Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Paź 2014 11:38 

niebieski
Chciałbym zapłacić w travelrepublic prepaidem. Jedna przy podawaniu danych pojawia się komunikat:
Kod:
The address given must be the card holder's billing address as shown on their statement.

Przecież przy prepaidach nie ma żadnych wyciągów. Oni jakoś to weryfikują? Ktoś tam płacił prepaidem?

P.S. BTW. Jest jakiś mail kontaktowy do travelrepublic, czy tylko telefon?
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 22 Sty 2015 14:05 

niebieski
Wielokrotnie rezerwowałam hotele na tej stronie. Dziś także zamierzałam i tu zonk.....
Do tej pory podczas rezerwacji pobierało z karty 1 euro lub 1 funta, resztę płaciło sie 3 tygodnie przed pobytem w danym hotelu.
Dziś chciałam zarezerwować hotel, w którym już wielokrotnie była i który rezerwowałam na ich stronie i po zakończeniu rezerwacji każa mi płacić od razu całą kwotę ok. 500 euro.
Czy wiecie coś o zmianach na ich stronie?
czy może to być przejściowe?
Nie uśmiecha mi sie zamrażać 500 euro, ponieważ pobyt w hotelu byłby dopiero w sierpniu.
czekam na porady
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Sty 2015 17:55 

niebieski
Podbijam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Mar 2015 18:55 

Loty: 2
Kilometry: 3 738
Krajów: 2 / 0.9%
yaris21 napisał(a):
Wielokrotnie rezerwowałam hotele na tej stronie. Dziś także zamierzałam i tu zonk.....
Do tej pory podczas rezerwacji pobierało z karty 1 euro lub 1 funta, resztę płaciło sie 3 tygodnie przed pobytem w danym hotelu.
Dziś chciałam zarezerwować hotel, w którym już wielokrotnie była i który rezerwowałam na ich stronie i po zakończeniu rezerwacji każa mi płacić od razu całą kwotę ok. 500 euro.
Czy wiecie coś o zmianach na ich stronie?
czy może to być przejściowe?
Nie uśmiecha mi sie zamrażać 500 euro, ponieważ pobyt w hotelu byłby dopiero w sierpniu.
czekam na porady
Pozdrawiam

Ja spotkałem się dziś z taką zmianą że dalej rezerwacja jest niby za 1 funta ale jak się rezygnuje z rezerwacji to doliczają swoją opłatę 40 funtów. Kiedyś chyba tak nie było, traciło się 1 funta i tyle - przynajmniej te 3-4 tygodnie przed wyjazdem. Oczywiście jest sposób aby się wymiksować ale uciążliwy i o tym nie tu. Ja dziś chciałem zrezygnować z 2 rezerwacji i zrobić na ten sam termin jedną - zyskiwałem 200 zł. A tak 2x40=80 funtów czyli strata. Szkoda tego portalu bo jeszcze można regulować zobowiązanie niejako na raty. Przeszłdł mi dziś pre paid więc trudno ocenić gdzie leży problem, może w braku rejestracji u nich, Twój problem to pewnie nie miałeś znaczka deposit 1f.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Facebook [Bot] oraz 1 gość