Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Sty 2012 18:46 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
to już lepszą rozrywką chyba będzie te 4 godziny tramwajem po Warszawie pojeździć - komfort i cena ta sama, a widoki ciekawsze :)
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 03 Sty 2012 19:19 

W połowie się zgodzę, ale... dla kogoś kto leci pierwszy raz to nie lada frajda, zresztą jest w stanie sprawdzić jak się takim samolotem lata.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Sty 2012 19:47 

Niektórzy lubią latać nawet bez celu, inny jeździć tramwajem a jeszcze inny upic się tak zeby na następny dzień nic nie pamiętać i nie wiem dlaczego za każdym razem niektórzy forumowicze sie tak dziwią. Gdyby to było z Poznania albo Łodzi to sam bym się chętnie przeleciał.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:49 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Ja mojego młodszego brata zabieram do Malmo właśnie za 8 zł. Mimo tego, że lecimy i zaraz wracamy jest nieźle zajarany, bo będzie leciał 1 raz :)

#5 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja też to rozumiem, bo też lubię;) Moje dzieci też lubią latać - jakbym im zaproponowała, chętnie by poleciały dla samej frajdy;) Tak samo niektórzy są maniakami tramwajów, inni pociągów;) No a że cena taka sama, jak za tramwaj - tylko lecieć;:))
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:54 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Dla tych którzy mają blisko lotnisko to spoko oferta.. zawsze jakieś urozmaicenie :)

#7 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:57 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
:) viewtopic.php?f=15&t=6452&hilit=przelecie%C4%87

każdy ma prawo do własnego hobby ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Sty 2012 01:34 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
ja mam lotnisko o 5 minut drogi autobusem :D
nie poleciałbym tak, ale z drugiej strony taka oferta do Torp byłaby już sensowna - bo można wtedy kupić na Okęciu alkohol w okazyjnych cenach pozaunijnych (np. 1l Żołądkowej De Luxe za 19zł :))
I żeby nie było - nie krytykuję hobby, bardziej ostrzegam tych, którzy chcą się "przelecieć" po raz pierwszy, że podróż wizzairem komfortem można porównać do podróży tramwajem (tym starym, nie Swingiem oczywiście..), z tym że do tramwaju nie trzeba stać w trzech kolejkach ani przechodzić kontroli bezpieczeństwa
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 04 Sty 2012 02:12 
Awatar użytkownika

niebieski
luxyfer napisał(a):
ja mam lotnisko o 5 minut drogi autobusem :D
nie poleciałbym tak, ale z drugiej strony taka oferta do Torp byłaby już sensowna - bo można wtedy kupić na Okęciu alkohol w okazyjnych cenach pozaunijnych (np. 1l Żołądkowej De Luxe za 19zł :))
I żeby nie było - nie krytykuję hobby, bardziej ostrzegam tych, którzy chcą się "przelecieć" po raz pierwszy, że podróż wizzairem komfortem można porównać do podróży tramwajem (tym starym, nie Swingiem oczywiście..), z tym że do tramwaju nie trzeba stać w trzech kolejkach ani przechodzić kontroli bezpieczeństwa

no bez przesady, ja wiem ze jest taki trend zeby krytykowac tanie linie ale siedzimy, mamy czysto, nogi sie jakos zmiescic da, nic sie nie rozlatuje. Do tramwaju daleko.

No i tramwaj nie kosztuje 4PLN/1000km...
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:15 

Cytuj:
no bez przesady, ja wiem ze jest taki trend zeby krytykowac tanie linie ale siedzimy, mamy czysto, nogi sie jakos zmiescic da, nic sie nie rozlatuje. Do tramwaju daleko.

Też czytałem te opinie np o braku miejsca na nogi, ja mam 184 cm i jakoś miejsca na nogi wcale tak tragicznie nie było, wiadomo że gdyby ktoś rozłożył fotel albo lot byłby dłuższy to by mogło być mniej komfortowo.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 04 Sty 2012 19:11 
Awatar użytkownika

niebieski
No wiesz, dla dwójki małych odkrywców to byłaby niezła przygoda na długie, nudne, zimne i deszczowe dni tej zimy;) Do lotniska mam blisko, a komfort podróży np autobusem miejskim czy tramwajem w okolicach Katowic w godzinach szczytu za tę samą cenę, co przejażdżka samolotem Wizzair jest nieporównywalny:)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 05 Sty 2012 01:01 

Witam,

widziałem podobny lot do Sztokholm Skavsta za 6 zł 25 minut miedzy przylotem a odlotem, mam pytanie czy to nie jest za malo czasu zeby wrocic? na wizzairze przy checi wybrania tego lotu wyskakuje mi komunikat ze przy wybraniu dwóch lotow tego samego dnia konieczne jest co najmniej 90 minut miedzy lotami.
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 05 Sty 2012 01:29 

Na skavste to za mało ale na Torp starczy ponieważ tam jest połączona strefa odlotów i przylotów więc wychodząc z samolotu możesz się odrazu ustawiac aby wejśc do samolotu :E
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: JanuszTripów oraz 5 gości