Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 730 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 14 Sie 2014 00:20 

Loty: 277
Kilometry: 430 135
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
natenczas napisał(a):
dd89 napisał(a):
Hmm... to czemu u mnie od jakoś 2 dni nie wchodzi? Podobnie z Travelrepublic i czymś jeszcze...

Wyczyść sobie pliki cookie w przeglądarce. tez tak kiedyś miałem z HRS i skyscanner. pomogło

próbowałam już tego dzisiaj i nie pomogło...
wejście przez inną przeglądarkę również nie działa.
Jakieś inne pomysły jak to postawić na nogi?
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#322 PostWysłany: 05 Wrz 2014 09:36 

Witam,
Kiedy na wyszukiwarce będzie widoczny rozkład ryanair na maj 2015?
Wrzucili jakieś ogromne ceny do Barcelony, do Girony nie ma wcale. .. Gironę pewnie dołożą ale czy sądzicie że - oprócz promocji oczywiście - ceny pozostaną na obecnym poziomie czy to może jakiś chwilowy wybryk? :shock:
 Profil Relacje PM off  

#323 PostWysłany: 05 Wrz 2014 09:47 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
Emirka napisał(a):
Witam,
Kiedy na wyszukiwarce będzie widoczny rozkład ryanair na maj 2015?
Wrzucili jakieś ogromne ceny do Barcelony, do Girony nie ma wcale. .. Gironę pewnie dołożą ale czy sądzicie że - oprócz promocji oczywiście - ceny pozostaną na obecnym poziomie czy to może jakiś chwilowy wybryk? :shock:

Za wcześnie na kupowanie biletów w Ryanair na maj 2015 ;)
 Profil Relacje PM off  

#324 PostWysłany: 05 Wrz 2014 09:58 

Dzięki, jestem świeża ;)
Obserwując komentarze ludzi którzy kupili już Korfu na sierpień w wizz zaczęłam rozważać Barcelonę (choć wolę Gironę ) z wizzem za 200 zł w 2 strony bo różnica w ryan jest kolosalna (360 w jedną).
Czy ktoś z doświadczenia może przypuszczać kiedy wrzucą loty z Poznania oraz wyspy na sezon letni? - złośliwym z góry dziękuję :P
 Profil Relacje PM off  

#325 PostWysłany: 05 Wrz 2014 10:05 

Loty w Ryanair na sezon letni (kwiecień-październik) 2015 są układane i powoli dodawane do systemu przez przewoźnika.
Na chwilę obecną mamy loty z/do Londynu Stansted, Dublina, Barcelony El Prat i te loty są widoczne w wyszukiwarce SamolotemTaniej.pl.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#326 PostWysłany: 05 Wrz 2014 10:28 

Teraz już tak :) Dzięki .
 Profil Relacje PM off  

#327 PostWysłany: 08 Wrz 2014 20:50 

Kilka kwestii związanych ze stroną jest dla mnie nie jasnych:
- strona pozwala wyszukiwać połączenia, ale nie znalazłem linka aby dokonać właściwej rezerwacji. Z drugiej strony w pomocy dostępnej na stronie oraz w tym wątku można przeczytać o pośrednictwie samolotemtaniej w kupowaniu biletów lotniczych. Jak to w końcu jest? Może jest to plan na przyszłość?
- zniżki przy lotach z Wizzair, skąd one się biorą? Wyklikując analogiczne połączenie na stronie przewoźnika nie znalazłem żadnego rabatu. Chyba że rabat to różnica ceny dla posiadaczy i nie-posiadaczy karty WDC?
Strona bardzo mi się podoba, widać że włożono w nią dużo pracy. Z czystej ciekawości chciałbym zapytać jaki masz dalej pomysł na jej rozwój? Chodzi mi głównie o to, że prowadzenie jej wiąże się z dużymi kosztami, a z tego co widzę wszystko na niej udostępnione jest za free (?!)
 PM off  

#328 PostWysłany: 09 Wrz 2014 11:54 
Awatar użytkownika

HON fly4free
maciejwroclaw napisał(a):
Loty w Ryanair na sezon letni (kwiecień-październik) 2015 są układane i powoli dodawane do systemu przez przewoźnika.
Na chwilę obecną mamy loty z/do Londynu Stansted, Dublina, Barcelony El Prat i te loty są widoczne w wyszukiwarce SamolotemTaniej.pl.

Widzę, że wrzucają loty z Modlina do Madrytu
Widać już też rozkłady innych lotów np. z Modlina, Fuerteventura zmienia się z soboty na wtorek, Gran Canaria zostaje w piątek, Teneryfa będzie w środę i sobotę, wraca po przerwie zimowej Majorka i jest w środę i niedzielę, wraca Marsylia w środę i niedzielę, wraca Kreta w niedzielę, wracają Saloniki w poniedziałek i czwartek, wraca Alicante we wtorek, czwartek i sobotę, wraca Trapani w poniedziałek i piątek, wraca Piza w środę i niedzielę itd.
 Profil Relacje PM off
Gaszpar lubi ten post.

#329 PostWysłany: 10 Wrz 2014 21:56 

A nie widać czy wraca Poznań-Girona? I w jakie dni?
 Profil Relacje PM off  

#330 PostWysłany: 10 Wrz 2014 22:02 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Nie widać aby wróciło to połączenie, tak samo Majorka, ale może jeszcze nie wrzucili tego

BTW. Z Modlina teraz codziennie oprócz soboty (bo wtedy W6 nie ma lotu) da się zrobić dłuuugą jednodniówkę w Bergamo. W6 ląduje o 8:10, a FR odlatuje o 21:00. Można wyskoczyć nawet nad Como :)
Tak samo Bruksela, pn, śr, pt, nd W6 przylatuje do CRL o 8:35, a FR odlatuje o 18:05
 Profil Relacje PM off
Gaszpar lubi ten post.

#331 PostWysłany: 11 Wrz 2014 11:10 
Awatar użytkownika

HON fly4free
skrzat napisał(a):
Nie widać aby wróciło to połączenie, tak samo Majorka, ale może jeszcze nie wrzucili tego

BTW. Z Modlina teraz codziennie oprócz soboty (bo wtedy W6 nie ma lotu) da się zrobić dłuuugą jednodniówkę w Bergamo. W6 ląduje o 8:10, a FR odlatuje o 21:00. Można wyskoczyć nawet nad Como :)
Tak samo Bruksela, pn, śr, pt, nd W6 przylatuje do CRL o 8:35, a FR odlatuje o 18:05

EDIT:
Wrzucają Liverpool, Manchester, Bristol i Glasgow z Modlina
 Profil Relacje PM off  

#332 PostWysłany: 12 Wrz 2014 08:30 
Redaktor F4F

skrzat napisał(a):

Słowem doprecyzowania, jednodniówkę robimy z WAW i wracamy do Modlina w obu tych przypadkach :) Tak poza tematem, co robić na jednodniówce w Charleroi? :P
 Profil Relacje PM off  

#333 PostWysłany: 12 Wrz 2014 08:44 

Mozna przeciez wyskoczyc do Brukseli na piwo, frytki, gofry i czekoladki.

A w Charleroi zakupic wysmienitego belgijskiego piwa na rejestrowy :D
 Profil Relacje PM off  

#334 PostWysłany: 12 Wrz 2014 08:57 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 172 931
Krajów: 28 / 13.1%
hej, a kiedy wersja anglojęzyczna? Wprawdzie obcokrajowcy z polską wersją dają radę, ale wiadomo, że byłby większy zasięg ;)
W końcu przejrzysta stronka. Gratuluję i życzę powodzenia!
 Profil Relacje PM off  

#335 PostWysłany: 13 Wrz 2014 19:01 
Redaktor F4F

Nie jestem w stanie nawet oszacować, ile czasu, nerwów i pieniędzy zaoszczędziłem dzięki wyszukiwarce. Czapki z głów za wykonanie. Bardzo podoba mi się opcja, dzięki której można wyszukiwać loty również z poza Polski. Niestety opcja działa dla FR a dla U2 nie. Czy byłaby szansa na dopracowanie tego modułu?
 Profil Relacje PM off  

#336 PostWysłany: 13 Wrz 2014 20:05 
Awatar użytkownika

HON fly4free
W wyszukiwarce na stronie głównej po wybraniu "skąd wylatujesz" jako Polska (wszystkie lotniska), w dokąd lecisz brakuje Lizbony i Portugali. Po wybraniu Warszawy jako lotnisko wylotu, Portugalia pojawia się. Nie wiem jak z innymi lotniskami, ale pewnie brakuje nowych tras, np. Turyn, Werona itd.
 Profil Relacje PM off  

#337 PostWysłany: 13 Wrz 2014 20:11 

skrzat napisał(a):
W wyszukiwarce na stronie głównej po wybraniu "skąd wylatujesz" jako Polska (wszystkie lotniska), w dokąd lecisz brakuje Lizbony i Portugali. Po wybraniu Warszawy jako lotnisko wylotu, Portugalia pojawia się. Nie wiem jak z innymi lotniskami, ale pewnie brakuje nowych tras, np. Turyn, Werona itd.

Spróbuj odświeżyć cache przeglądarki Ctrl+F5

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#338 PostWysłany: 13 Wrz 2014 20:49 
Awatar użytkownika

HON fly4free
maciejwroclaw napisał(a):
skrzat napisał(a):

Spróbuj odświeżyć cache przeglądarki Ctrl+F5

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Jest :-)
 Profil Relacje PM off  

#339 PostWysłany: 13 Wrz 2014 21:31 
Redaktor F4F

ciacho_majonez napisał(a):
Nie jestem w stanie nawet oszacować, ile czasu, nerwów i pieniędzy zaoszczędziłem dzięki wyszukiwarce. Czapki z głów za wykonanie. Bardzo podoba mi się opcja, dzięki której można wyszukiwać loty również z poza Polski. Niestety opcja działa dla FR a dla U2 nie. Czy byłaby szansa na dopracowanie tego modułu?

A tutaj? ;)
 Profil Relacje PM off  

#340 PostWysłany: 13 Wrz 2014 22:04 

srebrny
skrzat napisał(a):

Ja tak właśnie zabukowałem trzydniówkę weekendową nad Como na październik. Świetne ustawienie lotów. :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 730 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość