Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#1401 PostWysłany: 30 Paź 2014 09:53 

Poprzednia to była srebrna Raiffeisen Silver, obecna właściwa to Raiffeisen Wizzair. Karta ma swój oczywiście inny nr karty, konto bankowe do jej spłaty pozostaje to samo (obie przez pewien czas po zalogowaniu do R-online Raiffeisen będą widoczne w "Lista Kart")
 PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#1402 PostWysłany: 30 Paź 2014 10:11 

niebieski
Bardzo dziękuję za odpowiedź
 Profil Relacje PM off  

#1403 PostWysłany: 30 Paź 2014 12:58 

juice99 napisał(a):
Wnioskowałem o kartę na początku października, przenosiłem z Citibanku Wizzair'a. Nie posiadałem tymczasowej karty srebrnej raiffa i takowego pisma nie dostałem. Nie dostałem też żadnego innego pisma w którym byłaby mowa o punktach dodatkowych, na infolinii nic o tym nie wiedzą, więc zdaje się że w moim przypadku nie mam co liczyć na jakieś dodatkowe punkty. Nawet nie mam na co się powołać.

czy ktoś w mojej sytuacji cytowanej powyżej dostał jednak obietnicę dodatkowego 1zł od raiffeisen za każdy 1zł który się otrzymuje od wizzaira? Bo dużo osób w tym wątku o tym pisze, pokazuje pisma itp. a ja albo nic nie dostałem, albo dostałem i nie mogę znaleźć...
 Profil Relacje PM off  

#1404 PostWysłany: 30 Paź 2014 13:33 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Wyluzuj troszkę, karty nie masz jeszcze nawet miesiąc z tego co piszesz ;)

Wraz z kartą powinieneś dostać regulamin. A w nim wyraźnie jest napisane za każde 5 zł 1pkt, za każde 5 zł na Wizz, 2pkt.
 Profil Relacje PM off  

#1405 PostWysłany: 31 Paź 2014 17:13 

Loty: 24
Kilometry: 30 624
Krajów: 2 / 0.9%
Polecam ten wątek- pojawia się tam bardzo ciekawa informacja dotycząca możliwości, a właściwie jej braku, rozszerzenia członkostwa o typ Grupa.
 Profil Relacje PM off  

#1406 PostWysłany: 31 Paź 2014 19:23 
Awatar użytkownika

srebrny
wtak napisał(a):
wtak napisał(a):
maczala1 napisał(a):
Ktoś kilka stron wcześniej, miał ten sam problem.
:P
Ja miałem i ciągle mam ten problem. Obiecałem, że dam znać co dalej. Nie mam żadnych, dobrych wiadomości.
Na razie byłem 3 razy w tym tygodniu w oddziale :evil: i dalej nie mogę się zalogować. Masakra jakaś.

Mijają kolejne dni, minuty spędzone na infolinii zamieniają się w kolejne kwadranse... I DALEJ NIE MAM DOSTĘPU DO KONTA !
Co za półbank :evil:

Bravo Raiff :D Mogę wejść na konto :!:
Ktoś mówił. Trzeba być cierpliwym i konsekwentnym.

#1407 PostWysłany: 31 Paź 2014 20:04 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
To chociaż powiedź co było przyczyną braku dostępu do konta ?
 Profil Relacje PM off  

#1408 PostWysłany: 03 Lis 2014 10:37 
Awatar użytkownika

Loty: 238
Kilometry: 585 892
Krajów: 39 / 18.2%
niebieski
Dla mnie ten bank to jakaś paranoja. Przeniosłem kartę z citi w lipcu. Do końca września zgromadziłem 6000 punktów i do tej pory na moim końcie ich nie widać. Konsultant przy składaniu reklamacji poinformował mnie, że nie może znaleźć regulaminu karty mówiącego iż punkty powinny być naliczone do 20.10 i twierdził, że ni ma go przed sobą, ale "bank na pewno się zabezpieczył zapisem, że bank nie odpowiada za opóźnienia wynikające z kwestii technicznych"(w zeszłym tygodniu). Dzisiaj, przy kolejnym telefonie, już złagodnieli i zapewnili mnie że będą naliczone dodatkowe punkty jako rekompensata za opóźnienia.

#1409 PostWysłany: 03 Lis 2014 10:51 
Awatar użytkownika

Loty: 406
Kilometry: 714 375
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
karta Wizz od polowy wrzesnia
wybralem okres rozliczeniowy karty na koniec miesiaca
"za mna" dwa wyciagi, za wrzesien czesc miesiaca oraz caly pazdziernik
pobawilem sie excelem przenioslem transakcje w arkusz dokonalem wlasciwego zaokraglenia do pełnych 5 w dół
zadzwonilem na infolinie by porownac stan konta
- pytania pomocnicze czy naliczone zostaly wszystkie transakcje rozliczone na wyciagu - TAk
- czy transakcje na Wizz liczone sa punktowo 2+2 za 100 PLN - TAk
- czy powitalne punkty sa juz naliczone w saldzie punktow ktore widzi Pani w systemie - NIE WIEM
- sa duze rozbieznosci miedzy moim wyliczeniami a Panstwa - skontaktujemy sie z Panem w ciagu 2 dni roboczych

brakuje 86,60 suma moze nie astronomiczna ale znaczy, ze moze byc nadal z nimi pod gorke
i trzeba bedzie bawic sie w reklamacje i samodzielne dokladne analizowanie salda punktow.

Citi tez nie mogl sie doliczyc na poczatku, pozniej bylo "duzo lepiej :D" a na koncu tak jak juz byc powinno,
tytulem rekompensaty lekko reka rozdawali 1K punktow, dobrze zbierac sobie takie wszelkie błedy, by przy przedluzaniu umowy miec argumenty na korzystniejsze warunki.
 Profil Relacje PM off  

#1410 PostWysłany: 03 Lis 2014 12:12 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
karte aktywowałem tydzień temu.
Logując się na konto wizzair i sprawdzjąc ceny biletów pokazuje mi ceny standardowe i pyta mnie czy chce wykupic członkostwo ( mail taki sam jak we wniosku na kartę)
mam info,że obecnie nie jestem członkiem WDC
miał kotś tak?
Podobno miało działać automatycznie.

Ostatnio edytowany przez klimas, 03 Lis 2014 12:44, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#1411 PostWysłany: 03 Lis 2014 12:23 

niebieski
Mam pytanie,
zadłużenie na kk spłaciłam przed wygenerowaniem wyciągu. Czy w związku z tym na stronie Raiffeisen nie pojawi sie w ogóle wyciąg za październik? Do dziś go nie widzę
 Profil Relacje PM off  

#1412 PostWysłany: 03 Lis 2014 12:32 
Awatar użytkownika

Loty: 406
Kilometry: 714 375
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
yaris21 napisał(a):
Czy w związku z tym na stronie Raiffeisen nie pojawi sie w ogóle wyciąg za październik? Do dziś go nie widzę

za kazdy okres rozliczeniowy karty jest generowany wyciag bez znaczenia czy bedziesz nad, pod czy rowno z kreska :)
 Profil Relacje PM off  

#1413 PostWysłany: 03 Lis 2014 12:33 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
U mnie już jest. Wyciąg musi pojawić się zawsze dlatego odrobinę cierpliwości.
 Profil Relacje PM off  

#1414 PostWysłany: 03 Lis 2014 12:44 

niebieski
Wszystko jasne. Dziękuję

Mam jeszcze jedno zapytanie.
Kartę mam od lipca. Dostałam punkty za lipiec-sierpień-wrzesień, ale tylko za standardowe transakcje, bez podwójnych punktów Wizz. Co teraz? Czekać czy dzwonić do banku?

KK Wizz Raiffeisen aktywowałam miesiąc temu, czyli juz przez cały październik płaciłam nową kartą. Wydałam 6800 zł, z czego ponad 6000 tys. na bilety Wizzair. Cykl miesięczny (październikowy) już zamknięty i w związku z tym zależałoby mi na naliczeniu punktów (standardowych a przede wszystkim Wizzair) oraz bonusu w wysokości 500pkt.
Czy powinnam również zadzwonić do banku czy cierpliwie czekać, bo większośc z was jest w takiej samej sytuacji/
pzdrw
 Profil Relacje PM off  

#1415 PostWysłany: 03 Lis 2014 13:08 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Jak już minął Ci miesiąc od aktywacji docelowej karty Wizz to możesz dzwonić i zlecić przelew reszty punktów, łącznie z promocyjnymi.
 Profil Relacje PM off  

#1416 PostWysłany: 03 Lis 2014 14:16 

Pytanie czy ten typ tak ma?
Transakcja 30.10.2014 na powiedzmy 200 zł, 31.10.2014 nie ma jej w blokadach, nie ma jej w saldzie, gdyż spłaciłem saldo na powiedzmy 100 zł. Pojawia się po weekendzie w systemie i na wyciągu plus ubezpieczenie na życie w kwocie ok. 40 gr. Pytanie czy ten typ tak ma i lepiej było nadpłacić tą transakcję na 200 zł, czy zostałem jakoś szczególnie uhonorowany. Nie chodzi o 40 gr :) tylko pytanie jakie zasady tym rządzą.
 PM off  

#1417 PostWysłany: 03 Lis 2014 14:20 
Awatar użytkownika

srebrny
zulu napisał(a):

Oczywiście powiedziałbym.
Ale nie wiem ;) "problemy techniczne".

Jakieś 50 stron temu było o problemach z wydrukiem wyciągu w pdf (czysta kartka zamiast danych). Nie mogę tego odnaleźć.
Proszę , podpowiedzcie jak uzyskać poprawny wydruk?

#1418 PostWysłany: 03 Lis 2014 14:22 
Awatar użytkownika

niebieski
Zapisanie pliku z wyciągiem na dysku i otworzenie aktualnym acrobat readerem.
 Profil Relacje PM off  

#1419 PostWysłany: 03 Lis 2014 14:38 
Awatar użytkownika

srebrny
maczala1 napisał(a):
Zapisanie pliku z wyciągiem na dysku i otworzenie aktualnym acrobat readerem.

Niesamowite! Działa!
Dziękuję Koledze.

#1420 PostWysłany: 03 Lis 2014 14:47 

niebieski
wtak napisał(a):
zulu napisał(a):

Oczywiście powiedziałbym.
Ale nie wiem ;) "problemy techniczne".

Jakieś 50 stron temu było o problemach z wydrukiem wyciągu w pdf (czysta kartka zamiast danych). Nie mogę tego odnaleźć.
Proszę , podpowiedzcie jak uzyskać poprawny wydruk?

Wyłącz otwieranie PDF we wtyczce przeglądarki, przełącz na Adobe Readera. Nie musisz wtedy zapisywać pliku na dysku (w sensie wystarczy automatyczny zapis w TMP przeglądarki).

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości