Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 04 Sie 2014 13:08 

Zbanowany
Uważam także, że loty za 300 do Grecji to bardzo dobra cena, nie ma co zastanawiać sie ani chwili dłużej. Z przesiadkami czy dojazdem do jednego z europejskich miast wyjdzie tak samo, a nawet czasem drożej. Ja dawno skończyłam studia, a mimo to nie wydziwiam się na ceny. Każdy ma to, na co sobie zasłużył. Jeśli mogę zasugerować, to może poczekaj na promocję lotu czarterem,
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#22 PostWysłany: 04 Sie 2014 17:45 

Loty: 295
Kilometry: 586 681
Krajów: 70 / 32.7%
niebieski
Rany, jacy niektórzy są tu mało wyrozumiali i ultra-pragmatyczni.
Może obiektywnie patrząc, 300 zł to jest niska cena za przejazdy w lecie do Grecji, ale zrozumcie, że pojęcia drogi/tani są względne, a koleżanka na wstępie zaznaczyła, że dla niej akurat to jest dużo pieniędzy.

Ja Ciebie doskonale rozumiem i podziwiam za upór w podróżowaniu przy ograniczonych środkach finansowych. Robię zawsze dokładnie tak samo, bo i na brak czasu nie narzekam, i uwielbiam "opcje kombinowane". Mam zatem nadzieję, iż uda Ci się znaleźć coś poniżej ustalonej granicy, a na start podsuwam Ci trop na BlaBlaCar, gdzie jedna z ofert na trasie Gdańsk-Grecja na 18 sierpnia wynosi... 2 zł! Być może jest to pomyłka, bo osoba dopiero wczoraj się zarejestrowała w serwisie, ale warto "obczaić" i dopytać o szczegóły. Inni użytkownicy oferują przejazd w jedną stronę od 150 zł, ale znalazłem też za 105 zł przejazd do Wlory w południowej Albanii na 15 sierpnia.

Powodzenia!!!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości