Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Lis 2014 22:09 

Loty: 127
Kilometry: 271 716
Krajów: 25 / 11.7%
Warszawa- Bangkok 1329 zł. Luty - kwiecień 2015r. https://www.flipo.pl/pl/web/#/calendars/list/3650

Ostatnio edytowany przez lahcimmm2 16 Lis 2014 18:23, edytowano w sumie 2 razy
temat poprawiony zgodnie z ofertą
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 15 Lis 2014 22:11 

powrót z abu zabi jeszcze ktoś kupi i znowu będzie płacz jak z goa
 Profil Relacje PM off
ciacho_majonez lubi ten post.

#3 PostWysłany: 15 Lis 2014 22:13 

Loty: 127
Kilometry: 271 716
Krajów: 25 / 11.7%
Przepraszam źle spojrzałem.

#4 PostWysłany: 15 Lis 2014 22:26 

chęci do wrzucenia czegoś też są ważne :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Lis 2014 18:16 

Witam, i przepraszam jak nie ten dział nie ten post, pytanie powtarza się mój narzeczony zrobił tą rezerwację. W dwie strony Warszwa Bangkok, okazuje sie ze brakuje dość istotnego biletu z Bangkoku do Abudhabi. Czy to jest stała metoda flipo wprowadzania ludzi w błąd w jaki sposób można anulować bilet? z góry dziękuje za pomoc, może ktoś znajdzie jakieś wyjście z sytuacji :(
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Lis 2014 18:24 
Awatar użytkownika

srebrny
Ale co Ty piszesz, jakie wprowadzanie w błąd? Przecież przechodząc kolejne etapy rezerwacji widać jak na dłoni jakie odcinki są realizowane. Co do anulowania to trzeba z flipo pogadać.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Lis 2014 18:31 

Flipo, jak Andi wspomniał nikogo nie wprowadziło w błąd. Kupiliście bilet Open Yaw i tyle.

Proponuje dokupić drugi bilet na trasie Bangkok - Manilla - Abu Dabi i będzie po problemie. Link poniżej.

https://www.flipo.pl/pl/web/#/calendars/list/3654
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Lis 2014 18:33 

Tak jak napisałam wcześniej, nie ja dokonywałam rezerwacji, sama też nie wiem czy jeżeli ja bym to zrobiła nie zrobiłabym podobnie, skoro wybierasz lot w dwie strony jak możesz otrzymać jedynie część biletów powrotnych? Równie dobrze mogłabym dostać bilety z Nowego Jorku do Warszawy. Nie korzystaliśmy wcześniej z takiej opcji, nie ma też nigdzie informacji jakiego rodzaju są to bilety
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Lis 2014 18:46 

Informacja widniała, jak wybraliście odpowiednie daty przelotu. Było napisane skąd i dokąd jest lot, gdzie są przesiadki, jaka linia itp. no i oczywiście cena. Także szanse na uznanie przez Flipo Waszej reklamacji są marne.

Bilety według wykupionej taryfy są:

na odcinku WAW - BKK

- non-refundable
- zmiana daty wylotu, 120 EUR

"CANCELLATIONS
ANY TIME
TICKET IS NON-REFUNDABLE IN CASE OF CANCEL.
TICKET IS NON-REFUNDABLE IN CASE OF NO-SHOW."

"CHANGES
BEFORE DEPARTURE
CHARGE EUR 120.00.
CHILD/INFANT DISCOUNTS APPLY."

na odcinku AUH - WAW

- non-refundable
- brak możłiwości zmiany daty wylotu

"ANY TIME
CHANGES NOT PERMITTED."

"ANY TIME
TICKET IS NON-REFUNDABLE."

Także najlepszym wyjściem z tej sytuacji będzie dokupienie przelotu z BKK do AUH.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 16 Lis 2014 18:50 

Czy możesz mi wkleić gdzie na tronie jest taka informacja? Oczywiście to co teraz przesłałeś otrzymałam ale dopiero po opłaceniu biletu, probowałam teraz zrobić drugi raz rezerwacje i nie ma tam tej informacji
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Lis 2014 18:56 

Załącznik:
WAW_BKK_AUH_WAW.jpg
WAW_BKK_AUH_WAW.jpg [ 119.76 KiB | Obejrzany 1734 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 16 Lis 2014 18:59 

Ok, a warunki taryfy?
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 16 Lis 2014 19:07 

niebieski
Pokombinuj, czy w ktoryms porcie azjatyckim nie spotyka sie AirAsia z flydubai - obstawiam, ze w Katmandu. Troche to prawa reka za lewe ucho i podejrzewam, ze kolejne 200 ojro co najmniej, ale jakos musisz te dziure zamknac. 2200 to i tak kiepska cena nie jest jak za BKK, ale mozna to bylo zrobic latwiej.

A nastepnym razem niech sie luby nie pakuje w bilety OJ.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 16 Lis 2014 19:10 
OFICJALNY PROFIL
Awatar użytkownika

czesia napisał(a):
Witam, i przepraszam jak nie ten dział nie ten post, pytanie powtarza się mój narzeczony zrobił tą rezerwację. W dwie strony Warszwa Bangkok, okazuje sie ze brakuje dość istotnego biletu z Bangkoku do Abudhabi. Czy to jest stała metoda flipo wprowadzania ludzi w błąd w jaki sposób można anulować bilet? z góry dziękuje za pomoc, może ktoś znajdzie jakieś wyjście z sytuacji :(

Witam,

nasz agent dzwonil dzisiaj na numer, który został podany podczas rezerwowania biletu. Niestety nikt nie odbierał. Proszę podać numer tel., pod którym możemy się z Pania skontaktować (facebook wiadomość).

Pozdrawiam
Flipo.pl
Flipo.pl – codziennie tanie loty i świetne oferty biletów lotniczych. Sprawdź naszą aplikację mobilną i blog podróżniczy Flipohity.pl pełen porad, inspiracji oraz pomysłów na niezapomniane wyjazdy! Znajdź swój kolejny lot z Flipo.pl!
 Profil Relacje PM off
czesia lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#15 PostWysłany: 16 Lis 2014 19:46 

niebieski
Brawo Flipo za szybką reakcję.
 Profil Relacje PM off
czesia lubi ten post.

#16 PostWysłany: 16 Lis 2014 19:59 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
Kozi napisał(a):
powrót z abu zabi jeszcze ktoś kupi i znowu będzie płacz jak z goa

czesia napisał(a):

To było w sumie dobre...
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 16 Lis 2014 20:18 

Dobrze, kto chce niech się nabija. Bardzo dziękuje za odpowiedź tym co chcieli pomóc, co szukali jakiegoś rozwiązania. Dziękuje również Flipo ( BOK ) otrzymałam bardzo szybko odpowiedź i na forum, na Facebooku oraz telefonicznie. Otrzymałam informację, aby napisać maila z rezygnacją i otrzymam zwrot za bilety pomniejszony o koszty manipulacyjne.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 16 Lis 2014 20:23 

śmiać się nie ma nikt prawa, skoro sam autor do końca nie wiedział co wrzuca (co najwyżej dla sporej grupy jest to nauczka, by po stokroć sprawdzić co się zatwierdza, bo za tym kliknięciem "idą pieniądze")
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości