Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Wrz 2014 15:28 

Dokąd
  • Polska

Data wylotu
  • 10.10.2014

Data powrotu
  • 17.10.2014

Długość pobytu
  • 7

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • powrót do Katowic za 569zł - za drogo

Dodatkowe informacje
  • Witam
    Szukam taniego/pomysłowego powrotu z Krety, znalazłam tani przelot z Katowic, ale powrót jest już za 569zł więc próbuję pokombinować, żeby było taniej. Mogą być przesiadki, łączone środki transportu, zwiedzanie czegoś po drodze. Zastanawiałam się nad trasą z Krety zahaczając o Ateny i z Aten jakoś do Polski. Czy jest w ogóle szansa na coś taniej? Czy ktoś miałby jakiś pomysł? Kompletnie nie mam doświadczenia i byłabym wdzięczna :)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 25 Wrz 2014 20:17 

Masz jeszcze Ryanaira 13-24 październik z Wrocławia do Chanii. Za równe 400 RT.
W tej sytuacji, brałbym to bez zastanowienia.
A na Krecie jeszcze ciekawiej niż na Kos.
 PM off  

#3 PostWysłany: 25 Wrz 2014 21:21 

Jeżeli znajdziesz tańszy powrót z Aten /w co wątpię/ lub Kos to różnice w cenie tego biletu powrotnego zapłacisz za bilety na miejscu przemieszczając sie. Z jednej strony zwiedzisz,co bynajmniej dla mnie jest dobrym rozwiązaniem. Napisałem w innym poście że przeprawa z Krety na Kos to 50-90 e i masz czas zwiedzić Santorini lub Rodos. Do datkowo z Chanii do Heraklionu autobus za 13 e.
Sam odbyłem kilka takich podróży z wyspy do wyspy i zawsze cenowo wychodzi drożej.
 PM off  

#4 PostWysłany: 25 Wrz 2014 21:52 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Ζ Heraklionu masz prom do Santorini za 26 euro i do Kos, za 34 euro

Samolot SkyExpress do Kos, za 64 euro

Z Krety, nawet z przesiadką nić nie ma dobrego do Polski
 Profil Relacje PM off
Abcn lubi ten post.

#5 PostWysłany: 25 Wrz 2014 22:15 

Bardzo dobre połączenie ,ale tylko w niedziele raz w tygodniu. Zakładając ,że Anek z Rodos nie spóżni się do Heraklionu to można zaryzykować taką trasę ,bo Blue Star na Kos odpływa z Santorini o 0,50 w poniedziałek. Zawsze póżniej można zwiedzić 2 dni tą wyspę,na którą wiele osób pragnie się tanio dostać.Następny Blue Star na Kos jest za 48 godz.
 PM off  

#6 PostWysłany: 26 Wrz 2014 08:47 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 116 971
Krajów: 12 / 5.6%
24.10 CHQ-WRO za 291zł
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Wrz 2014 11:53 

jaca, to byłoby super, bo widziałam ten przelot, jest super, cena rewelacja, ale 21 mam kolejny wyjazd i muszę wrócić najpóźniej 20 :(
może po prostu cena powrotu tego 17 z Krety jeszcze spadnie i nie będę miała problemu. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!

-- 27 Wrz 2014 11:33 --

jeszcze kombinowałam z Krety przez Saloniki do Warszawy ale to wychodzi 90 euro + dojazd z Warszawy, więc niewiele taniej od powrotu za 569zł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości