Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Wrz 2014 01:32 

Loty: 1
Kilometry: 2 945
Krajów: 2 / 0.9%
Witam,

Czy uważacie, że cena 779 zł na grudzień do Dubaju w tym przypadku to cena na dzień dzisiejszy dobra ??? :

https://www.flipo.pl/pl/web/#/calendars/list/2748

Pytam bo widziałem kiedyś oferty za 239 zł, na takie ceny liczyć raczej nie mogę, ale może ma ktoś doświadczenie w lotach w tym kierunku i wie coś np. o możliwości pojawienie się tańszej oferty w najbliższych tygodniach?
Wylot może być z tych państw: PL/DE/CZ/AT/HU byle w dobrym kierunku ;)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 10 Wrz 2014 07:00 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Pokombinuj Wizzairem na trasie Warszawa-Budapeszt-Dubaj-Budapeszt-Warszawa ;) niedawno były ceny w granicach 500-600 zł
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Wrz 2014 07:33 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Cena jak na lot z rejestrowanym na pewno lepsza niż z Wizzairem. A co do promocji, to tylko wróżek się pytaj, bo szanse są zawsze pół na pół, albo się pojawi albo nie, ale na grudzień raczej mniejsze niż większe szanse.

#4 PostWysłany: 10 Wrz 2014 07:44 

...z rejestrowanym bagażem ... TAK!
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Wrz 2014 11:23 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 42 / 19.6%
Arczer napisał(a):
Witam,

Czy uważacie, że cena 779 zł na grudzień do Dubaju w tym przypadku to cena na dzień dzisiejszy dobra ??? :

https://www.flipo.pl/pl/web/#/calendars/list/2748

Pytam bo widziałem kiedyś oferty za 239 zł, na takie ceny liczyć raczej nie mogę, ale może ma ktoś doświadczenie w lotach w tym kierunku i wie coś np. o możliwości pojawienie się tańszej oferty w najbliższych tygodniach?
Wylot może być z tych państw: PL/DE/CZ/AT/HU byle w dobrym kierunku ;)

Jak na grudzień cena jest ok. Czy mogą pojawić się tańsze oferty ? Tego nikt nie wie, a jeżeli cena tobie odpowiada to kupuj ;)

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Wrz 2014 11:26 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Masz lot z bagażem, jedzeniem. Do tego wygodniejsze siedzenia niż Wizzair. Cena IMO jest dobra.

Co do ceny 259
Znam ludzi, co do Tokio za 400 złoty polecieli, ale niestety nie można oczekiwać ze się znajdzie taka cena w przyszłości
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 10 Wrz 2014 18:38 

ok dzięki wszystkim, cena mi w miarę pasuje ( chociaż 600 zł z bagażem było by idealnym rozwiązaniem) problem w tym, że muszę być w grudniu w Dubaju a to ogranicza moje poszukiwania :(

drugi problem to to że mieszkam w Krakowie i łatwiej było by mi lecieć z każdego innego miasta niż tłuc się specjalnie do Wilna :|

jednak to co najbardziej mnie niepokoi w tym połączeniu to nie cena i podróż a przesiadka w Kijowie. Biorąc pod uwagę obecną sytuację na Ukrainie zastanawiam się co by się stało gdyby w kraju ogłoszono oficjalnie stan wojny :? jak by to wpłynęło na połączenia lotnicze :?: pewnie nikt nie jest w stanie tego dzisiaj przewidzieć...

P.S.

Zeus gdzie wyczytałeś o tych wliczonych posiłkach w trakcie lotu? nigdzie nie widzę takiego info
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Wrz 2014 18:43 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Leciałem UIA, i z doświadczenia wiem ;)
Piwko Lvivskie jest za 1.5 euro :)

Nawet jak będzie stań wojenny, ruch lotniczy raczej nie wyłączą. Tak jak było w Tajlandii.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Wrz 2014 18:58 

ok spoko :)

z tymże stan wojenny a stan wojny to dwie różne rzeczy ;) ale zobaczymy, raczej je dzisiaj kupie
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Wrz 2014 20:52 

w kijowie nic sie nie dzieje, mam kolezanke w dniepropetrowsku i mowi ze tam sie toczy normalne zycie a tylko na wschodzie jest ten cały bałagan. kupuj śmiało.
sam lece w grudniu do kijowa :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Wrz 2014 10:23 
Awatar użytkownika

srebrny
Bardzo dobra

-- 16 Wrz 2014 10:23 --

Bardzo dobra

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości