Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#1381 PostWysłany: 29 Paź 2014 11:57 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
maczala1 napisał(a):
A kolega widzę, nadal pełny wiary w RB :)

Człowiekiem wiary to akurat nie jestem, ale tak się składa, że wczoraj rozmawiałem z infolinią nt kiedy minie 30 dni od mojej aktywacji i uzyskałem odpowiedź, że już 7 listopada mogę telefonicznie wnioskować o przelanie na konto Wizz 2680pkt. A suma ta pięknie pasuje do moich transakcji do 30 września i punktów za aktywację 8-)
Więc wiary nie ale myśli dobrej jestem ;)
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#1382 PostWysłany: 29 Paź 2014 11:59 
Awatar użytkownika

Loty: 130
Kilometry: 249 917
Krajów: 29 / 13.6%
niebieski
Jak ktoś nie wie, to nie pisze przed sprawdzeniem :)
http://raiffeisenpolbank.com/documents/ ... ZZ+AIR.pdf

Punkt VI 1b - 2 punkty za 1 zł wydane na wizzair.com

Punkt VII 6 (regulamin wchodzi w życie 1 września 2014).
Zatem transakcja dokonana 28 września i rozliczona 30 września ma odniesienie w regulaminie.

Jestem osobą która ma kartę od połowy września i od razu miała kartę WizzAir (nie zamienianą)

#1383 PostWysłany: 29 Paź 2014 12:18 

Tjw1978 napisał(a):
Jak ktoś nie wie, to nie pisze przed sprawdzeniem :)
http://raiffeisenpolbank.com/documents/ ... ZZ+AIR.pdf

Punkt VII 6 (regulamin wchodzi w życie 1 września 2014).
Zatem transakcja dokonana 28 września i rozliczona 30 września ma odniesienie w regulaminie.

Jestem osobą która ma kartę od połowy września i od razu miała kartę WizzAir (nie zamienianą)

Tomek Zien napisał(a):
Widzę, że nie tylko ja poddałem dokładnej analizie przesłane pismo ;)
Image
Moja wykładnia jest taka:
Punkty naliczały się od aktywacji srebrnej. 1/5zł za zwykłe transakcje, 2/5zł na Wizzie. Punkty te otrzymamy najwcześniej po 30 dniach od aktywacji karty docelowej. Dodatkowo w okresie do 31 grudnia dostajemy po extra punkcie czyli mamy 2/5zł na zwykłych transakcjach, 3/5zł na Wizz. Punkty dodatkowe dostajemy automatycznie w 2 transzach, po 15 października (dostaliśmy) i po 15 stycznia. Punkty zwykłe przekazywane są do Wizz na żądanie, które może zostać złożone najwcześniej po 30 dniach od aktywacji Wizzkarty. Wraz z pierwszym żądaniem przelania punktów zwykłych otrzymamy 500pkt promocyjnych za aktywację.

I tego się trzymam 8-)

pozwolę sobie wkleić post z skanem pisma, gdzie jasno zostało napisane co się również tym co poprzednio mieli zastępczą kartę Mastercard Silver należy, w tym autor Marcin Ch. Dyrektor ds. Kart Kredytowych pogrubioną czcionką napisał:
Kod:
Dzięki promocji, w której brali Państwo udział, do końca roku za każde wydane 5 PLN otrzymają państwo dodatkowy 1 punkt!
(wykrzyknik oryginalnie umieszczony w piśmie)

skoro jest to ujęte w oficjalnym piśmie od nich to ewentualna każda reklamacja może zakończyć się tylko jednym rozwiązaniem tj. naliczeniem w wyznaczonym czasie pkt według zasad promocji opisanej w w/w piśmie
 PM off  

#1384 PostWysłany: 29 Paź 2014 12:33 
Awatar użytkownika

Loty: 130
Kilometry: 249 917
Krajów: 29 / 13.6%
niebieski
@gorny77 - przeczytaj dokładnie co napisałem.

1. Nie podchodzę pod to, co wskazuje pismo, bo nie miałem karty Silver. Dostałem od razu kartę WizzAira we wrześniu.

2. @gorny77. Jeśli pismo od jakiegoś dyrektora ma znaczenie, to gratuluję funkcjonowania w świecie... Znaczenie ma tylko i wyłącznie regulamin. A regulamin obowiązuje od 1 września 2014 i wskazane punkty przedstawiłem.

#1385 PostWysłany: 29 Paź 2014 12:50 
Awatar użytkownika

srebrny
wtak napisał(a):
maczala1 napisał(a):
Ktoś kilka stron wcześniej, miał ten sam problem.
:P
Ja miałem i ciągle mam ten problem. Obiecałem, że dam znać co dalej. Nie mam żadnych, dobrych wiadomości.
Na razie byłem 3 razy w tym tygodniu w oddziale :evil: i dalej nie mogę się zalogować. Masakra jakaś.

Mijają kolejne dni, minuty spędzone na infolinii zamieniają się w kolejne kwadranse... I DALEJ NIE MAM DOSTĘPU DO KONTA !
Co za półbank :evil:

#1386 PostWysłany: 29 Paź 2014 13:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Tomek Zien napisał(a):
maczala1 napisał(a):
A kolega widzę, nadal pełny wiary w RB :)

Człowiekiem wiary to akurat nie jestem, ale tak się składa, że wczoraj rozmawiałem z infolinią nt kiedy minie 30 dni od mojej aktywacji i uzyskałem odpowiedź, że już 7 listopada mogę telefonicznie wnioskować o przelanie na konto Wizz 2680pkt. A suma ta pięknie pasuje do moich transakcji do 30 września i punktów za aktywację 8-)
Więc wiary nie ale myśli dobrej jestem ;)

Nie ukrywam, że jestem w szoku ale jeżeli tak faktycznie będzie to w sumie bardzo pozytywna wiadomość dla wszystkich :)
 Profil Relacje PM off  

#1387 PostWysłany: 29 Paź 2014 13:58 

Tjw1978 napisał(a):

2. @gorny77. Jeśli pismo od jakiegoś dyrektora ma znaczenie, to gratuluję funkcjonowania w świecie... Znaczenie ma tylko i wyłącznie regulamin. A regulamin obowiązuje od 1 września 2014 i wskazane punkty przedstawiłem.

Marcin Ch. (jest pełne imię i nazwisko, ale tu się nie praktykuje podawania) Dyrektor ds. Kart Kredytowych Raiffeisen Polbank

no comment, gdyby Ci jednak przyznano premiowe pkt mam nadzieję, że jako człowiek honoru ich nie wykorzystasz, bo ci się nie należą (jakoś sobie w życiu nawet nieźle radzę)
 PM off
shiver lubi ten post.

#1388 PostWysłany: 29 Paź 2014 14:04 

czy ktoś wie ile dokładnie dostaje się punktów w tym programie? Przeczytałem 40 stron z tego wątku i wiem o wiele mniej niż przed przystąpieniem do jego lektury, każdy mówi co innego i każdy uważa 'że to już było 100 razy' , tak, było, tylko że za każdym razem w innej wersji...

Na stronie produktu http://raiffeisenpolbank.com/klienci-in ... wa-wizzair jest tylko i wyłącznie informacja o tym że 5zł=2pkt wydane na wizzair.com oraz 5zł=1pkt wydane wszędzie indziej. Jeżeli bank raffeisen dokłada do tego dodatkowo 1zł, czyli kolejne 2% cashbacku, to dlaczego się tym nie chwali? conajmniej dziwne.
 Profil Relacje PM off  

#1389 PostWysłany: 29 Paź 2014 14:10 

Problemem jest fakt, że do 01.09.2014r. obowiązywał poprzedni regulamin karty, obecnie jest inny dostępny na stronie, dodatkowo właściciele kart w zależności od daty aktywacji karty głównej są dzieleni np. w rodzaju przyznanego wdc.
Ponadto osoby podpisujące umowę na w/w kartę do września br. wraz z właściwą kartą Raiffeisen Wizzair otrzymywały w/w zeskanowane pismo, na które np. ja mam zamiar się powołać w ewentualnej reklamacji pisemnej (nie wiem natomiast dlaczego się tą promocją nie chwalą, być może też nie będzie ona dotyczyć wszystkich)

Ostatnio edytowany przez Anonymous 29 Paź 2014 14:13, edytowano w sumie 2 razy
 PM off  

#1390 PostWysłany: 29 Paź 2014 14:12 

Loty: 76
Kilometry: 175 290
Krajów: 24 / 11.2%
Tjw1978 napisał(a):

trochę za dobrze by nam było :)

#1391 PostWysłany: 29 Paź 2014 14:25 

Loty: 24
Kilometry: 30 624
Krajów: 2 / 0.9%
W poniedziałek otrzymałem kartę, umowa podpisana przez Bank 16.X. Od razu ją aktywowałem, wczoraj pierwszy raz użyłem. Nie miałem konta na Wizzair. Dzisiaj dostałem maila od Wizzair z informacją, że zostałem automatycznie zarejestrowany do Programu Lojalnościowego Wizzair. WDC typu standard. No i problem, który ktoś już wskazał wcześniej - jak szukam biletów dla 2 osób, to z automatu pokazują i naliczają się ceny klubowe (zarówno ceny biletu jak i bagażu). Jak wybieram podróż dla 3 osób, to ceny są normalne (znika nawet podgląd cen klubowych) i nigdzie nie pojawia się opcja dokupienia WDC Grupa (a doszedłem w rezerwacji do podania danych karty kredytowej) System traktuje mnie jak "zwykłego" klienta, a nawet gorzej, bo będąc nie zalogowanym przy próbie rezerwacji pojawia się opcja zakupu odpowiedniej wersji WDC.
 Profil Relacje PM off  

#1392 PostWysłany: 29 Paź 2014 14:30 

tyle, że tu trzeba jasno napisać, że jeśli chodzi o wdc to nie Raiffeisen zmienił warunki jego przyznawania, a Wizzair Hungary
 PM off  

#1393 PostWysłany: 29 Paź 2014 14:39 

Anonymous napisał(a):
Problemem jest fakt, że do 01.09.2014r. obowiązywał poprzedni regulamin karty, obecnie jest inny dostępny na stronie, dodatkowo właściciele kart w zależności od daty aktywacji karty głównej są dzieleni np. w rodzaju przyznanego wdc.
Ponadto osoby podpisujące umowę na w/w kartę do września br. wraz z właściwą kartą Raiffeisen Wizzair otrzymywały w/w zeskanowane pismo, na które np. ja mam zamiar się powołać w ewentualnej reklamacji pisemnej (nie wiem natomiast dlaczego się tą promocją nie chwalą, być może też nie będzie ona dotyczyć wszystkich)

Wnioskowałem o kartę na początku października, przenosiłem z Citibanku Wizzair'a. Nie posiadałem tymczasowej karty srebrnej raiffa i takowego pisma nie dostałem. Nie dostałem też żadnego innego pisma w którym byłaby mowa o punktach dodatkowych, na infolinii nic o tym nie wiedzą, więc zdaje się że w moim przypadku nie mam co liczyć na jakieś dodatkowe punkty. Nawet nie mam na co się powołać.
 Profil Relacje PM off  

#1394 PostWysłany: 29 Paź 2014 15:37 

złoty
Darek_2003 napisał(a):
W poniedziałek otrzymałem kartę, umowa podpisana przez Bank 16.X. Od razu ją aktywowałem, wczoraj pierwszy raz użyłem. Nie miałem konta na Wizzair. Dzisiaj dostałem maila od Wizzair z informacją, że zostałem automatycznie zarejestrowany do Programu Lojalnościowego Wizzair. WDC typu standard. No i problem, który ktoś już wskazał wcześniej - jak szukam biletów dla 2 osób, to z automatu pokazują i naliczają się ceny klubowe (zarówno ceny biletu jak i bagażu). Jak wybieram podróż dla 3 osób, to ceny są normalne (znika nawet podgląd cen klubowych) i nigdzie nie pojawia się opcja dokupienia WDC Grupa (a doszedłem w rezerwacji do podania danych karty kredytowej) System traktuje mnie jak "zwykłego" klienta, a nawet gorzej, bo będąc nie zalogowanym przy próbie rezerwacji pojawia się opcja zakupu odpowiedniej wersji WDC.

Też mam ten problem i nie wiem co zrobić.
Ich system każe ponownie mi płacić 50 euro za coś co już mam.
W mailu który od nich dostałem piszą o opłaceniu tylko różnicy.
 Profil Relacje PM off  

#1395 PostWysłany: 29 Paź 2014 16:26 

Loty: 24
Kilometry: 30 624
Krajów: 2 / 0.9%
walerek napisał(a):

Też coś takiego dostałem
Kod:
Jako członkowi karty powiązanej marki, na Twoim koncie Wizz aktywowaliśmy bezpłatne członkostwo typu Partner w klubie WIZZ Discount Club, które umożliwi Tobie cieszenie się wspaniałymi korzyściami!

