Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 18 Paź 2014 22:19 

matii napisał(a):
Juz edytowałem, a seksownie tez mam zmienic bo jest wulgarne?

Nie jestem modem.
Są tu odpowiedni ludzie od tego. Po prostu od dawna czegoś takiego tu nie widziałem.
A co do Teneryfy, to w listopadzie jest piĕkna pogoda ( zwłaszcza na południu) Wspomniani głośni imprezowicze siedzą w szkolnych ławkach. :D
Wyspa przepiękna. Można siedzieć miesiącami ( a nie 2 tygodnie) i będzie mało, dla kogoś kto interesuje się czymś więcej niż dyskoteką i plażą.
Historia, przyroda, życie ludzi, jedzenie, piękne miasta na północy np Oratawa czy uniwersytecka La Laguna.
Tam jest co robić i można wracać w nieskończoność.
 PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#22 PostWysłany: 18 Paź 2014 22:32 

Anonymous napisał(a):
matii napisał(a):
Juz edytowałem, a seksownie tez mam zmienic bo jest wulgarne?

Nie jestem modem.
Są tu odpowiedni ludzie od tego. Po prostu od dawna czegoś takiego tu nie widziałem.
A co do Teneryfy, to w listopadzie jest piĕkna pogoda ( zwłaszcza na południu) Wspomniani głośni imprezowicze siedzą w szkolnych ławkach. :D
Wyspa przepiękna. Można siedzieć miesiącami ( a nie 2 tygodnie) i będzie mało, dla kogoś kto interesuje się czymś więcej niż dyskoteką i plażą.
Historia, przyroda, życie ludzi, jedzenie, piękne miasta na północy np Oratawa czy uniwersytecka La Laguna.
Tam jest co robić i można wracać w nieskończoność.

Czego nie widziałeś? Czepiasz sie byle czego i sam robisz off topic.Wyluzuj
Nie tylko nastolatkowie imprezuja , ludzie 20-30 tez
Wyspa przepiekna jest Lanzarote a my nie tylko interesujemy sie dyskoteka i plaza... spedzanie miesiecy na teneryfie to przesada ale co kto woli
na południu jest najcieplej ,tak ale to obszar najbardziej zagospodarowany turystycznie ,najlepiej wg nas w centrum,zreszta bede sie upierał ze wyspy najlepeij zwiedzic wrzesien/pazdziernik lub wiosna, listopad mimo ze tez ładnie to jednak inaczej, to jednak wszysto inaczej wyglada ,no ale to tylko nasze zdanie
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 18 Paź 2014 23:31 

Loty: 4
Kilometry: 13 255
Krajów: 5 / 2.3%
Zbanowany
niebieski
Dziekuje za opinie, nie bylem przekonany do wysp kanaryjskich, wlasnie dlatego, ze od dawna kojarzyly mi sie one tylko z dyskotekami i pijanymi nastolatkami tanczacymi w pianie. Dzieki ze mnie namowiliscie, zabieram sie do lektury i zwiedzam teneryfe pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 06 Gru 2014 23:36 

I jak było? Pogoda dopisała na Teneryfie? Co zwiedziliście?

#25 PostWysłany: 07 Gru 2014 04:54 

Loty: 19
Kilometry: 23 746
Krajów: 9 / 4.2%
Ciepło i tanio to Malta.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 07 Gru 2014 06:34 

Loty: 1
Kilometry: 1 599
Krajów: 2 / 0.9%
Już tak blisko 100 postów:)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 07 Gru 2014 08:42 

niebieski
Bardzo trafnie napisane przez Jacakatowice :) :wyspy są piękne, o każdej porze roku. I można tam spędzić więcej niż 1-2 tygodnie (gdyby tak można było zostawić sprawy tu...). Każda inna, ciekawa-ludzie, krajobrazy, roślinność, jedzenie. Ale zdaję sobie sprawę, że tak nie odbiorą wszyscy. Po prostu-każdy ma inne priorytety i co innego mu się podoba. Kanary to dobry i w -miarę- tani sposób na naszą szarą i zimną rzeczywistość :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości