Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Wrz 2014 20:04 

Witam,

chciałbym wynająć samochód poprzez auto.fly4free.pl. Niestety nie mam jeszcze karty kredytowej, która jest wymagana. Czy jest możliwość zarezerwowania samochodu na kartę innej osoby, a załatwienie wszelkich formalności już na miejscu przy wynajmie na swoją kartę?

Czy jest szansa, by karta z Raifessen banku doszła w 14 dni?

Pozdrawiam,
Arek
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 16 Wrz 2014 14:47 

Rezerwacja może być możliwa - wszystko zależy od regulaminu konkretnej wypożyczalni (nie napisałeś jaka, auto4free.pl to agregator bazujący na rentalcars, nie wypożyczalnia).

Płatność za wypożyczenie często może być w innej formie niż podana przy rezerwacji. Nie ćwiczyłem wariantu z kartą na inną osobę, ale z powodzeniem np. rezerwowałem na kartę kredyt., ale na miejscu płaciłem inną (debetową walutową).

Trzeba pamiętać, że zwykle na karcie robiona jest blokada na poczet zabezpieczenia. Widełki bardzo rozpięte (w zależności konkretnej oferty) od 100 nawet do 1000+ USD. Po zwrocie auta blokada jest automatycznie usuwana. Jeśli NIE dajesz przy rezerwacji karty kredytowej, wypożyczalnia może zarządać depozytu w gotówce w podobnej wysokości.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości