Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lut 2014 14:24 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Czy rezerwował ktoś nocleg w serwisie allabouthotels.com?
Mają tam czasami niezłe ceny, lepsze niż gdzieś indziej, a do tego, gdy jest się Gold Member ceny są jeszcze niższe. Mają też gwarancję ceny, jak wiele innych pośredników.
Nie mogę znaleźć danych adresowych firmy :)
Piszą na stronie, że istnieją od 2004 roku.

Przykład:
Clarion Congress w Pradze 6/7.01.2015
allabouthotels: 178,95 zł za pokój Double standard ze śniadaniem z bezpł. anulowaniem
booking: 374 zł (sekretna oferta) za pokój dwuosobowy ze śniadaniem, ale oferta bezzwrotna (z bezpł. anulowaniem 499 zł)
Na HRS, Agodzie podobne ceny co w booking, jedynie w onhotels ok. 225 zł z "prawie" bezpłatnym anulowaniem, bo zabierają 10%
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 13 Lut 2014 14:37 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Nie rezerwowałem, ale na ich podstawie uznali mi BRG w Marriott

#3 PostWysłany: 13 Lut 2014 18:00 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Właśnie jestem w Rydze w Wellton Centrum Hotel&Spa z rezerwacją poprzez allabouthotels. Bezproblemowo. Oferty mają bardzo dobre, booking niech się chowa. Tu viewtopic.php?f=20&t=40267&p=324515&hilit=allabout*#p324515 założyłem o nich temat i wrzuciłem to co dało mi się ustalić. Przeniosłem do nich 2 rezerwacje z bookingu, obecną Rygę i Wenecję pod koniec marca bo oferty były świetne.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Paź 2014 12:06 

niebieski
Rezerwowałem w lipcu hotel na 4 X w Londynie. Przez nich, bo cena była minimalnie niższa.
Wszystko ok.

#5 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:14 

Jakieś 3 tygodnie temu rezerwowałem hotel w Salonikach. Wszystko było w porządku, a i ceny w porównaniu z innymi bardzo dobre.
 PM off  

#6 PostWysłany: 09 Paź 2014 19:51 

Korzystałem z serwisu allabouthotels już 7 razy zawsze było OK
Ceny mają rewelacjyne , płatność za pośrednictwem banku super bezpieczne.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Sty 2015 20:39 

witam, chcialabym uzyskac gold member na portalu allabouthotels by zobaczyc czy naprawde oferuja dodatkowe 30% off ale potrzebne mi sa dwa emaile osob ktore juz maja tam konto... pomogl by ktos? z gory dziekuje
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 31 Sty 2015 00:57 

Rezerwowałem 3 razy hotele w Warszawie. Dobra cena, brak problemów, polecam.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości