Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Do Nowej Zelandii
#1 PostWysłany: 08 Sie 2014 18:41 
Awatar użytkownika

Dokąd
  • do Wellington

Data wylotu
  • 09.10.2014

Data powrotu
  • 05.11.2014

Długość pobytu
  • 24-28 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 5700 zl to najlepsze co znalazłam, reszta niby tańsza ale opłaty serwisowe oszczędności niwelują

Dodatkowe informacje
  • Emiraty, przez Dubaj, miedzyladowanie w Australii - powrot to samo. Nie chce tłuc siś na inne dalsze lotniska. Czy ktoś natknał się na coś tańszego?
    Wolałabym przenocować w Dubaju ale cena wzrasta o 1000 zl. Niestety termin mam sztywny, wieczorem 12.10 musze być już na miejscu, powrót nie jest aż tak ważny.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Do Nowej Zelandii
#2 PostWysłany: 08 Sie 2014 19:05 

3300 z Corku:
http://kayak.fly4free.pl/#/flights/ORK-AKL/201 ... 2014-11-04

Lot AKL-WLG jest za < 300zl
Lot WRO-ORK jest za ok 300zl

Teoretycznie powinnas sie zamknac w 4000. Mozesz tez leciec z Dublina i wrocic do Polski z Amsterdamu (ale mimo i na bilecie wracasz do Irlandi)
 PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sie 2014 20:19 
Awatar użytkownika

Dziekuję bardzo za odpowiedź.
Problem jest taki, że bedzie nas dwoje + maksymalny limit bagażu czyli 30 kg. Więc lot i bagaż do Irlandii (nadbagaż) + bagaż w Aer Lingus, tak samo prawie wyjdzie jak z Berlina lub Warszawy. Do tego ktos z nas nie chce lecieć lotem 19 (wiara w pecha itd.) Jednak chyba pozostanie mi to co mam.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Sie 2014 21:12 
Awatar użytkownika

niebieski
To może jeszcze coś takiego:
Załącznik:
prg-akl-prg.png
prg-akl-prg.png [ 40.2 KiB | Obejrzany 625 razy ]
+ przelot wew NZ o którym wspominał Andiron. Gratis dzień i noc (jeśli będziecie mieć siły) w Tokyo.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Sie 2014 21:48 
Awatar użytkownika

Dziękuję, bardzo kusząca propozycja. Oczy od razu mi się zaświeciły :)
Planowałam wrócić do Japonii ale nie tym razem jeszcze.
To miejsce wylotowe tez mi się nie kalkuluje. 300zl dojazd do Pragi, 300zl parking (innaczej nie dojade), winietka, ponad 300zl loty do i z Wellington. Plus spanie w Japonii. Biorę wszystkie za i przeciw.
Mam nadzieję, że ktoś inny skorzysta i twoja praca nie pójdzie na marne. Dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Sie 2014 19:12 
Awatar użytkownika

Bilety już zakupiłam, ceną nie będe się chwaliła, bo nie ma czym (przeciągnęłam :(
Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 11 Sie 2014 19:22 

renii73 napisał(a):
Dziekuję bardzo za odpowiedź.
Problem jest taki, że bedzie nas dwoje + maksymalny limit bagażu czyli 30 kg. Więc lot i bagaż do Irlandii (nadbagaż) + bagaż w Aer Lingus, tak samo prawie wyjdzie jak z Berlina lub Warszawy. Do tego ktos z nas nie chce lecieć lotem 19 (wiara w pecha itd.) Jednak chyba pozostanie mi to co mam.

Anglia i Irlandia maja to dobre ze ten bagaz moglabys nadac kurierem za ok. 80zl za paczke a potem linia juz nie lecisz tania linia wiec powinno byc ok. No ale wiadomo.. cena kosztem komfortu :)
Udanej wyprawy!
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości