Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lis 2014 14:05 
Awatar użytkownika

Loty: 277
Kilometry: 682 222
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski

Dokąd
  • Meksyk

Data wylotu
  • 25.07.2015

Data powrotu
  • 22.08.2015

Długość pobytu
  • 25-28 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 4500zł

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    szukam taniego lotu do Meksyku, miejsce przylotu i wylotu może być inne np. przylot do Mexico City wylot z Cancun. Na razie co znajduję to bilety w okolicy 5000zł omijając USA (nie posiadam wizy), np AirCanada 4700zł, zaś zahaczając o USA jest trochę taniej 4500zł. Oczywiście wylot nie musi być tylko z Warszawy, jeśli cena będzie korzystna może być to inny kraj w Europie. Przylot ewentualnie też nie musi być do Meksyku, może być Gwatemala lub Belize. Fajnie jakby dało radę dostać bilety do 3000zł, ale wiem że to trudne tym bardziej mój termin jest w okresie wakacyjnym. Wiem, że czasem Thomson ma tanie loty last minute do Meksyku. AirFrance ma bilety za 3800zł ale na marcowe terminy.

Aż tak bardzo nie liczę że ktoś przedstawi mi gotowy bilet, chciałbym otrzymać od Was wskazówki typu gdzie? jak? skąd? dokąd? kiedy? :) Za każdą poradę - wielkie dzięki!

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 11 Lis 2014 13:26 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Na razie poniżej 4000 zł udało się znaleźć z Madrytu bezpośrednio Air Europa.

Załączniki:
mad_cun.jpeg
mad_cun.jpeg [ 79.85 KiB | Obejrzany 423 razy ]
 Profil Relacje PM off
naimad uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 11 Lis 2014 13:57 
Awatar użytkownika

Loty: 277
Kilometry: 682 222
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
Dzięki za odpowiedź, ja wczoraj znalazłem lot z Pragi tyle, że przez USA, chyba trzeba będzie wybrać się do ambasady wyrobić wizę:)

Załączniki:
praga-cancun.jpg
praga-cancun.jpg [ 47.47 KiB | Obejrzany 404 razy ]

#4 PostWysłany: 11 Lis 2014 22:48 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 39 898
Krajów: 7 / 3.3%
uuu 30 godzin :| grubo ... virgin atlantic lata z londynu bezposrednio do cancun też, może tam warto sprawdzić, na dzień dzisiejszy bilety najtańsze po 3,700
 Profil Relacje PM off
naimad uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości