Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Amsterdam-Berlin
#1 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:53 

Zbanowany

Dokąd
  • Berlin

Data wylotu
  • 13.10.2014

Długość pobytu
  • 3

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • nic atrakcyjnego (wszystko powyzej 100...) i blabla

Dodatkowe informacje
  • na blablacar nie idzie sie dogadac z kierowcami: nie odpowiadaja/winduja cene itd.
    Autobusy roznego typu maja ceny min. 25€.
    Kolej - wiadomo.
    Samoloty - najtaniej to easyjet za 58€.
    Co poradzicie?
    ...a wszystko to wina BestBusa i mojemu 'prawie doskonalemu' planowi awaryjnemu... :/
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Amsterdam-Berlin
#2 PostWysłany: 09 Paź 2014 16:11 

jak uwazasz ze 25e to duzo to w takim razie chyba tylko stopa mozna ci zoaferowac? trase jest chyba dosc czesto uczeszczana przez Polskich kierowcow wiec moze anuz..
 PM off  

#3 PostWysłany: 09 Paź 2014 16:20 

Loty: 1
Kilometry: 1 389
Krajów: 2 / 0.9%
Mimo tej granicy 25 €, trasę tą pokonałem Meinfernbusem za 19€, trafiła mi się promocja bo normalnie to kosztuję 29 €, i byłem zadowolony. Taniej jak samolot wychodzi no i płacąc we frankach ugrasz kilka groszy :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Paź 2014 16:22 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
Best Bus Travel, bilety sprzedają od 0,5 euro :lol: mogę oddać Ci swój, choć jest niestety dopiero na grudzień.

58 euro z wylotem za 4 dni to bardzo dobra okazja.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Paź 2014 18:42 

Zbanowany
@gawu7, Ja dokladnie tak samo zrobilem w 1. kierunku, do Amsterdamu. Przyjechal meinfernbus.nl ... A co za tym idzie, jechalismy po holendersku i dojechalem do Amsterdamu 10 min. przed odjazdem megabusa. Zdazylem bo kierowcy sie zachcialo nadprogramowo poczekac mimo braku info co ze mna (nie zglaszalem nic). Teraz nie chce sobie na to pozwolic z racji lotu z TXL o konkretnej godzinie, gdzie kapitan raczej nie poczeka tego momentu :P

@andiron, tak samo mi powiedziala jakas nauczycielka niemieckiego na emeryturze (i rowerze :D) z ktora pogadalem sobie przed odjazdem z Berlina w barze.
Najpierw chciala lapac mi stopa, jak uslyszala ze 25 euro to troche duzo to odwrocila sie na piecie mowiac zebym sobie mape za 6 € kupil. I ze ona tez nie ma kasy. I ze musi juz isc do lekarza.
Przekaz: Ta pani nie rozumiala co to fly4free, Ty powinienes. Chodzi o zalozenie, i mozesz mnie szkalowac jak niedawno ktos w innym temacie uzytkowniczke na D... ,ale pragne wydac dwucyfrowa sume na caly trip (jak chodzi o transport) i kropka.
@ciacho, uwazaj zeby Ci nagle cos z karty nie zniklo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości