Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Paź 2014 14:38 

Loty: 49
Kilometry: 151 101
Krajów: 11 / 5.1%
  • Detroit (DWE), Toronto (YYZ), Chicago (ORD)

Dokąd
  • Warszawa (WAW/WMI), Gdańsk (GDN), Kraków (KRK)

Data wylotu
  • 05.01.2015

Długość pobytu
  • 0

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 1800 - 2200

Dodatkowe informacje
  • Witam.
    Poszukuję lotu OW ze Stanów do PL.
    Miałem początkowo wracać z Nowego Jorku późniejszym lotem, na który mam juz bilet ale okoliczności sprawiły, że muszę wrócić wcześniej.
    Preferowany powrót z wyżej wymienionych lotnisk na DOWOLNE lotnisko w PL.
    Interesujący mnie termin to ten zawierający się w 2-7.01.2015.
    W grę wchodzą przesiadki, przebywanie niektórych odcinków drogą lądową (np. na mniejsze lotniska skąd operują tanie linie), ew. nocleg w miejscu tranzytowym.
    Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie.

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 17 Paź 2014 14:53 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 720 379
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
trochę taniej wyjdzie coś takiego:

5.01. YYZ - DUB z Aer Lingus (313 euro na Opodo) i dalej FR np. do Modlina ok. 200zł z bagażem

bardzo podoba cena wychodzi w tej samej dacie za YYZ - KEF - LHR (Icelandair) i z Londynu lowcostem do PL

#3 PostWysłany: 17 Paź 2014 17:59 

SATA zYYZ do LIS w granicach $430 terminy na list. I grudzień sprawdź czy na styczeń tez
Z LIS do kraju drogo bo 500 PLN bez Wizz karty
Z JFK do Oslo niektóre daty od $180 w jedna stronę a z Oslo do kraju podobno jest tanio tak ktoś pisał na forum.Jak uda ci się znaleść coś tańszego z Toronto albo NJ to daj znać tez szukam obojętnie jakie terminy ,prawie obojętnie.

Sent from my iPad using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Paź 2014 18:11 

West Jet z St John's do Irlandii i dalej do pl. Ceny trzeba monitorować plus odlot do st John's tez west jet np.

Jedyny minus to ze lot 737 przez Atlantyk do najmilszych nie należy.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Paź 2014 21:11 

ola.olka.104 napisał(a):
SATA zYYZ do LIS w granicach $430 terminy na list. I grudzień sprawdź czy na styczeń tez
Z LIS do kraju drogo bo 500 PLN bez Wizz karty
Z JFK do Oslo niektóre daty od $180 w jedna stronę a z Oslo do kraju podobno jest tanio tak ktoś pisał na forum.Jak uda ci się znaleść coś tańszego z Toronto albo NJ to daj znać tez szukam obojętnie jakie terminy ,prawie obojętnie.

Jutro zadzwonie spytam czy jest opcja zmiany nazwiska na locie powrotnym, który już mam kupiony (JFK- LHR) na 13.01.15. Jeśli jest i jakieś ludzkie pieniądze by to kosztowało to mógłbym Ci go puścić za dobrą cenę.

#6 PostWysłany: 17 Paź 2014 22:25 

Dobry pomysł ..tylko ja jeszcze muszę tu wrócić wiec muszę mieć opracowany powrót jako wylot z kraju a po jakimś czasie wylot będący w rzeczywistości powrotem.Na razie moja sytuacja jest taka ze tydzień mam zajęty a tydzień wolny i to mi się przeplata..wiec chce lecieć jak mam ten wolny ..szukam jak najszybciej bo chciała bym to juz zaliczyć ...ale lepiej by było lecieć do kraju i kupować wtedy powroty jako polskie wyloty czyli sprawę odwrocić..żeby było taniej.
Sprawdziłam ci daty na styczeń , niestety dobre ceny z toronto do lisbony sa odn17 stycznia...podaj nazwy lotnisk które w okolicy Toronta sa takimi lotniskami z których wylatują tańsi przewoźnicy .Piszesz ze jakieś małe lotniska..

Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Paź 2014 22:29 

West Jet z St John's do Irlandii i dalej do pl. Ceny trzeba monitorować plus odlot do st John's tez west jet np.
W związku z ta wypowiedzią ,to lot do st.John by go kosztował ..kilka setek($)

Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Paź 2014 05:16 

Sprawdzilam ceny west Jet $259 w jedna stronę ,cena na early bird special loty od Maja do października...wiec na twoje terminy nie aktualne.ale wylot z Toronto w halifaxie się tylko zatrzymują .flight centre ma wyprzedaż dziś i jutro 18 tego ostatni dzień do lisbony z toronto za $470 w dwie strony i od tego odliczają $100 za międzynarodowe i $50 za krajowe loty...tak czytałam z postu na moim Facebooku ,nie wiem czy tak jest bo jak czytam ich rules to nie jest to takie proste.

Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 20 Paź 2014 21:30 

Jutro zadzwonie spytam czy jest opcja zmiany nazwiska na locie powrotnym, który już mam kupiony (JFK- LHR) na 13.01.15. Jeśli jest i jakieś ludzkie pieniądze by to kosztowało to mógłbym Ci go puścić za dobrą cenę.
Czy nie pozwolili przepisac nazwisk a? Jesli o mnie chodzi nadal niczego nie wykupiłam .Dalej szukam.
Daj znać czy możesz odsprzedać ,wole jechać w jedna stronę a wracać na bilecie zakupionym w Europie myśle ze to było by dużo taniej.

Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 18 Gru 2014 01:18 

Odświeżam temat i ponownie proszę o pomoc w znalezieniu czegoś do PL.
Preferowany wylot z DTW możliwe także YYZ. Miejsce docelowe- dowolne lotnisko w PL. Ostatnio znalazłem za 2048zł.
Jeśli udałoby się wam znaleźć coś tańszego w tym przedziale- bardzo proszę o kontakt.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości