Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Gru 2011 02:13 

Wylot
Wrocław-Dortmund
11 Lut 12 06:25-07:55 4 PLN

Dortmund-Poznań
Powrót 12 Lut 12 18:35-19:55 5PLN

Mecz BVB-Leverkusen 11.2.2012 o 15:30
Bilet na mecz upoważnia do darmowego przejazdu komunikacją w dniu meczu

Nocleg z http://www.hotels4u.com i wyjdzie tani weekendowy wypad na mecz.

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#2 PostWysłany: 23 Gru 2011 08:33 

tylko jeszcze powiedz - jak ten bilet na mecz zdobyć, skoro o nim piszesz;)
Generalnie mało biletów na Signal Iduna Park trafia do otwartej sprzedaży i ciężko jest kupić na takie hitowe mecze nawet będąc w Dortmundzie. Na portalu biletowym to już w ogóle marne szanse...
Pzdr

#3 PostWysłany: 23 Gru 2011 10:15 

Zbanowany
Mam takie pytanko, czy uważacie, że ma sens podawanie wylotów z jednego miasta a powrót do drugiego ? Oczywiscie w pewnych przypadkach to sie zgodze (gdzies daleko, gdzie jest duza znizka od ceny normalnej i opłaca się gdzies dojechac).
Ale np. tutaj: 9zł ale faktyczny koszt bedzie kilkakrotnie wiekszy poniewaz jak ktos jest z wrocławia to musi wrócić potem z poznania do siebie i odwrotnie. Obojetnie czy doda sie koszt pociagu, autobusu czy przejazdu autem. Chyba ze ktos podrozuje stopem to faktycznie wtedy to bedzie to 9zł i zwracam honor.
Więc jeżeli już to trzeba w postach wspominać orientacyjny koszt przejazdu pomiędzy miastami wylotu i przylotu.

#4 PostWysłany: 23 Gru 2011 10:44 

niebieski
tomekjak napisał(a):
Mam takie pytanko, czy uważacie, że ma sens podawanie wylotów z jednego miasta a powrót do drugiego ? Oczywiscie w pewnych przypadkach to sie zgodze (gdzies daleko, gdzie jest duza znizka od ceny normalnej i opłaca się gdzies dojechac).
.

A jeśli ktoś jest z Leszna?

Luz_man - bilety kupisz nawet dziś tutaj:
https://www.eventimsports.de/shops/index.php3?shopid=20
Nie będzie problemu z zakpuem po Nowym Roku.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Gru 2011 16:13 

darmowa komunikacja na terenie dortmundu, czy calego regionu nordrhein-westfallen?

tomek - nie kombinuj. w tanim lataniu za grosze wylot z jednego, a powrot do drugiego miasta to czasem wrecz koniecznosc, aby zalapac sie na promocje. jesli cisnie Cie 30zl za pociag/autobus to znak, ze powinienes sobie odpuscic podroz.

#6 PostWysłany: 23 Gru 2011 16:19 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 41 / 19.2%
gwzd napisał(a):
darmowa komunikacja na terenie dortmundu, czy calego regionu nordrhein-westfallen?

.

tylko Dortmundu (uban, autobus) z tego co mi wiadomo.
Takimi środkami jeździłem podczas meczu BVB

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Gru 2011 16:33 
Awatar użytkownika

niebieski
dewoj napisał(a):
Wylot
Wrocław-Dortmund
11 Lut 12 06:25-07:55 4 PLN

Dortmund-Poznań
Powrót 12 Lut 12 18:35-19:55 5PLN

Mecz BVB-Leverkusen 11.2.2012 o 15:30
Bilet na mecz upoważnia do darmowego przejazdu komunikacją w dniu meczu

Nocleg z http://www.hotels4u.com i wyjdzie tani weekendowy wypad na mecz.

Studiowałeś / studiujesz na PWr?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Gru 2011 20:07 

Maciek78 napisał(a):
tomekjak napisał(a):
.

A jeśli ktoś jest z Leszna?

Luz_man - bilety kupisz nawet dziś tutaj:
https://www.eventimsports.de/shops/index.php3?shopid=20
Nie będzie problemu z zakpuem po Nowym Roku.

Albo ja nie ogarniam albo Ty. Rzeczywiście jest to strona sprzedaży biletów ale aktualnie tam zostało tylko 8 pojedynczych, beznadziejnych miejsc na mecz z Hoff i nic więcej! Jeśli nie ogarniam to wytłumacz mi jak mogę tam teraz kupić bilety na mecz z leverkusen :lol:

#9 PostWysłany: 23 Gru 2011 20:17 

niebieski
Chyba nie ja :lol:
Po prostu nie ma jeszcze w sprzedaży biletów na inne mecze. Masz dwa wyjścia - spokojnie odświeżać stronę w nowym roku bądź napisać maila z zapytaniem o termin ich sprzedaży. Maila pisz po niemiecku. Po angielsku nie odpowiedzą - znam z autopsji.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 23 Gru 2011 21:37 

to się zdecyduj...
napisałeś wcześniej "Luz_man - bilety kupisz nawet dziś tutaj". A teraz pisze, że jeszcze nie ma :P

Ja z autopsji wiem, że na mecze z Schalke, Bayernem i Leverkusen ciężko dostać bilety (obok siebie i nie pod samym dachem) nawet mieszkając w Dortmundzie;)

Nie mówię, że jest to niemożliwe ale potrzeba szczęścia, a organizację wycieczki radziłbym po prostu zacząć od biletów na mecz a nie na samolot;))

Pzdr

#11 PostWysłany: 23 Gru 2011 21:47 

btw, mógłby ktoś napisać jakimi liniami jest przelot, bo nie zauważyłem nigdzie w temacie, aby ktoś wspominał cokolwiek :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 23 Gru 2011 21:53 

niebieski
luz_man napisał(a):
to się zdecyduj...
napisałeś wcześniej "Luz_man - bilety kupisz nawet dziś tutaj". A teraz pisze, że jeszcze nie ma :P

Ja z autopsji wiem, że na mecze z Schalke, Bayernem i Leverkusen ciężko dostać bilety (obok siebie i nie pod samym dachem) nawet mieszkając w Dortmundzie;)

Nie mówię, że jest to niemożliwe ale potrzeba szczęścia, a organizację wycieczki radziłbym po prostu zacząć od biletów na mecz a nie na samolot;))

Pzdr

Fakt, że dziwnie to wygląda. Nie popatrzyłem w linka po prostu :)
Organizację lepiej zacząć od biletów na samolot, najwyżej 9 zł będzie w plecy.

Linie to Wizz
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 23 Gru 2011 22:10 

wydajesz 9zł na 2 loty, 25.12 klepiesz sobie hostel z -50f i polujesz na bilet na BVB.
Albo kupisz bilet na mecz albo nie. Jak będziesz wiedział kiedy wchodzą do ogólnej sprzedaży to jest duże prawdopodobieństwo że kupisz.

Zawsze można zobaczyć Akwizgran, Kolonie, Brühl, Bonn czy inne miasto w landzie.
Jest bilet regionalny za 35e dla max 5osób.

#14 PostWysłany: 23 Gru 2011 22:12 

już nie ma najtańszych biletów do DTM.
zostały po 19zł z GDN, WRO, KTW
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości