Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sie 2014 12:52 

Dokąd
  • BKK lub podobne

Data wylotu
  • 22.09.2014

Data powrotu
  • 20.10.2014

Długość pobytu
  • 14-21 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • BKK z FCO za 1421 ale nieco za późno bo Październik

Dodatkowe informacje
  • Interesuje mnie wyjazd w jakiś egzotyczny kierunek najchętniej BKK w II poł września za ok. 2000zł

Proszę o podpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Sie 2014 13:02 
Awatar użytkownika

Loty: 64
Kilometry: 89 673
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Najtaniej w takim terminie jest trasa na poniższym screenie (zaznaczyłem tylko lotniska z polski, można dodać inne europejskie, wedle uznania)
dla 1 os cena:

Załącznik:
azair.jpg
azair.jpg [ 125.48 KiB | Obejrzany 645 razy ]

Strona to: azair.eu

#3 PostWysłany: 17 Sie 2014 13:08 

dzięki za wiadomość, podczas szukania jeszcze nie spotkałem się z przesiadką w Oslo mogę wiedzieć gdzie szukałeś tego lotu? bezpośrednio na azair.eu?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Sie 2014 13:22 
Awatar użytkownika

Loty: 177
Kilometry: 499 913
Krajów: 43 / 20.1%
troche taniej

http://kayak.fly4free.pl/#/flights/WAW-BKK/201 ... 1-flexible
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Sie 2014 13:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Kacper napisał(a):
dzięki za wiadomość, podczas szukania jeszcze nie spotkałem się z przesiadką w Oslo mogę wiedzieć gdzie szukałeś tego lotu? bezpośrednio na azair.eu?

tak, bezpośrednio na azair, napisałem nawet :)

#6 PostWysłany: 17 Sie 2014 15:20 

Dokąd
  • BKK lub podobne

Data wylotu
  • 22.09.2014

Data powrotu
  • 20.10.2014

Dodatkowe informacje
  • Interesuje mnie wyjazd w jakiś egzotyczny kierunek najchętniej BKK w II poł września za ok. 2000zł

Proszę o podpowiedź.
[/quote]

Witaj Hipeq, piszesz o egzotyce, a sądząc po długości pobytu planujesz wakacje, więc zależy Ci na ładnej i słonecznej pogodzie.
Tymczasem w Tajlandii panuje wtedy pora roku "deszczowa", słońca jest mało, a czasami zdarzają się powodzie. Im dalej na południe tym opady będą większe. Nie wiem czy jesteś fanem "angielskiej pogody", ale wydaje mi się, że nie to miałeś na myśli pisząc o egzotyce ;)

Zastanów się więc, czy w tym okresie nie lepiej wybrać się np. na Kanary lub do Maroka, Turcji gdzie klimat będzie wtedy najdelikatniejszy.

Poozdro,
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Sie 2014 16:25 
Awatar użytkownika

niebieski
SkySurfer napisał(a):
Dokąd

Witaj Hipeq, piszesz o egzotyce, a sądząc po długości pobytu planujesz wakacje, więc zależy Ci na ładnej i słonecznej pogodzie.
Tymczasem w Tajlandii panuje wtedy pora roku "deszczowa", słońca jest mało, a czasami zdarzają się powodzie. Im dalej na południe tym opady będą większe. Nie wiem czy jesteś fanem "angielskiej pogody", ale wydaje mi się, że nie to miałeś na myśli pisząc o egzotyce ;)

Zastanów się więc, czy w tym okresie nie lepiej wybrać się np. na Kanary lub do Maroka, Turcji gdzie klimat będzie wtedy najdelikatniejszy.

Poozdro,

Ja tylko znalazłem przelot, aby pomóc użytkownikowi. Ja nigdzie się nie wybieram :)

#8 PostWysłany: 17 Sie 2014 18:18 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
A może coś z promocji Ethiopian do Afryki (przykładowo JNB, oprócz nich m.in. ZNZ, DAR, dostępne na flipo).

Załączniki:
waw_jnb.png
waw_jnb.png [ 7.32 KiB | Obejrzany 432 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 17 Sie 2014 20:18 

Rzeczywiście pogoda chyba nie jest najlepsza w Tajlandii w tym okresie. Chciałem zjechać ją od Północy do południa i ewentualne kawałek Laosu lub Kambodży. Ale teraz poważnie się zastanawiam.

Afryki wcześniej nie brałem pod uwagę bo nie sądziłem że można tak tanio polecieć. Ciekawe jak tam z pogodą. Poczytam który kraj byłby najciekawszy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości