Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Sie 2014 12:51 

Dokąd
  • Calgary YYC

Data wylotu
  • 22.09.2014

Długość pobytu
  • ok. 1 rok

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • powyżej 2000 ;/

Dodatkowe informacje
  • Hej:) Dostaliśmy POE z Kanady, dlatego też szukamy jak najszybciej biletów w okazyjnej cenie około 1500 - 2000 zł na przełomie września pażdziernika:) mam także pytanie, bo możłiwe , iż umknęło mi to podczas dowiadywania się... czy potrzebuję mieć bilet powrotny będąc na granicy, czy wystarczy iż będę mieć środki na ten bilet? Ktoś pomoże?

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 23 Sie 2014 14:11 
Awatar użytkownika

niebieski
1500-2000 OW czy RT (z powrotem po roku) ?
Jeśli RT to raczej to niewykonalne...
Ogólnie nie jest łatwo ustrzelić tani lot do Calgary. Promocje zazwyczaj są do Toronto.
Ja nic w dobrych cenach nie znalazłem. Najtaniej widzę za 3000

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości