Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Tajlandia
#1 PostWysłany: 02 Sie 2014 18:30 

Dokąd
  • Tajlandia - Phuket

Data wylotu
  • 26.12.2014

Data powrotu
  • 06.01.2015

Długość pobytu
  • 10-12 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 3 000 tys.

Dodatkowe informacje
  • Dzień dobry,

Szukam taniego lotu dla dwóch osób do Tajlandii (Phuket, ew. Bangkok)
    Termin: 26.12.2014r.- 06.01.1015r. (+/- 3 dni)

Najtańszy lot jaki znalazłem to około 3 tys. Czy jeszcze przed grudniem możliwe są jakieś promocje? I czy rzeczywiście w okresie sylwestrowym jest zdecydowanie drożej w Tajlandii?

Dziękuje za odpowiedź

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Tajlandia
#2 PostWysłany: 05 Sie 2014 01:10 

up :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Sie 2014 08:24 
Awatar użytkownika

Loty: 63
Kilometry: 172 650
Krajów: 20 / 9.4%
ja też szukam. Na razie najtańsze co znalazłem, to Gulf Air Paryż-BKK-Londyn z przesiadkami w Bahrajnie za około 1530 zł.

Znalazłem też dość ciekawą opcję z China Southern Airlines Warszawa-Amsterdam-Kanton-Bangkok-Kanton-Berlin za 1770 zł. Nie wiem jeszcze ile trzeba doliczyć za dolot z BKK do Phuket.

Możesz ewentualnie sam próbować kombinacji:
Wylot: Paryż, Rzym, Mediolan, Amsterdam, Wiedeń, Genewa

Do Bangkok, Phuket, Singapur, Dżakarta (albo kombinacje, przylot w jedno miejsce, wylot z innego)

Powrót: Niemcy, albo Londyn

Bez problemu można znaleźć coś za 450 €, za 400 się zdarza, a najtaniej do 380. Niestety trzeba doliczyć doloty i czas na przesiadki. Jeśli znajdziesz coś ciekawego, to się podziel :) Ja szukam głównie na ebookers.de
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Sie 2014 09:08 

Termin jaki podajesz to jest absolutny high season w Tajlandii. Najdrozsze bilety lotnicze w roku. Cena 3 tys zlotych za bilet w tym okresie nie jest niczym nadzwyczajnym. Gdybys chcial kupic ten bilet w listopadzie mialbys juz wrecz problem aby znaleźć takowy nawet w tej cenie. Ja bym nie czekal i nie liczyl na nizsza cene.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Sie 2014 09:11 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
1770 za China Southern to dobra cena. A jak przesiadka będzie duża w CAN to nocleg gratis tez będzie ;)

Co do BKK do Phuket, to jest taki zbiór lotów, ze beż problemu się znajdzie coś za 30-40 euro ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Sie 2014 09:26 

Hej,

podłączę się ponieważ też poszukuję lotu do Bangkoku na początku Listopada.
Słyszałem, ze często po wakacjach są promocje na wyloty.
Widziałem ostatnio z Wiednia za około 1800.
Macie jakieś sugestie? Kupować już czy może sie trafić jakiś tani lot z Warszawy ?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Sie 2014 09:32 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
To zależy od ciebie. Jeżeli 1800 satysfakcjonuje cię to kup. Dla mnie to cena bardzo dobra.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Sie 2014 10:30 
Awatar użytkownika

niebieski
podobne daty:
europa-azja-sylwester-2014-2015,232,53094
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 05 Sie 2014 16:21 

Na listopad beda jeszcze promocje w okolicach 2 tys zlotych z WAw do BKK. Pojawia sie jak nie we wrzesniu to w pazdzierniku. Na grudzien nie ma mowy. Ceny w high season 3 tys zlotych to bardzo dobra obecnie oferta. "Na 7-9 sierpnia KLM planuje kolejną promocję na loty z Warszawy. Przez trzy dni dostępne będą trzy kierunki w "cenach o których nawet nie śniłeś", jak zapowiada przewoźnik. "
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:53 
Awatar użytkownika

Loty: 63
Kilometry: 172 650
Krajów: 20 / 9.4%
Zeus napisał(a):
1770 za China Southern to dobra cena. A jak przesiadka będzie duża w CAN to nocleg gratis tez będzie ;)

Jest bardzo długa przesiadka w Amsterdamie i bez noclegu. Ale przy okazji zwiedzimy Amsterdam, akurat trafiło na miasto z wygodnym transportem lotnisko-centrum. Gorzej z noclegiem, bo drogo, ale pewnie skończy sie na zwiedzaniu do późna i koczowaniu na lotnisku :)

Miałem nadzieję, że 3-dniowa promocja KLM będzie obejmowała BKK, ale niestety tylko Indie. Od kilku dni szukam innych połączeń i na chwile obecną opcja WAW-BKK BKK-BER za 1760 jest najlepsza. Chyba więc już nie będziemy czekać tylko kupimy w takiej cenie..
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 06 Sie 2014 23:57 

Tanich przelotów na trasie BKK-HKT szukaj na stronach linii:
- Thai Smile (czasami na stronie Thai są trochę tańsze)
- Air Asia ( z Don Mueng)
- Nok air ( z Don Mueng)

Cena promocyjna za przelot w jedną stronę waha się w granicach 100-200zł. Jest to bardzo dobra cena biorąc pod uwagę odległość i alternatywne środki transportu, czyli autobus, który będzie kosztował około 100zł, o ile trafisz na uczciwego pośrednika :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 07 Sie 2014 02:21 

dzięki wszystkim za pomoc !

Ten lot WAW-BKK BKK-BER za 1760 liniami China Southern Airlines ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość