.com/offers/3313572
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 05 Sty 2015 13:25 

platynowy
Tulio napisał(a):
Czy ktoś ma doświadczenie jak liczą noce 2for1 w Warszawie w Sobieskim, jako dwie czy jako jedną?

Tak, powinni zliczyć jak dwie, mi po pobytach w Park INN w Krakowie i właśnie w Radisson Sobieski (oba pobyty 2for1)
Wszystko ładnie zaliczyli do zeszłorocznej promocji na 38k pkt po trzech pobytach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości