Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Lis 2014 09:53 
Awatar użytkownika

niebieski

Dokąd
  • Colombo/Sri Lanka lub Vietnam/ Ho Chi Minh

Data wylotu
  • 29.01.2015

Data powrotu
  • 13.02.2015

Długość pobytu
  • 2 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • Korzystając z Fly4Free chciałabym kupić bilety Praga-Dubaj, 29.01-13.02. Ale stamtąd nie umiem znaleźć nic fajnego dalej - albo drogo, albo brak dostępnych lotów (wykupione?) Dodam że lecimy z dzieckiem, więc długich przesiadek na lotniskach chciałabym uniknąć...

Dodatkowe informacje
  • Boję się kupować te bilety a potem być skazana na to co się pojawi albo i nie z Dubaju... a nie umiem (nie wiem gdzie?) szukać połączeń dalej. Przejrzałam Cebu International i kayak.de... poniżej 350 eur niczego nie widzę.. z góry dziękuję za zainteresowanie:)

-- 03 Lis 2014 09:01 --

Szukałam w piątek.. a dzisiaj colombo za 211 eur na kayak.de :)

podpowiedzcie proszę, gdzie jeszcze szukać?? (na przyszłość??)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 03 Lis 2014 15:28 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
211 EUR na Sri Lankę to bardzo dobra cena, choć oczywiście zdarza się taniej.

Poszukaj na różnych wersjach Kayaka i na Skyscanner.

Jeśli jeszcze nie kupiłaś biletów do Dubaju, to kup i sprawdzaj codziennie.

Poszukaj też lotów z Abu Zabi - to 1,5 godziny autobusem, a często ceny bywają niższe niż z Dubaju.

Można stamtąd polecieć bezpośrednio w rozsądnych cenach także do Indii (jakiś miesiąc temu była Kerala po ok. 100 EUR).
popcarol uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 03 Lis 2014 15:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Dziękuję!! Waham się właśnie - jak kupię Dubaj, będę miała zajęcie i obserwację codziennie;):)
najchętniej pojechałabym dreamlinerem od rainbow - last minute był ostatnio za 1599zł (wylot dzisiaj); ale czy na mój termin będzie cena ponad 2tys?

To i tak długa trasa, a nie wiem ile moje dziecko będzie w stanie wytrzymać;)

dziękuję za zainteresowanie:)

-- 03 Lis 2014 15:34 --

Jeszcze pytanko; czy kojarzy ktoś może innego przewoźnika, poza TUI i Rainbowtours, który realizuje czartery bezpośrednio w egzotyczne kierunki? Interesuje mnie Sri Lanka, Meksyk, lub Wietnam. Termin koniec grudnia/pocz. stycznia lub pierwsza połowa lutego. dziękuję:)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Lis 2014 17:22 

Jeśli chodzi o czartery to sprawdzaj na Thomson z UK. Dużo miejsc, dużo terminów, Meksyk, Zanzibar, Barbados, wyspy Zielonego Przylądka, Dominikana, Mauritius, Jamajka, Sri Lanki chyba nie mają.

http://flights.thomson.co.uk/thomson/en ... th=2014-11
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Lis 2014 17:44 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
popcarol napisał(a):
Dziękuję!! Waham się właśnie - jak kupię Dubaj, będę miała zajęcie i obserwację codziennie;):)

To i tak długa trasa, a nie wiem ile moje dziecko będzie w stanie wytrzymać;)

-- 03 Lis 2014 15:34 --

Kupuj jak najszybciej, bo taka cena na pewno się długo nie utrzyma. Oczywiście zawsze może się pojawić jeszcze lepsza oferta, ale tego nawet najlepsi jasnowidze nie wiedzą.
Taki lot łączony jest właśnie lepszy dla dziecka niż lecieć bezpośrednio z Europy na Sri Lankę, bo trwa to ok. 10 godzin. A tak to masz raz 5 i potem kolejne 4 lub 5.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości