Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#1261 PostWysłany: 23 Paź 2014 20:45 

zulu napisał(a):
Od początku wszystko wrzucam w excela i wyliczam.

Masz już taki gotowy arkusz który zlicza właściwie sumy z wyciągu? A może ktoś inny już taki przygotował i chciałby się podzielić? ;)
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#1262 PostWysłany: 23 Paź 2014 21:30 

Loty: 100
Kilometry: 126 149
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
Jeszcze 2 dni temu mogłem kupić nawet 9 biletów z WDC, nawet dokonałem zakupu 5 biletów.
Przedłużyli mi na początku października z 04.2015 do 04.10.2015.
Dzisiaj dosiałem maila, że mam ważne do 23.10.2015 ale tylko z jednym dodatkowym biletem.
No i rzeczywiscie tak jest moge kupić tylko 2 bilety :(
Chyba trzeba bedzie złozyc reklamacje i niestety w wizzair bo bank sie moze wykrecic, tam pewnie bedzie mozna tylko reklamowac punkty :(

Ostatnio edytowany przez GregPepe, 23 Paź 2014 21:40, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#1263 PostWysłany: 23 Paź 2014 21:36 

Nie aktywowałeś czasem karty dodatkowej? (bo jej aktywacja zmienia czas trwania i posiadania wdc)
 PM off  

#1264 PostWysłany: 23 Paź 2014 21:41 

srebrny
GregPepe napisał(a):
Ktoś to sprawdzał czy rzeczywiście tak jest? Podobno przy płatności kartą można kupić dalej 9 biletów?

Spróbuj zalogować się na konto i kupić bilety dla 3 osób - jak przestaniesz widzieć ceny z WDC to znaczy, ze masz konto "normalne", czy jak tam to gorsze się teraz nazywa.
 Profil Relacje PM off  

#1265 PostWysłany: 23 Paź 2014 21:41 

niebieski
Czyli gdybym nie aktywował dodatkowej karty to bym sobie nie spier.. WDC ?

-- 23 Paź 2014 20:42 --

Misiatek napisał(a):
GregPepe napisał(a):
Ktoś to sprawdzał czy rzeczywiście tak jest? Podobno przy płatności kartą można kupić dalej 9 biletów?

Spróbuj zalogować się na konto i kupić bilety dla 3 osób - jak przestaniesz widzieć ceny z WDC to znaczy, ze masz konto "normalne", czy jak tam to gorsze się teraz nazywa.

Juz sprawdziłem jest qpa tylko 1+1.
Będę próbował reklamować aby mi przywrócili stare zasady jak nie do października '15 to przynajmniej do kwietnia '15

Ostatnio edytowany przez GregPepe, 23 Paź 2014 21:48, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#1266 PostWysłany: 23 Paź 2014 21:45 

dokładnie tak, moją aktywowałem 2 żona swoją dodatkową 8.10.2014r. i jak napisano wyżej zdążyłem przed 15.10, dlatego mam na starych zasadach
 PM off  

#1267 PostWysłany: 23 Paź 2014 21:53 

srebrny
Ja miałem wykupiony WDC bodajże w maju, więc ważny jeszcze pół roku na starych zasadach. Po założeniu karty został przedłużony na pełen rok, ale już w wersji okrojonej. Wysłałem reklamację do Wizzair przez stronę i już następnego dnia przywrócili mi "lepszą" wersją WDC. Podobno system zrobił to automatycznie, a "nie tak miało być". Piszcie więc!
 Profil Relacje PM off  

#1268 PostWysłany: 23 Paź 2014 22:41 

niebieski
Misiatek napisał(a):
Ja miałem wykupiony WDC bodajże w maju, więc ważny jeszcze pół roku na starych zasadach. Po założeniu karty został przedłużony na pełen rok, ale już w wersji okrojonej. Wysłałem reklamację do Wizzair przez stronę i już następnego dnia przywrócili mi "lepszą" wersją WDC. Podobno system zrobił to automatycznie, a "nie tak miało być". Piszcie więc!
No to fajno ja złozyłem reklamacje przez strone wizzair i na infolinii raiffeisen. Tak dla pewności.
A punkty naliczone raczej poprawnie 2% obrotów. 50zł za aktywacje pewnie doliczą po 30 dniach wiec na razie grzecznie czekam
 Profil Relacje PM off  

#1269 PostWysłany: 23 Paź 2014 22:52 

niebieski
W jakim dziale (Temat/Informacje ogólne) skladacie reklamacje?
Ja wyslalem na tej stronie:
https://wizzair.com/pl-PL/Claims

to otrzymalem info,ze otrzymam tylko automatyczna odpowiedz i mam czytac FAQ :-)

#1270 PostWysłany: 23 Paź 2014 22:54 

srebrny
kliperjk napisał(a):

to otrzymalem info,ze otrzymam tylko automatyczna odpowiedz i mam czytac FAQ :-)

Wpisałem numer aktualnej rezerwacji w pierwszym chyba dziale, bo ten "inne" faktycznie tak jak piszesz nie działa :)
 Profil Relacje PM off  

#1271 PostWysłany: 23 Paź 2014 22:59 

niebieski
Misiatek napisał(a):
kliperjk napisał(a):

Wpisałem numer aktualnej rezerwacji w pierwszym chyba dziale, bo ten "inne" faktycznie tak jak piszesz nie działa :)

W "Informacje ogólne: inne" tez otrzymałem info,ze tylko automatyczna dostane :-) Ok, wysle na jakas zeslowem reklamacja w temacie :-)

#1272 PostWysłany: 23 Paź 2014 23:30 

Dzis otworzylem konto osobiste z karta debetowa Wizz. Moje nie dopatrzenie myslalem ze tez bedzie mozna zbierac punkty. Ale wiem ze ona daje tyljo darmowe czlonkostwo... i tu moje pytanie. Mam juz czlonkostwo z kredytowki z data przed 14.10 ze starymi zasadami, czy debetowka nie przedluzy mi konta co spowoduje pogorszenie warunkow. W banku mowili ze NIE ale z nimi to juz nic nie wiadomo

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#1273 PostWysłany: 24 Paź 2014 02:29 

witam,

Mam w sumie pytanie, na ktore jeszcze nikt tu nie odpowiadal....a mianowicie jaka firma kurierska dostarcza przesylki?
Wiem, ze pytanie banalne i drobiazgowe, ale akurat w mojej sytuacji bardzo wazne.... :)

pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

#1274 PostWysłany: 24 Paź 2014 03:15 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 252 707
Krajów: 35 / 16.4%
srebrny
Do mnie przyjechał kurier firmy DPD.
romuald uważa post za pomocny.

#1275 PostWysłany: 24 Paź 2014 08:10 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
polaj turisto napisał(a):
zulu napisał(a):
Od początku wszystko wrzucam w excela i wyliczam.

Masz już taki gotowy arkusz który zlicza właściwie sumy z wyciągu? A może ktoś inny już taki przygotował i chciałby się podzielić? ;)

To banalnie poste. Np. w komórce A1 wpisujesz kwotę transakcji a obok w B1 musisz wpisać formułę
=ZAOKR.DÓŁ(A1/5;0) lub
=LICZBA.CAŁK(A1/5;0) lub
=ZAOKR.DO.CAŁK(A1/5)
Każda da ci ten sam wynik.

Na dole suma z kolumny B i masz ilość punktów.
 Profil Relacje PM off
scomin uważa post za pomocny.

#1276 PostWysłany: 24 Paź 2014 08:22 

niebieski
benybeny napisał(a):
Dzis otworzylem konto osobiste z karta debetowa Wizz. ... i tu moje pytanie. Mam juz czlonkostwo z kredytowki z data przed 14.10 ze starymi zasadami, czy debetowka nie przedluzy mi konta co spowoduje pogorszenie warunkow. W banku mowili ze NIE ale z nimi to juz nic nie wiadomo

Nie powinni ale tak się stało u mnie. Właśnie jestem w trakcie reklamacji tego faktu

-- 24 Paź 2014 07:48 --

kliperjk napisał(a):
Misiatek napisał(a):
kliperjk napisał(a):

W "Informacje ogólne: inne" tez otrzymałem info,ze tylko automatyczna dostane :-) Ok, wysle na jakas zeslowem reklamacja w temacie :-)

Ja też musiałem poprawić teraz wpisałem numer ostatniego lotu i reklamacja płatności czy coś takiego, zobaczymy jak szybko odp.
 Profil Relacje PM off  

#1277 PostWysłany: 24 Paź 2014 09:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Sprawdziłem jeszcze raz swoje otrzymane punkty i zgadza się teraz wszystko dokładnie. Wcześniej nie do końca mi się zgadzało, bo jeden z konsultantów wprowadził mnie w błąd, że przelane są punkty tylko z zamkniętych okresów rozliczeniowych, a jak się okazało są to punkty za transakcje dokładnie do 30.09 (czyli tak jak u innych). Teraz wnioski:
- naliczono tylko punkty za każdą transakcję (pełne 5 zł = 1 pkt) - nie ma żadnych punktów dodatkowych, czy podwójnych punktów za transakcje Wizz
- brak punktów powitalnych
- punkty za rachunki z Żabki zostały na pewno naliczone

Ostatnio bardziej kumaty konsultant podał mi nawet nowe punkty (od 01.10) widoczne w ich systemie i tutaj też wszystko się zgadza według powyższych zasad, z tą różnicą, że są od razu naliczone podwójne punkty za transakcje Wizz. Według mnie żadnych dodatkowych punktów już nie będzie, tylko powinni jeszcze kiedyś doliczyć te powitalne 500 pkt.
 Profil Relacje PM off
BusinessClass lubi ten post.

#1278 PostWysłany: 24 Paź 2014 09:12 

Loty: 143
Kilometry: 302 644
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
benybeny napisał(a):
Dzis otworzylem konto osobiste z karta debetowa Wizz.

Czy mógłbyś mi podać 6 pierwszych cyfr z numeru karty (numer identyfikacyjny wydawcy)? Prosiłem o to 3 dni temu i nikt mi nie odpowiedział.

Z góry dziękuję.

#1279 PostWysłany: 24 Paź 2014 10:11 

niebieski
Ważność pkt 24 mce, wbrew wcześniejszym zapisom o 12 :D
 Profil Relacje PM off  

#1280 PostWysłany: 24 Paź 2014 10:34 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
maczala1 napisał(a):
Ostatnio bardziej kumaty konsultant podał mi nawet nowe punkty (od 01.10) widoczne w ich systemie i tutaj też wszystko się zgadza według powyższych zasad, z tą różnicą, że są od razu naliczone podwójne punkty za transakcje Wizz. Według mnie żadnych dodatkowych punktów już nie będzie, tylko powinni jeszcze kiedyś doliczyć te powitalne 500 pkt.
Powinny jednak być gdyż takie było info od początku w regulaminie. Obstawiam że dojdą za jakiś czas razem z tymi 500.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 13 gości