Rozszerz swoje członkostwo klubowe o typ Grupa, aby objąć zniżkami maksymalnie 5 towarzyszy podróży, takich jak znajomi i rodzina. Możesz w łatwy sposób rozszerzyć swoje członkostwo klubowe o typ Grupa, uiszczając różnicę w subskrypcji podczas kolejnej rezerwacji lotu.
Twoje członkostwo jest ważne do: 29 10 2015 r.
Zawsze zaloguj się na stronę wizzair.com, aby móc dokonać rezerwacji biletów i bagażu po obniżonych cenach klubowych!
Klubowe ceny biletów i opłaty za bagaż WIZZ Discount Club są dostępne dla towarzyszy podróży tylko wtedy, gdy członek Klubu podróżuje w tej samej rezerwacji. W przypadku członkostwa typu Partner 1 dodatkowy pasażer (w tym dziecko, ale wyłączając niemowlę) może z Tobą podróżować w tej samej rezerwacji i korzystać z obniżonych cen biletów i opłat za bagaż.

Swoją drogą, po raz pierwszy pojawia się określenie "członkostwo typu Partner". W profilu mam cały czas "standard".
 Profil Relacje PM off  

#1396 PostWysłany: 29 Paź 2014 16:36 

złoty
Darek_2003 napisał(a):
walerek napisał(a):

Też coś takiego dostałem
Kod:
Jako członkowi karty powiązanej marki, na Twoim koncie Wizz aktywowaliśmy bezpłatne członkostwo typu Partner w klubie WIZZ Discount Club, które umożliwi Tobie cieszenie się wspaniałymi korzyściami!

Rozszerz swoje członkostwo klubowe o typ Grupa, aby objąć zniżkami maksymalnie 5 towarzyszy podróży, takich jak znajomi i rodzina. Możesz w łatwy sposób rozszerzyć swoje członkostwo klubowe o typ Grupa, uiszczając różnicę w subskrypcji podczas kolejnej rezerwacji lotu.
Twoje członkostwo jest ważne do: 29 10 2015 r.
Zawsze zaloguj się na stronę wizzair.com, aby móc dokonać rezerwacji biletów i bagażu po obniżonych cenach klubowych!
Klubowe ceny biletów i opłaty za bagaż WIZZ Discount Club są dostępne dla towarzyszy podróży tylko wtedy, gdy członek Klubu podróżuje w tej samej rezerwacji. W przypadku członkostwa typu Partner 1 dodatkowy pasażer (w tym dziecko, ale wyłączając niemowlę) może z Tobą podróżować w tej samej rezerwacji i korzystać z obniżonych cen biletów i opłat za bagaż.

Swoją drogą, po raz pierwszy pojawia się określenie "członkostwo typu Partner". W profilu mam cały czas "standard".

Spróbuj zalogować się na konto Wizza mobilnie.
Mi się udało i kupiłem "po staremu"
Próbowałem wielu sposobów na komputerze ale niestety nie ma opcji wykupienia wersji GRUPA.
Pozostaje tylko wersja mobilna.
 Profil Relacje PM off  

#1397 PostWysłany: 29 Paź 2014 21:30 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
aktywowałem dziś kartę. Jednak kiedy loguję się do konta Wizz i chce kupić bilet nie nalicza mi zniżki WDC.
Miły Pan na infolinii banku powiedział,że powinno być już aktywne. Mail był podawany ten sam.
Czy muszę zrobić coś dodatkowo?
 Profil Relacje PM off  

#1398 PostWysłany: 29 Paź 2014 21:37 

klimas napisał(a):
aktywowałem dziś kartę. Jednak kiedy loguję się do konta Wizz i chce kupić bilet nie nalicza mi zniżki WDC.
Miły Pan na infolinii banku powiedział,że powinno być już aktywne. Mail był podawany ten sam.

oczywiście, że musisz jeszcze dokonać płatności bezgotówkowej kartą, po jej zaksięgowaniu zapewne po dwóch dniach aktywują ci wdc 1+1 (pierwsza w terminalu z podaniem wygenerowanego pinu)

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 29 Paź 2014 21:38, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#1399 PostWysłany: 29 Paź 2014 21:38 

Loty: 2
Kilometry: 3 632
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
klimas napisał(a):

poczekaj kilka dni, musisz dokonać transakcje

#1400 PostWysłany: 30 Paź 2014 09:32 

niebieski
Mam pytanie,

czy po aktywowaniu nowej srebrnej MC Reiffaisenbanku (i uzywaniu jej) numer konta do spłaty zadłużenia pozostaje taki sam jest ten pierwszej karty, która dostałam w lipcu?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości