Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Sie 2014 18:47 

Loty: 23
Kilometry: 76 062
Krajów: 11 / 5.1%

Dokąd
  • Malezja, Sri Lanka, Filipiny

Data wylotu
  • 26.12.2014

Data powrotu
  • 11.01.2015

Długość pobytu
  • 14~ dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Wszystko ponad 3000zł (Najtaniej z Amsterdamu do Kuala Lumpur, 2900zł).

Dodatkowe informacje
  • Witam, jestem "świeżak" :) Chodzi mi o jakiś w miarę tani lot na końcówkę grudnia, powrót początek stycznia, wylot obojętnie z jakiego miasta w Europie (fajnie by było dolecieć też tam tanim kosztem, np. z Berlina lub Warszawy), ewentualnie inna możliwa data to 15.12.14r. - 30.12.14r. (elastyczna data powrotu, wylotu ~+3/4 dni). Z góry dzięki, szukam już ze 3 godziny jakichś tańszych połączeń na te daty, ale nic ciekawego. Taki okres, że bilety drogie czy nie ma fajnych ofert?
    @edit
    Znalazłem takie coś: http://www.airserbia.com/en/flights-fro ... to-colombo Z Dusseldorfu do Colombo za 414 euro, daty niby pasują. No ale nie mogę wyszukać i zabookować lotu, bo wyskakuje mi info "Invalid routes". Irytujące :P

Ostatnio edytowany przez tasiu, 16 Sie 2014 20:08, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 16 Sie 2014 19:30 

2103 PLN - TXL - CMB 15/12-30/12 (niestety, z długim oczekiwaniem w AUH)
http://www.skyscanner.pl/transport/loty ... html?rtn=1

Załączniki:
Screenshot (48).png
Screenshot (48).png [ 41.86 KiB | Obejrzany 284 razy ]
 PM off  

#3 PostWysłany: 16 Sie 2014 19:45 

Loty: 23
Kilometry: 76 062
Krajów: 11 / 5.1%
No i przylot w Sylwestra o 20 do Berlina- trochę niefajnie. Ale pomyślę. Z początkiem stycznia loty powrotne strasznie drożeją, niestety. Ewentualnie- inna data to około 18.12.14 aż do około 5.01.15. Wiem że to okres świąteczny, dlatego ceny takie a nie inne. Radzicie poczekać jeszcze kilka miesięcy, czy rozglądać się za biletami w tamtych kierunkach już teraz?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości