Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wizzair - njumobile
#1 PostWysłany: 06 Sie 2014 07:43 

Zbanowany
Pierwsze dwa Vouchery przesłane. Można kupować bilety. Do wykorzystania 160zł. Niestety moja koleżanka nie dostanie kuponu ponieważ nie zaakceptowała wszystkich zgód na przetwarzanie danych przez Orange i inne firmy. Był to warunek ujęty w regulaminie że trzeba wyrazić zgody. Tak to jest jak ktoś nie czyta z uwagą.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 06 Sie 2014 09:05 

srebrny
O akceptacji wszystkich zgód to informacja potwierdzona przez njumobile? W regulaminie jest zapis "wyrazi zgodę na przetwarzanie danych osobowych Abonenta przez Organizatora i w
zakresie przeprowadzenia niniejszej Promocji" i zakładałbym że wyraża się tą zgodę akceptując regulamin nas stronie njumobile-wizz.pl (przy wpisywaniu numeru zamówienia).
Podczas zakładania konta nie ma możliwości akceptacji zgody o brzmieniu takim jak w regulaminie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Sie 2014 09:28 

Zbanowany
Par. 4.3 mówi "wyrazi zgodę na przetwarzanie danych osobowych Abonenta przez Organizatora...." składając zamówienie na abonament trzeba wyrazić zgodę na przetwarzanie danych.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Sie 2014 10:48 

srebrny
Lista zgód, na które można/trzeba wyrazić zgodę podczas składania zamówienia:
1) *akceptacja regulaminu sklepu internetowego oraz regulaminu promocji w ofercie nju z rachunkiem
2) *zgoda na weryfikację w bezpłatnych systemach zewnętrznych
3) *zgoda na weryfikację w płatnych systemach zewnętrznych
4) *Zgoda na regulamin promocyjnej usługi "Do komórkowych za 19 zł"
5) zgoda na wykorzystanie przez Orange Polska S.A. mojego adresu e-mail lub numeru telefonu kontaktowego w celach obsługowych
6) zgoda na przesyłanie do mnie informacji handlowych dotyczących Orange Polska S.A. środkami komunikacji elektronicznej
7) zgoda na używanie przez Orange Polska S.A. automatycznych systemów wywołujących w celach marketingowych
8) zgoda na wykorzystanie przez Orange Polska S.A. moich danych osobowych w celach marketingowych innych podmiotów z Grupy Kapitałowej Orange Polska oraz współpracujących z Orange Polska S.A.
9) zgoda na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom wchodzącym w skład Grupy Kapitałowej Orange Polska
10) zgoda na zamieszczenie moich danych osobowych w spisach abonentów i biurze numerów

W żadnej nie ma mowy o przetwarzaniu danych.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Sie 2014 10:52 
Awatar użytkownika

Loty: 700
Kilometry: 942 651
Krajów: 77 / 36.0%
niebieski
poomex napisał(a):
W żadnej nie ma mowy o przetwarzaniu danych.
A czym to wszystko jest jak nie przetwarzaniem danych osobowych właśnie?

#6 PostWysłany: 06 Sie 2014 11:11 

niebieski
marcinfurm napisał(a):
Do wykorzystania 160zł

Gdzieś widziałem baner promocji i była mowa o 80zł. Brałeś dwie umowy i stąd 160?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Sie 2014 11:13 

mamy specjalny temat dla tej promocji, tak dla przypomnienia
voucher-80-zl-na-loty-i-wycieczki-realnie-62-zl,1500,52515&hilit=nju
 PM off  

#8 PostWysłany: 06 Sie 2014 12:56 

niebieski
Hmm ja też zaakceptowałem tylko obowiązkowe zgody, więc teraz się zastanawiam czy w ogóle odbierać i podpisywać umowę jak kurier przyjedzie...

#9 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:04 

Loty: 110
Kilometry: 176 452
Krajów: 17 / 7.9%
Przed chwilą rozmawiałem z konsultantem na czacie i dopytywałem: czy zaznaczając tylko zgody z gwiazdką (obowiązkowe) dostanę voucher. Otrzymałem odpowiedź, że tak. Zresztą w regulaminie promocji jest tylko punkt.4.3.

Załączniki:
Zrzut ekranu 2014-08-06 o 13.01.48.png
Zrzut ekranu 2014-08-06 o 13.01.48.png [ 132.57 KiB | Obejrzany 1657 razy ]
shiver lubi ten post.

#10 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:05 
Awatar użytkownika

srebrny
No i jeszcze rejestrujemy się w promocji na stronie.

#11 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:21 

Zbanowany
Mojej koleżance powiedziano że nie otrzyma kuponu ponieważ nie zaznaczyła przetwarzania danych czyli wszystkich tych kratek które są przy wypełnianiu umowy. Wszystkie przy składaniu umowy trzeba zaznaczyć bo nici z kuponu. Tak powiedziano na infolinii kto tego nie zrobi nie dostanie 80zł. Powiedziano ze czyta się regulaminy i nie może nic zrobić. Do biura dzwoniła 05.08.2014r o godzinie 9.00 rozmawiała z P. Anna z BOK NJUMOBILE.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 06 Sie 2014 14:46 
Awatar użytkownika

srebrny
Info z chatu nju od miłej Pani ;)

Gdy: "zamówienie zostało złożone w czasie promocji na ofertę z rachunkiem, więc ten warunek jest spełniony. Kolejno należało zarejestrować numer zamówienia na stronie promocji oraz zaakceptować regulamin.
Akceptując regulamin automatycznie wyraża Pani zgodę na punkt 4.3 czyli przetwarzanie danych osobowych."
Więc nie martwcie się, tylko planujcie loty wizzair`owe ;)

#13 PostWysłany: 06 Sie 2014 15:22 

Zbanowany
To się cieszę. Moją koleżankę musieli na infolinii źle poinformować. Ja dostałem voucher dwa dni temu a ona jeszcze nie i dlatego dzwoniła. Na pewno jej przekaże aby cierpliwie czekała.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 06 Sie 2014 16:38 

po ilu dniach od podpisania umowy otrzymaliście kod ?
 PM off  

#15 PostWysłany: 06 Sie 2014 17:10 

Zbanowany
Po 11 dniach dostałem vouchery. Składałem 26 zamówienia z moją koleżanką. Ja dostałem a ona jeszcze nie. Myślałem że to przez to że nie zaznaczyła wszystkich kwadracików przy zgodach, bo pani na infolinii powiedziała że muszą być wszystkie ay dostać voucher. Ja zaznaczyłem wszystkie. Natomiast kolega z forum mówił że pytał na chacie i mu powiedzieli ze nie ma to znaczenia. Więc jeśli tak to powinna dostać.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 06 Sie 2014 17:45 

Loty: 1125
Kilometry: 1 117 119
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
A czy ktoś może się dowiadywał, jak to jest z ważnością tych voucherów, bo w regulaminie i reklamie są rozbieżności?

Chodzi mi o to, czy podróż musi się odbyć do końca roku, czy tylko sama rezerwacja w tym terminie?

#17 PostWysłany: 13 Sie 2014 08:15 

Zbanowany
Moja koleżanka jednak nie dostała kuponów bo nie :( zaznaczyła wszystkich zgód marketingowych. Powiedziano na infolinii ze nie dostanie i tyle. Czas już przekroczył 14 dni. Złożyła reklamacje a co z tego wyjdzie nikt nie wie. Ja dostałem wszystkie kupony bo zaznaczyłem wszystkie zgody.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 13 Sie 2014 08:26 
Awatar użytkownika

niebieski
Niestety to raczej część konsultantów wprowadza w błąd, z regulaminu wynika że trzeba te zgody wyrazić, i to jest wiążące, a nie to co akurat komuś się przywidzi.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 13 Sie 2014 09:58 

niebieski
Jakoś ten temat mi umknął :D dlatego odpowiem od razu na kilka wiadomości:
Mareckipl napisał(a):
Niestety to raczej część konsultantów wprowadza w błąd, z regulaminu wynika że trzeba te zgody wyrazić, i to jest wiążące, a nie to co akurat komuś się przywidzi.
Wczoraj dostałam kod, mimo że nie zaznaczyłam wszystkich pól :) (Dopiero teraz dowiaduję się, że trzeba :D nie widziałam zapisu w regulaminie, a na pewno nie dam się umieścić w spisie abonentów :twisted:)
wtak napisał(a):
No i jeszcze rejestrujemy się w promocji na stronie.
Ja niepotrzebnie czekałam z tym aż do podpisania umowy, zgłosić się do konkursu można od razu po złożeniu zamówienia.
shiver napisał(a):
Hmm ja też zaakceptowałem tylko obowiązkowe zgody, więc teraz się zastanawiam czy w ogóle odbierać i podpisywać umowę jak kurier przyjedzie...
A tu niech mnie ktoś oświeci :mrgreen: Chłopak nie mógł w wyznaczonym dniu odebrać przesyłki i dzień wcześniej, zanim pojechał do punktu odbioru podpisać umowę, dostał mail od nju informujący o włączeniu numeru :D Można tak?

Również ciekawi mnie, jak w końcu trzeba rozumieć datę ważności kuponu... Każdy regulamin/mail/reklama wygląda w tej kwestii inaczej...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości