Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#901 PostWysłany: 30 Wrz 2014 07:52 

Loty: 100
Kilometry: 105 516
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Tak łatwo z drugą kartą to nie jest. Myślałem, że jako właściciel karty tylko idę do oddziału z danymi i już. Okazało się, ze muszę przyjść z osobą, na którą będzie ta karta.
W Citi robiłem to przez telefon :) bez obecności drugiej osoby.
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#902 PostWysłany: 30 Wrz 2014 08:21 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
z0mb3k napisał(a):
W Citi robiłem to przez telefon :) bez obecności drugiej osoby.

I owszem, ale druga osoba i tak musiała samodzielnie aktywować kartę, ustalać PIN i takie tam pierdoły. Tu też można zamówić kartę dodatkową telefonicznie, przynajmniej taką informację otrzymałem na infolinii. Z zamówieniem czekam jednak na docelową Wizzkartę.

Ostatnio edytowany przez Tomek Zien, 30 Wrz 2014 08:28, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#903 PostWysłany: 30 Wrz 2014 08:25 

Jak dotąd dodatkową kartę kredytową można było wyrobić wyłącznie idąc do oddziału Raiffeisen faktycznie z osobą dla której ją wyrabiam (wyrabialem więc wiem, przez infolinię się nie dało)
 PM off  

#904 PostWysłany: 30 Wrz 2014 08:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Czyli kolejna ściema na infolinii ;) Dobrze wiedzieć.
 Profil Relacje PM off  

#905 PostWysłany: 30 Wrz 2014 08:33 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
Anonymous napisał(a):
zulu napisał(a):
lukket napisał(a):
zulu napisał(a):
Pytanie do tych co maja MC Silver i dostaną drugą czyli MC Wizz. Co z kartą MC Silver? Czy płacenie nią dalej nabija punkty po aktywacji MC WIZZ identycznie jak do tej pory ? Czy jednak lepiej ją zamknąć by mieć święty spokój ?

MC Wizz jest wydawana zamiast Silver, i po aktywacji nowej Silver będzie zamknięta.
To że jest wydawana to wiem bo na nią czekam tylko czy jest jakikolwiek zapis w regulaminie o tym że zamkną MC silver ?

A przeczytałeś pkt. VI.11 otrzymanego regulaminu?
Kod:
" Karta za zgodą uczestnika, podlegała będzie wymianie na kartę kredytową Raiffeissen Polbank Wizz Air Mastercard na warunkach cenowych i funkcjonalnych karty nie gorszych niż warunki dla dotychczasowej karty..."

Potrzebujesz drugiej karty przypisanej do konta twojej karty idziesz do oddziału i od ręki ci ją wydadzą (bezpłatna przy dokonaniu 4 miesięcznie dowolnych bezgotówkowych operacji)
Wszystko jasne - słowo klucz "wymiana"
 Profil Relacje PM off  

#906 PostWysłany: 30 Wrz 2014 10:27 

Czy ktoś z Was miał problem z logowaniem się na stronę Banku? Sprawdziłem na dwóch komputerach i 4 przeglądarkach. Za każdym razem po zalogowaniu się pojawia sie komunikat:"Operacja nie powiodła się"
i zaraz potem "Wylogowałeś się z systemu pomyślnie".
Na Infolinii nie wiedzą o co chodzi..
 Profil Relacje PM off  

#907 PostWysłany: 30 Wrz 2014 10:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Miałem coś podobnego przez jeden dzień ale od tej pory loguję się normalnie bez żadnych problemów.
 Profil Relacje PM off  

#908 PostWysłany: 30 Wrz 2014 10:59 
Awatar użytkownika

Loty: 36
Kilometry: 49 961
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
tasiek napisał(a):
Czy ktoś z Was miał problem z logowaniem się na stronę Banku? Sprawdziłem na dwóch komputerach i 4 przeglądarkach. Za każdym razem po zalogowaniu się pojawia sie komunikat:"Operacja nie powiodła się"
i zaraz potem "Wylogowałeś się z systemu pomyślnie".
Na Infolinii nie wiedzą o co chodzi..

Bo masz już konto w banku (w sensie aktywnego dostępu) ale jeszcze nie masz żadnego produktu przypisanego (karty) i dlatego Cię wyrzuca. Taki mały błąd programistyczny.
Poczekaj dwa-trzy dni, samo się naprawi.
 Profil Relacje PM off  

#909 PostWysłany: 30 Wrz 2014 11:06 
Awatar użytkownika

Loty: 652
Kilometry: 1 484 217
Krajów: 94 / 43.9%
srebrny
Dokladnie tak mialem tak przez 2 dni myslalem ze cos jest nie tak ale naprawilo sie samo ogolnie szybkosc ksiegowania jest taka sobie i te znikajace transakcje o ktorych juz pisano ale da sie to ogarnac

Wysyłane z mojego GT-B5512 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#910 PostWysłany: 30 Wrz 2014 11:10 

Szkoda, że na Infolinii o tym błędzie programistycznym nie wiedzą :D.
Dzięki za info :)
 Profil Relacje PM off  

#911 PostWysłany: 30 Wrz 2014 11:11 
Awatar użytkownika

Loty: 406
Kilometry: 714 375
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
zapewne czesc z Was ma kilka rachunków bankowych,
kazdy kolejny miesiac to koniecznosc wykonania transakcji ilosciowych badz kwotowych by dana karta byla bezplatna

nie przeszkadza Wam w przypadku Reiffa czas ksiegowania transakcji?
transakcje z środy ubieglego tygodnia na Wizzair nie pojawiaja sie ani na operacjach zaksiegowanych
ani w blokadach. Transakcje z Bierdonki czy lidla z czwartku podobnie.
Jak dlugo zajmuje Reiff zaksiegowanie transakcji na Wizzair badz w sklepie?
 Profil Relacje PM off  

#912 PostWysłany: 30 Wrz 2014 11:33 

correos napisał(a):
zapewne czesc z Was ma kilka rachunków bankowych,
kazdy kolejny miesiac to koniecznosc wykonania transakcji ilosciowych badz kwotowych by dana karta byla bezplatna

nie przeszkadza Wam w przypadku Reiffa czas ksiegowania transakcji?
transakcje z środy ubieglego tygodnia na Wizzair nie pojawiaja sie ani na operacjach zaksiegowanych
ani w blokadach. Transakcje z Bierdonki czy lidla z czwartku podobnie.
Jak dlugo zajmuje Reiff zaksiegowanie transakcji na Wizzair badz w sklepie?

Jak się nie ma tego co się lubiło (patrz citi wizz i przejrzystość ich strony online) to się lubi co się ma (po zalogowaniu "Lista kart" i "Dostępne środki" to informacje które spokojnie pozwalają panować nad zadłużeniem i właściwym czasem spłaty)
 PM off  

#913 PostWysłany: 30 Wrz 2014 11:39 
Awatar użytkownika

niebieski
correos napisał(a):
ani w blokadach.

Nie masz racji, transkacje pojawiają się w blokadach bezpośrednio po ich wykonaniu i dopiero po paru godzinach znikają, by po 2-3 dniach roboczych magicznie pojawić się w zaksięgowanych. Takie małe hokus-pokus by Rafi :)
 Profil Relacje PM off  

#914 PostWysłany: 30 Wrz 2014 11:46 
Awatar użytkownika

niebieski
@Correos
Konto główne mam w Syncu czyli wszystko za free, więc karty od nich służą tylko do bankomatów ;) Wszelkie transakcje kartowe to RyanairBPH do kwoty 1100zł miesięcznie (wydane 6500zł przez pół roku = darmowe 2 bilety RT) i Wizzkarta reszta. Do tego kantorówki walutowe Aliora też za free. I gra gitara ;)

Księgowanie transakcji u mnie w Reiffeisen to kwestia 3 czasem 4 dni. W blokadach są od razu przez jakiś jeden dzień, potem znikają na 1-2 dni zewsząd, by w końcu pojawić się w zestawieniu transakcji.
 Profil Relacje PM off  

#915 PostWysłany: 30 Wrz 2014 18:56 
Awatar użytkownika

Loty: 78
Kilometry: 90 328
Krajów: 12 / 5.6%
Dzisiaj po zalogowaniu się do systemu Raiffeisena pokazała się karta WizzAir (nieaktywna) - znaczy że ją pewnie wysłali do mnie. Co ciekawe na inny numer niż dotychczasowa MC Silver ...
Ciekawe czy kartę dodatkową też wymienią z automatu czy trzeba będzie się do oddziału udać znowu ?
 Profil Relacje PM off  

#916 PostWysłany: 30 Wrz 2014 19:51 

niebieski
Zderzaq napisał(a):
Dzisiaj po zalogowaniu się do systemu Raiffeisena pokazała się karta WizzAir (nieaktywna) - znaczy że ją pewnie wysłali do mnie. Co ciekawe na inny numer niż dotychczasowa MC Silver ...
Ciekawe czy kartę dodatkową też wymienią z automatu czy trzeba będzie się do oddziału udać znowu ?

U mnie też się pojawiła. Jak prosiłem o dodatkową to już dwa miesiące nie umieją rozwiązać problemu - co chwilę przychodzi tylko sms, że jeszcze potrzebują czas tzn. analizy :)
 Profil Relacje PM off  

#917 PostWysłany: 30 Wrz 2014 19:54 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
Zderzaq napisał(a):
Co ciekawe na inny numer niż dotychczasowa MC Silver ...
To chyba normalne. Każda karta ma inny unikalny numer bo inaczej były by babole w bazach danych banku.
 Profil Relacje PM off  

#918 PostWysłany: 30 Wrz 2014 20:00 

mirasm napisał(a):
Jak prosiłem o dodatkową to już dwa miesiące nie umieją rozwiązać problemu - co chwilę przychodzi tylko sms, że jeszcze potrzebują czas tzn. analizy :)

A byłeś w ogóle w oddziale Raiffeisen? Bo nie wiem w czym problem, skoro dodatkową kartę otrzymuje się jako przypisaną do konta karty głównej w ramach jednego limitu zadłużenia (nie da się załatwić jej przyznania przez infolinię).
 PM off  

#919 PostWysłany: 01 Paź 2014 10:44 

niebieski
Ile czekaliscie na przyznanie czlonkostwa wizz po aktywacji karty kredytowej?
Mam konto wizza zalozone, ale caly czas bez przyznanego czlonkosttwa tak od kilku dni :-(

#920 PostWysłany: 01 Paź 2014 11:59 

W piątek podpisywałem umowę wiec do banku dotarła dopiero w poniedziałek. Po ilu dniach mozna spodziewać sie jakieś informacji co dalej?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości