Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Wrz 2014 06:48 

Od listopada w Polsce ma zacząć latać? 4You dla klientów indywidualnych,z Lodzi i Rzeszowa, jest duzo biletow do Tel Aviwu listopad-marzec za 214 zl w obie strony z Lodzi i Rzeszowa, np 16-24.11 do Tel Aviv nawet za 154 zl podobnie do Barcelony, Brukseli, Bergamo, Rzym Fiumiczino itp. Samoloty Airbus A320 jak podają, maja dwie sztuki wylizingowane, bagaz podreczny 10 kg odprawa przez internet bezplatna. Najtansze bilety sa za 47 zl jest ich ponoc 7000. Bilety informacje na stronie http://www.4Youairlines.com

Jak na razie firma nie ma najlepszej opinii, ale sadze ze to nie jest OLT Ekspres co miał dobra opinie na fly4free także i zbankrutowal, wyprowadzil w pole wielu podróznikow. Smiano się ze mnie ze krytykuje OLT Ekspres, rzeczywiście nie kupiłem ani jednego biletu z tej firmy. Znajomi kupili i stacili trochę czasu i kasy. Podobnie smiali się ze mnie jak kupowałem wiele lat temu biletow dużo na Ryanaira, ze to chyba bankrut, ze ma kiepskie samoloty jak można latac za 1 zl itp. Smieszne, ale Rynairek się wypromowal miał kase, możliwość zastosowania efekty skali, teraz w Ryanairku już tanio tak nie jest, ale miałem zaufanie do Ryanera od początku. Natomiast 4You już cos latal chyba czarterowo widzilem te samoloty z napisem 4You gdzies po Europie. To mala raczkujaca firma, raczej do dużej nie urośnie, ale srednia może być kiedyś, mysle ze poleci do wyznaczonych miejsc jak maja przewidziane. Takie male, srednie firmy sa tez potrzebne. Wg mnie to nie jest Old Ekspres zdecydowanie. Najwyzej zwroca kase za bilet. Wolalbym Wizzaira ale on już nie lata do Tel Avivu z Katowic i Warszawy. Może loty wznowi latem 2015 jak zapowiadal, za ile nie wiadomo. Z 4You na razie i tak nie polece, bo byłem już dwa razy w tym roku w Tel Avivie, może przelecę się latem jak będą lataly Wizzairy na plaze w Izraelu, Morze Srodziemne, Morze Czerwone, Morze Martwe, tzw Morze Galilejskie a wlasciwie jezioro.

Ostatnio edytowany przez Abcn 10 Wrz 2014 22:58, edytowano w sumie 5 razy
Literówka w tytule ( w tekście pozostawiam pisownię oryginalną)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 10 Wrz 2014 07:08 
Awatar użytkownika

Loty: 417
Kilometry: 751 775
Krajów: 42 / 19.6%
niebieski
Żartujesz? już są co najmniej 3 tematy o tej "lini lotniczej" i tanich "biletach" jeżeli można je tak nazwać.

Polecam się zapoznać...

#3 PostWysłany: 10 Wrz 2014 08:00 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
hol2 napisał(a):
Samoloty Airbus A320,

Na chwilę obecną nie do końca wiadomo jakie będą (i czy w ogóle) samoloty. YanAir wrócił przecież na Ukrainę.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Wrz 2014 10:12 

Pieniądze wyrzucone w błoto.

Od miesiąca czekam na jakikolwiek kontakt z linią w sprawie jednej reklamacji (nie, nie kupiłem biletów, chodzi o coś innego). Posłałem trzy oficjalne maile, nadal zero odzewu :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: jowa31 oraz 3 gości