Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Paź 2014 11:20 

Dokąd
  • Kuba, Peru, Argentyna, Boliwia

Data wylotu
  • 14.02.2015

Data powrotu
  • 01.03.2015

Długość pobytu
  • 2 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • Havana za około 3000 Aerofłotem, ale to chyba nie jest super oferta.

Dodatkowe informacje
  • Cześć
    Na pierwszym miejscu Kuba, potem Peru, reszta z dużo mniejszym priorytetem.
    Póki co jest cena 3k via Moskwa, pytanie, z Waszego doświadczenia, na ile niżej można zejść z tej ceny? Jest sens czekać, czy kupować teraz?
    Wyloty +/- jeden/dwa dni.

pozdrawiam
    dzięki!:)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 29 Paź 2014 18:08 

u ciebie jest kilka problemow:
a) szukasz tylko z rozpietoscia +/- 1 dzien
b) bierzesz bagaz rejestrowany (+250 do dolotow tanimi liniami w europie )
c) lecicie w 4 wiec moze byc tak ze 2 bilety beda po 2000, 2 po 3000..

no ale do rzeczy, 3000zl to dla osob takich jak ja drogo, ba, nawet bardzo drogo biorac pod uwage to ze za 2400zl (wszystkie loty lacznie) w Twoim okresie lece najpierw do Rio na karnawal a potem miesiac pozniej na Hawaje.. no ale nie biore bagazu rejestrowanego, czas wylotu u mnie byl 1 czerwca +/- 6 miesiecy, dowolne miejsce na Ziemi w ktorym nie bylem - a takze to ze dosc sporo czasu spedzam tu na forum.. u ciebie tych czynnikow brakuje

co do tych 3000zl za WAW-MOW-HAV.. to ma swoje plusy, wylot masz z WAW w idealnie Twoich datach.. osobiscie jak na pierwsza podroz bym wzial, taniej mozesz np. z PRG za 2800zl
badz tez Peru jest za okolo 2100 z Hiszpani ale tam tez trzeba sie dostac, mozesz tez czekac na okazje tak jak wiele osob tutaj, nikt nie mowi ze nic sie nie pojawi - ale tez ciezko bedzie ci to obiecac

z ciekawych lotow tu masz Peru za 2184zl z Brukseli aczkowliek to jest blad lotniczy wiec kupuj jak tylko szybko sie da ;)
plusem tego jest to ze masz caly dzien w Sao Paolo w Brazyli :)
http://www.kayak.co.uk/flights/BRU-LIM/ ... 1-flexible
 PM off  

#3 PostWysłany: 30 Paź 2014 11:10 

Dzięki za spojrzenie na temat.
Zupełnie nie kalkulowałem dolotów oraz kosztu bagażu rejestrowanego. Celna uwaga z tym idealnymi datami.
Będę przekonywac resztę abyśmy kupili te bilety.
dzięki za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości