Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Paź 2014 20:09 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 67 658
Krajów: 9 / 4.2%

Dokąd
  • Annaba [AAE], Constantine [CZL], Algiers [ALG]

Data wylotu
  • 01.03.2015

Data powrotu
  • 31.03.2015

Długość pobytu
  • max 10 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Aigle Azur: Paris Orly - Constantine / Annaba / Algiers zbyt wygórowana cena! ;O i narodowi przewoźnicy: British Airways, Air France, Air Algerie za drodzy.

Dodatkowe informacje
  • Szukam najtańszego sposobu na dostanie się do Algierii. Interesuje mnie wschód kraju. Najbardziej Constantine. Mniej Annaba, jeszcze mniej stolica Algiers ale z braku laku może być.
    Skąd: Mieszkam w Anglii więc najlepiej z Wysp ale ogólnie może być z Europy pod warunkiem że dostanę się na lotnisko Wizzem albo Ryanem w przystępnej cenie z Londynu/Bristolu.
    Marzec 2015 - elastycznie cały miesiąc. Długość pobytu tydzień - 10 dni MAX
    Potrzebuje duży bagaż (ok 25kg)

Dotychczas znalazłem loty narodowych przewoźników Air Algierie, BA, i Air France ale one odpadają ze względu na astronomicznie wysoką cenę w stosunku do odległości. Dodatkowo znalazłem loty lini lotniczej Aigle Azur z Paris Orly - ceny nieco niższe ale wierzę że da się taniej.

Może kombinować z lotem EasyJet, Ryanair do Maroko a z tamtąd jakąś tanią północnoafrykańską linią. Może jest jakaś tania linia wiożąca emigrantów z Algierii do Francji :D ?
    Kombinuję i kombinuję i nic więc proszę pięknie o Pomoc.

Europa - Algieria [AAE], [CZL], [ALG] po jak najniższych kosztach.

Dziękuję wszystkim.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 23 Paź 2014 20:25 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Taniej niż Jetairfly z Charleroi nie znajdziesz. Musisz tylko odchudzić trochę bagaż główny (nie mam pojęcia ile kosztuje nadbagaż). Możliwy również Algier, jest tam więcej kombinacji w tygodniu, bo do Bidżaji tylko raz na tydzień.

Załączniki:
crl_bja.jpeg
crl_bja.jpeg [ 95.01 KiB | Obejrzany 400 razy ]
 Profil Relacje PM off
natenczas uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 23 Paź 2014 21:01 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 67 658
Krajów: 9 / 4.2%
dzięki wielkie krasnal! Bejaia pasuje jak najbardziej :) .
Tego szukałem!

€5 kosztuje 20kg bagażu, €30 za 25kg myślę że zamknę się w 20kg i ostatecznej cenie ok €155 za dwie strony. Taniej o połowę niż Aigle Azur z Paris Orly.
Bukuję bilet i dziękuję jeszcze raz. :)

edit: jak się uda to masz pocztówkę z Souk Ahras (miejsce docelowe) i El Kala :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości