Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#661 PostWysłany: 03 Wrz 2014 14:11 

Loty: 76
Kilometry: 175 290
Krajów: 24 / 11.2%
U mnie również brak wyciągu

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#662 PostWysłany: 03 Wrz 2014 14:12 

yaris21 napisał(a):
Okres rozliczeniowy zakończył sie 31 sierpnia. Do dziś nie widzę wyciągu po zalogowaniu sie na stronę Raiffeisenbanku. Widnieje tylko wyciąg sprzed miesiąca, czyli 1-30 lipiec br.
Czy już otrzymaliście wyciąg za okres 1-31 sierpnia?

Też jeszcze nie mam, ostatnie transakcje dokonywałem w ostatni dzień rozliczeniowy
 Profil Relacje PM off  

#663 PostWysłany: 03 Wrz 2014 14:16 
Awatar użytkownika

niebieski
To może ja. Wstrzymałem się i dziś złozyłem wniosek.

1. Promocja nie później niż do 31 sierpnia 2016
2. trzy miesięczny okres wypowiedzenia umowy promocji
3. 500 punktów na start dla nowych klientów
4. darmowe roczne członkostwo w Wizz Discount Club
5. 1 punkt za 5 zł. za płatności karta i 2 ptk za 5 zł. na stronie wizz
6. zamiana punktów na kaskę w wizz min. 100 ptk. -10 zł. na każde zlecenie u konsultanta

co do opłat

1. w pierwszym roku 0 zł przy średniej z pierwszych 3 m-cy 1000 zł. w drugim roku 1000 zł z 12 m-cy
2. ubezpieczenie podróżne 9,9 zł. można będzie zrezygnować w trakcie, brak innych ubezpieczeń typu 0,18 % od salda - można z tego zrezygnować na etapie składania wniosku
3. waluta rozliczeniowa PLN
4. limit do 3000 zł. bez zaświadczeń o dochodach i zatrudnieniu

to tyle może o czymś zapomniałem

Ostatnio edytowany przez joker1977, 03 Wrz 2014 14:19, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#664 PostWysłany: 03 Wrz 2014 14:18 

chester0 napisał(a):
https://wnioski.raiffeisenpolbank.com/wizz_air/qu4ly67c7eebkn9c/regulamin_.pdf?afattachment=regulamin_.pdf&dir=img&layout=65223&renderer=layout_attachment

poprzednia wersja

Niestety klikając na powyższy link wyskakuje mi taki błąd:
"Dostęp do tego formularza wymaga autoryzującji. W adresie lub linku, z którego tutaj trafiłeś, brakuje parametru autoryzującego lub wartość tego parametru jest nieprawidłowa."
 Profil Relacje PM off  

#665 PostWysłany: 03 Wrz 2014 14:19 

niebieski
Kiedy zaczną przelewac punkty na konto wizz?
Czy można gdzies sprwdzić stan punktów na dzień dzisiejszy?
 Profil Relacje PM off  

#666 PostWysłany: 03 Wrz 2014 14:20 
Awatar użytkownika

niebieski
yaris21 napisał(a):
Kiedy zaczną przelewac punkty na konto wizz?
Czy można gdzies sprwdzić stan punktów na dzień dzisiejszy?

po raz pierwszy to 30 dni od aktywacji karty
 Profil Relacje PM off  

#667 PostWysłany: 03 Wrz 2014 15:01 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
adamix8888 napisał(a):
chester0 napisał(a):
https://wnioski.raiffeisenpolbank.com/wizz_air/qu4ly67c7eebkn9c/regulamin_.pdf?afattachment=regulamin_.pdf&dir=img&layout=65223&renderer=layout_attachment

poprzednia wersja

"Dostęp do tego formularza wymaga autoryzującji. W adresie lub linku, z którego tutaj trafiłeś, brakuje parametru autoryzującego lub wartość tego parametru jest nieprawidłowa."

Zakładka 25 tego tematu
 Profil Relacje PM off  

#668 PostWysłany: 03 Wrz 2014 16:31 

Właśnie rozmawiałem z Konsultantem i dostałem informację, że przez 1 rok nie ma opłaty i nie jest wymagany jakiś limit transakcji w miesiącu żeby uniknąć tej opłaty.
Jedyne co to do końca 2014 jest zniesiona opłata 4,5 zł. (Żeby jej uniknąć od stycznia wystarczy dokonać minimum 4 transakcji na obojętnie jaką kwotę).
W piątek ma być kurier z umową.

-- 03 Wrz 2014 16:33 --

Zastanawiam się jeszcze jak to jest z kontem WDC. Aktualne mam aktywne do stycznia 2015. Teraz jak zakładam kartę w Raiffeisen to przedłużają mi obecne o 1 rok czy zakładają nowe?
Konsultant nie umiał mi odpowiedzieć na to pytanie..
 Profil Relacje PM off  

#669 PostWysłany: 03 Wrz 2014 16:43 

joker1977 napisał(a):
To może ja. Wstrzymałem się i dziś złozyłem wniosek.

4. limit do 3000 zł. bez zaświadczeń o dochodach i zatrudnieniu

Czy to potwierdzona informacja? Mnie kiedy składałem wniosek kazali załączyc wszystkie dokumenty
 Profil Relacje PM off  

#670 PostWysłany: 03 Wrz 2014 16:49 

Potwierdzone - też to dzisiaj usłyszałem od Konsultanta
 Profil Relacje PM off  

#671 PostWysłany: 03 Wrz 2014 16:52 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
Czytajcie regulaminy a nie słuchajcie konsultantów. Ci co zakładali karty w czerwcu i lipcu coś na ten temat wiedzą czym różni się wiedza konsultanta a zapisy w regulaminie. Swoje doświadczenia i opinie zamieszczali na początku tego tematu.
 Profil Relacje PM off  

#672 PostWysłany: 03 Wrz 2014 17:21 
Awatar użytkownika

Loty: 652
Kilometry: 1 484 217
Krajów: 94 / 43.9%
srebrny
adamix8888 napisał(a):
chester0 napisał(a):

poprzednia wersja

wejdz na stronę raifa i tej karty, dalej kliknij zamów i odsyła do tego wniosku o przeniesienie karty i kontakt telefoniczny na dole strony jest odnośnik do regulaminu i FAQ to jest ten stary regulamin jeszcze nie zmienili tego

-- 03 Wrz 2014 18:26 --

zulu napisał(a):
Czytajcie regulaminy a nie słuchajcie konsultantów. Ci co zakładali karty w czerwcu i lipcu coś na ten temat wiedzą czym różni się wiedza konsultanta a zapisy w regulaminie. Swoje doświadczenia i opinie zamieszczali na początku tego tematu.

dokładnie opowiedzieć co nieco o tym mogą ci co się słuchali konsultantów/ sprzedawców i utopili np w polisach Aegona czy innego badziewia, trzeba zawsze czytać regulamin i tego się trzymać ewentualnie co do interpretacji w indywidualnej sprawie jakiś mail z banku z odpowiedzią na pytanie może coś byłby wart opowieści na infolinii nic nie dadzą w sytuacji sporu
 Profil Relacje PM off  

Temat postu:
#673 PostWysłany: 03 Wrz 2014 18:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Witam,

to mój pierwszy post na forum i proszę o wyrozumiałość, gdyby ktoś stwierdził "co za idiota, ten temat już 100 razy był poruszany na forum" :)

Sądzę, że taka karta to ciekawa opcja i zastanawiam się nad złożeniem wniosku ale zanim to, to ma pytanie. Chodzi o limit 3000 zł bez zaświadczeń o dochodach i zatrudnieniu. Cały problem polega na tym, że byłaby to moja pierwsza karta kredytowa (właściwie pierwszy jakikolwiek kredyt, nie mam żadnej historii kredytowej), a pytanie brzmi czy to wpływa jakoś na to, że jednak będę musiał przedstawić jakieś zaświadczenia? Czy może to nie zmienia nic i spokojnie te 3000 zł limitu dostanę?
 Profil Relacje PM off  

#674 PostWysłany: 03 Wrz 2014 18:06 
Awatar użytkownika

Dzięki za wszelką pomoc, karta zamówiona, czekam na kuriera.

Zastanawia mnie tylko ta opcja z płaceniem przez PAYU. Jako że payu wywaliło płatność online z raiffeisenpolbank, to zostaje tylko opcja podpięcia karty pod konto PAYU.
Czy ktoś z Was płaci w ten sposób ? i czy nie jest to liczone przypadkiem jako przelew na konto ?
Krótko mówiąc czy można sobie na spokojnie płacić na allegro i w e-sklepach dzięki payu z podpiętą karta raiff ? Czy to transakcja bezgotówkowa czy quasi coś tam :) ?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re:
#675 PostWysłany: 03 Wrz 2014 18:15 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
SJK napisał(a):
Witam,

to mój pierwszy post na forum i proszę o wyrozumiałość, gdyby ktoś stwierdził "co za idiota, ten temat już 100 razy był poruszany na forum" :)

Sądzę, że taka karta to ciekawa opcja i zastanawiam się nad złożeniem wniosku ale zanim to, to ma pytanie. Chodzi o limit 3000 zł bez zaświadczeń o dochodach i zatrudnieniu. Cały problem polega na tym, że byłaby to moja pierwsza karta kredytowa (właściwie pierwszy jakikolwiek kredyt, nie mam żadnej historii kredytowej), a pytanie brzmi czy to wpływa jakoś na to, że jednak będę musiał przedstawić jakieś zaświadczenia? Czy może to nie zmienia nic i spokojnie te 3000 zł limitu dostanę?

Na stronie raiffeisena masz opcję zamów kartę, kliknij i pojawi się formularz. Podajesz imię, nazwisko oraz telefon i konsultant oddzwoni i odpowie na wszystkie Twoje pytania. Temat karty z limitem 3000 bez zaświadczeń pojawił się tu dzisiaj i jak widać nikt jej jeszcze nie brał w praktyce.

jazzin napisał(a):
Zastanawia mnie tylko ta opcja z płaceniem przez PAYU. Jako że payu wywaliło płatność online z raiffeisenpolbank, to zostaje tylko opcja podpięcia karty pod konto PAYU.
Czy ktoś z Was płaci w ten sposób ? i czy nie jest to liczone przypadkiem jako przelew na konto ?
Krótko mówiąc czy można sobie na spokojnie płacić na allegro i w e-sklepach dzięki payu z podpiętą karta raiff ? Czy to transakcja bezgotówkowa czy quasi coś tam :) ?

Zawsze możesz wybrać płatność kartą on-line i tak zapłacić. A jeśli nie będzie to tak jak mówisz.
jazzin lubi ten post.

#676 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:36 

Loty: 38
Kilometry: 72 453
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
jazzin napisał(a):
Dzięki za wszelką pomoc, karta zamówiona, czekam na kuriera.

Ja po prostu wybieram płatność kartą i wpisuję jej dane, nigdy nie było żadnych problemów z taka płatnością.
 Profil Relacje PM off
jazzin lubi ten post.

#677 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:43 
Awatar użytkownika

Kasia111 napisał(a):
Ja po prostu wybieram płatność kartą i wpisuję jej dane, nigdy nie było żadnych problemów z taka płatnością.

Kasia, tak już tylko dla spokoju zapytam, będzie to transakcja bezgotówkowa ?
Może to marne pytanie ale to moja pierwsza kk :)
 Profil Relacje PM off  

#678 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:46 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
jazzin napisał(a):
Kasia111 napisał(a):

Kasia, tak już tylko dla spokoju zapytam, będzie to transakcja bezgotówkowa ?
Może to marne pytanie ale to moja pierwsza kk :)

TAK.
jazzin lubi ten post.

#679 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:54 
Awatar użytkownika

Dzięki wielkie, do tej pory jedyna opcją nachalnie przeze mnie wykorzystywaną był mtransfer, teraz trzeba się przestawić ;)
 Profil Relacje PM off  

#680 PostWysłany: 04 Wrz 2014 07:31 
Awatar użytkownika

Loty: 652
Kilometry: 1 484 217
Krajów: 94 / 43.9%
srebrny
joker1977 napisał(a):
kilka uwag

4. darmowe roczne członkostwo w Wizz Discount Club
-z regulaminu wynika że będzie ono darmowe przez cały okres uczestnictwa w programie czyli maks 31.08.2016 r

co do opłat

2. ubezpieczenie podróżne 9,9 zł. można będzie zrezygnować w trakcie, brak innych ubezpieczeń typu 0,18 % od salda - można z tego zrezygnować na etapie składania wniosku
- to ubezpieczenie podróżne jest opcjonalne tak wynika z TOiP nie wiem czy na początku wciskają je na siłę i trzeba od razu rezygnować? co do tego ubezpieczenia 0,18% od salda wydaje się ono obowiązkowe według TOiP wcześniej ktoś pisał że była opcja dopisania banku do posiadanego już ubezpieczenia na życie - możesz rozwinąć ten wątek na jakiej zasadzie można zrezygnować - pkt. regulaminu czy innej regulacji banku?

to tyle może o czymś zapomniałem
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości