Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 474 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
#341 PostWysłany: 24 Sie 2014 12:14 

niebieski
elwirka napisał(a):
scomin napisał(a):
elwirka napisał(a):
Ale dwie kropki razem są nielogiczne. Podejrzewam jakąś pomyłkę. Domagaj się zwrotu kasy!
Niby dlaczego nielogiczne?

Trzecia rzecz, kilka dni już minęło, zwrotu na kartę kredytową nie dostałam. Tak więc, jak poprzednicy proszę tych, którzy dostaną zwroty o informację w tym temacie. Bo nie wiem czy mam się martwić, czy czekać 30 dni, tak jak oni sugerują.

<edit> dostałam zwrot, a nawet 4 zwroty. Na amerykańskiej rezerwacji jeszcze zarobiłam 20 groszy na przewalutowaniu;-)

Nie zapomnij odprowadzić podatku od tych zarobionych 20 groszy bo inaczej dobierze się do Ciebie Urząd Skarbowy :)
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#342 PostWysłany: 24 Sie 2014 12:24 

A ja jeszcze nie dostałem zwrotu na karta debetowa ;( Miałem anulacja w Platinum Residence i Westin w Warszawie. A bank mam w T-Mobile Usługi Bankowe
 Profil Relacje PM off  

#343 PostWysłany: 24 Sie 2014 12:56 

Właśnie dostałem pierwszego i jedynego jak na razie , od 19 sierpnia, maila, od hotels.com, o treści

"Hotels for your bucked list"
Bez żadnych załączników. Rezerwacje dalej wiszą.
Dostał ktoś coś takiego ? :roll:
 PM off  

#344 PostWysłany: 24 Sie 2014 13:00 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
Anonymous napisał(a):
Właśnie dostałem pierwszego i jedynego jak na razie , od 19 sierpnia, maila, od hotels.com, o treści

Tak, zwykły Spam jak to ma miejsce przy kupowaniu czegoś przez pośredników (jak wszyscy się rejestrowali do AFT do subskrypcji i co teraz przychodzi :D ). Po prostu trafiłeś na listę mailingową ;)
 Profil Relacje PM off
dj3500 lubi ten post.

#345 PostWysłany: 24 Sie 2014 13:03 

niebieski
Ja dostalem juz kilka m.in. Two day sale -40off, Deal of the day...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#346 PostWysłany: 24 Sie 2014 13:14 

Tez dostałam takiego maila, ale traktuje to jako jakaś reklame.
Poza tym moja rezerwacja hotelu -50$cad na hotels.com istnieje, wiec póki co siedzę cicho i zobaczę co będzie dalej.
 Profil Relacje PM off  

#347 PostWysłany: 24 Sie 2014 14:49 

Loty: 87
Kilometry: 290 754
Krajów: 24 / 11.2%
mikus2323 napisał(a):
A ja jeszcze nie dostałem zwrotu na karta debetowa ;( Miałem anulacja w Platinum Residence i Westin w Warszawie. A bank mam w T-Mobile Usługi Bankowe

Nie martw się. Zwrot na pewno przyjdzie. Musisz tylko trochę poczekać. Ja dostałem już wszystkie. Płacone KK M&M mBanku. Ogólnie przez to, że pieniądze pobrali i zaraz potem anulowali straciłem kilkadziesiąt złotych na prowizjach. Kiepsko, bo akurat na noclegach, które mi anulowali, zależało mi najbardziej.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#348 PostWysłany: 24 Sie 2014 15:08 

niebieski
Anonymous napisał(a):

Rownież dostałem cos takiego. Rezerwacje nadal sa ok.
 Profil Relacje PM off  

#349 PostWysłany: 24 Sie 2014 15:09 

Loty: 64
Kilometry: 111 587
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Ja Wam powiem ze mam 6 rezerwacji bezzwrotnych w tym płacone 4 by PayPal, nic nie odwołane, nie miałem konta założonego ale co ciekawe mam w poznaniu dwa noclegi nic po sobie w quality hotel, dzwoniłem ram potwierdzić i wszystko jest okej ale co mnie zdziwiło, rezerwowalem hotel na dziewczynę(tak jest na rezerwacji) a hotel ma rezerwacje na mnie w systemie, zdziwiło mnie to , zapewne na nazwisko posiadacza karty musiało to wbić w system

#350 PostWysłany: 24 Sie 2014 15:17 

Myślę, że kasują te rezerwacje w których hotel nie pobierze od nich pieniędzy nawet po anulacji. To jedyne sensowne wyjaśnienie. No chyba, że to całkowita loteria.
 PM off  

#351 PostWysłany: 24 Sie 2014 16:11 
Awatar użytkownika

Ja mam 2 rezerwacje dzien po dniu w sieciowym hotelu (bezzwrotne). Poki co sie utrzymuja, wiec mam nadzieje ze tak juz zostanie ;-)

#352 PostWysłany: 24 Sie 2014 16:38 

niebieski
a mi się wydaje że ta promocja to zwykła ściema to chore by świadomie akceptując regulamin mieć anulowaną rezerwację za nic - pozyskali kolejne dane w tym e-maile i zrobili sobie blokady z naszej kasy na 30 dni tym samym mają bezpłatny kredyt :) mi odwołali rezerwację o 18 ej :) a po 2 dniach ! i tak pobrali kasę z konta - NIE MAM REZERWACJI A MAM POBRANE 100 % KASY / myślałem że hotels.com / dla mnie to nie jest promocja tylko kradzież danych i bezpłatny kredyt do ich obrotu.
 Profil Relacje PM off  

#353 PostWysłany: 24 Sie 2014 16:57 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
MUC2014 napisał(a):
a mi się wydaje że ta promocja to zwykła ściema to chore by świadomie akceptując regulamin mieć anulowaną rezerwację za nic - pozyskali kolejne dane w tym e-maile i zrobili sobie blokady z naszej kasy na 30 dni tym samym mają bezpłatny kredyt :) mi odwołali rezerwację o 18 ej :) a po 2 dniach ! i tak pobrali kasę z konta - NIE MAM REZERWACJI A MAM POBRANE 100 % KASY / myślałem że hotels.com / dla mnie to nie jest promocja tylko kradzież danych i bezpłatny kredyt do ich obrotu.

a rezerwacja kilkudziesięciu noclegów, po kilka podrząd, w tym samym hotelu na każdą noc osobno z kodem to nie nieetyczne nadużycie

znaczy takie numery to z nami ale nie nam?
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#354 PostWysłany: 24 Sie 2014 17:14 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 42 / 19.6%
Anonymous napisał(a):

Dostałem takiego samego z tym, że zawierał on informację, że ja sam sobie anulowałem swoje rezerwacje! :shock:

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#355 PostWysłany: 24 Sie 2014 17:34 
Awatar użytkownika

srebrny
MUC2014 napisał(a):
a mi się wydaje że ta promocja to zwykła ściema to chore by świadomie akceptując regulamin mieć anulowaną rezerwację za nic [...] ciach

Standardowo:

Zawsze tak jest. Albo się uda, albo nie. Albo my będziemy górą i będziemy spać za free, albo oni pozyskają nasze dane. Na tym polega ta zabawa. :twisted:
 Profil Relacje PM off
dj3500 lubi ten post.

#356 PostWysłany: 24 Sie 2014 17:53 

niebieski
Sam sprawdziłem z drżącą ręka, u mnie jest tylko reklama, żadnej informacji ze sam cos sobie anulowalem.
 Profil Relacje PM off  

#357 PostWysłany: 24 Sie 2014 20:22 

luftairways napisał(a):
MUC2014 napisał(a):

a rezerwacja kilkudziesięciu noclegów, po kilka podrząd, w tym samym hotelu na każdą noc osobno z kodem to nie nieetyczne nadużycie

znaczy takie numery to z nami ale nie nam?

Sprawy etyczno- moralne, są już chyba wyjaśnione.
PS. Były bilety do USA za 207 euro., videroe. Chyba nawet luftayrways to wrzucił.
Nie skorzystałem, bo pomyślalem, że to niemoralne, wykorzystywać czyjąś pomyłkę. Inni kupili, polecieli, wrócili.
Więc też się czegoś nauczyłem na forum. ;)
 PM off  

#358 PostWysłany: 24 Sie 2014 20:38 

niebieski
Czy jezeli potrzebowałem trzech noclegów w rożnych terminach i miejscach i użyłem przy tym kodów to jest niemoralne?

Zastanawia mnie jak hotels.com tłumaczy kasowanie bezzwrotnych rezerwacji przez nas samych za ktore pozniej jeszcze zwraca kasę, bo cos tu sie nie trzyma kupy :geek:

Fly4free uczy braku moralności?:D Sory za OT ale nie mogłeś sie powstrzymać.
 Profil Relacje PM off  

#359 PostWysłany: 24 Sie 2014 20:46 

F4F może nie. Tylko niektórzy użytkownicy, którzy sami to robią. A kolejni to później "lubią"
 PM off  

#360 PostWysłany: 24 Sie 2014 20:48 

niebieski
Ja wciąż nic nie dostałem. NIe wiem czy pisać do hotelu w Pradze? Rezerwacje mam bezzwrotna na najblizszy week i dopłacałem 45$.

https://www.instagram.com/hola_____amigo/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 474 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości