Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Gru 2011 03:32 
Awatar użytkownika

Witam,
szukałbym jak najtańszej możliwości dostania się z Polski (najlepiej z Warszawy, jeśli ewentualna różnica w cenie nie byłaby zbyt duża) do Erywania w Armenii, a następnie powrotu stamtąd. Termin odległy, bo sierpień 2012. Planowany pobyt miałby trwać ok. 2-3 tygodni.

Z góry dziękuję :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 29 Gru 2011 09:50 

http://www.fly4free.pl/szalona-sroda-lo ... od-375-zl/

chyba najlepiej bedzie ci polowac na szalona srode w LOT. nie wiem czy tak dobre ceny beda nadal na wakacje, ale moze uda ci sie trafic dobrą oferte. wg najnowszego newsa z glownej teraz szalona sroda obejmowala terminy do 31 maja.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Gru 2011 17:18 
Awatar użytkownika

Rozumiem, dzięki :)

Gdyby jednak nie pojawiła się promocja lub było ciśnienie na szybszą rezerwację (nie leciałbym sam), to czy da radę znaleźć obecnie coś istotnie tańszego niż np. następujący Aerofłot (ok. 1180 zł):

Image
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Gru 2011 12:02 

nikt z tanich przewoznikow mi znanych tam nie lata. dlatego przyszlo mi do glowy to polaczenie LOTu ewentualnie lata jeszcze czech airlines z pragi(+polaczenie z Wawy polskimbusem).
to co znalazles to dlugie oczekiwanie w moskwie, a pewnie by wyjsc w miasto konieczna bedzie wiza - dodatkowe zalatwianie i kombinacje. jesli chcesz taniej i z przygodami to mozesz pokombinowac z lotem np. do Gruzji (tam nie ma wiz) i potem pociąg/inny lokalny transport, co jak sadze nie jest wielkim kosztem w tamtym rejonie. np. taki lot do Tibilisi z wawy na ten termin bez przesiadek masz za 1130 + jak podają http://www.kaukaz.pl/armenia/turystyka/ ... rmenii.php 5-6 dolców za transport do Armenii. dodatkowo znalazlem tu info ze tanio jest bialoruskimi liniami belavia i faktycznie w PLN wychodzi 850 zl (nie wiem jak z podatkami) - lot przez mińsk.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Gru 2011 12:46 
Awatar użytkownika

frooger napisał(a):
mozesz pokombinowac z lotem np. do Gruzji (tam nie ma wiz) i potem pociąg/inny lokalny transport, co jak sadze nie jest wielkim kosztem w tamtym rejonie.

Pociągiem, dobry żart. ;) Z Tbilisi jeżdżą do Erewania marszrutki, kosztują ok. 50-60 zł w jedną stronę.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Gru 2011 17:14 
Awatar użytkownika

w tym roku jechałem z Tbilisi busem do Erewania a wracałem pociągiem. Bus jedzie około 6 godzin, trasa kręta przez góry, bus nowy zadbany - koszt około 60 PLN, pociąg nocny jedzie 12 godzin, najtańszy bilt około 40 PLN, pociąg czysty, zadbany, spałem w nocy i tyle. W sierpniu promocji w szalonej środzie do tbilisi nie będzie, więc może Tblisi w airbaltic - powinno być około 600-700 PLN + 100 PLN za dojazd, A Tbilisi warto zobaczyć - bardzo ładne miasto, dużo ładniejsze niż Erewań. I jak będziesz w Armenii to proponuje: envoy tuors.

#7 PostWysłany: 05 Sty 2012 15:14 
Awatar użytkownika

Udało się dostać teraz bilety w Locie akurat na pasujący termin, 420 zł do Tbilisi RT :) Dzięki za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Sty 2012 15:25 

Co to jest envoy tuors? Zastanawiam się czy warto jechać do Armenii, czy nie zwiedzić Gruzji od Gór po Morze Czarne. Armenia jest równie droga co Gruzja?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Sty 2012 18:16 

czy ktoś może orientuje się jakie są szanse na szaloną środę do Erewaniu w PL LOT?
poszukuje również biletów w tym okresie
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Kwi 2012 17:05 

Podłączę się pod temat.

Również, szukam lotów to Erywania z Dublina lub Londynu.
Termin 23-24 lipca do 10-11 sierpnia. 2 dorosłych + 1 dziecko >2
Jeśli ktoś z Was będzie mógł pomóc w jakikolwiek sposób, będę
wdzięczny.

A może podpowiecie, czy może taniej/lepiej będzie wybrać się
do Gruzji ?

Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość