Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Gru 2011 11:13 

Czołem

Szukam taniego połączenia umożliwiającego przelot dla 1 osoby i zabranie dwóch kotów

lotniska wylotowe w kolejności

Bydgoszcz, Gdańsk, Poznań, Berlin a potem już bez różnicy :)

pozdrawiam

LiveYourLife
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 02 Gru 2011 16:30 

niebieski
LiveYourLife napisał(a):
Czołem

Szukam taniego połączenia umożliwiającego przelot dla 1 osoby i zabranie dwóch kotów

pozdrawiam

LiveYourLife

Od razu CI powiem, zanim dostaniesz propozycję: Ryanair nie umożliwia zabranie ze sobą zwierząt. Inne linie różnie. Pytanie czy na pewno chcesz męczyć zwierzaki dla swojej przyjemności bycia na Kanarach?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Gru 2011 17:26 
Awatar użytkownika

niebieski
osiek napisał(a):
LiveYourLife napisał(a):
Czołem

pozdrawiam

LiveYourLife

Od razu CI powiem, zanim dostaniesz propozycję: Ryanair nie umożliwia zabranie ze sobą zwierząt. Inne linie różnie. Pytanie czy na pewno chcesz męczyć zwierzaki dla swojej przyjemności bycia na Kanarach?

tu chyba chodzi o wylot na stałe/dłużej :) Przynajmniej ja to tak odbieram, nie ma mowy o RT
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Gru 2011 11:18 

osiek napisał(a):

Widzisz przyjacielu , nie znasz ani mnie ani sytuacji a mimo to odważyłeś się na wyciąganie wniosków to takie przykre, polskie ...
Dodatkowo wprowadzasz ludzi w błąd , Ryanair umożliwia zabranie ze sobą psa przewodnika a nie umożliwia zabrania innych zwierząt a nie tak jak napisałeś że - Ryanair nie umożliwia zabranie ze sobą zwierząt , wydaje mi się że moje pytanie jest sformułowane wystarczająco jasno - ja pytam o połączenie które umożliwia zabranie dokładnie kotów, być może w Twojej wyobraźni nie ma miejsca na opcje że ludzie samolotami nie latają tylko na wakacje, a do twojej wiadomości koty lecą na stałe, mimo wszystko pozdrawiam życząc więcej dystansu do siebie i otaczającego świata

LiveYourLife
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Gru 2011 12:10 

niebieski
LiveYourLife napisał(a):
osiek napisał(a):

Widzisz przyjacielu , nie znasz ani mnie ani sytuacji a mimo to odważyłeś się na wyciąganie wniosków to takie przykre, polskie ...
Dodatkowo wprowadzasz ludzi w błąd , Ryanair umożliwia zabranie ze sobą psa przewodnika a nie umożliwia zabrania innych zwierząt a nie tak jak napisałeś że - Ryanair nie umożliwia zabranie ze sobą zwierząt , wydaje mi się że moje pytanie jest sformułowane wystarczająco jasno - ja pytam o połączenie które umożliwia zabranie dokładnie kotów, być może w Twojej wyobraźni nie ma miejsca na opcje że ludzie samolotami nie latają tylko na wakacje, a do twojej wiadomości koty lecą na stałe, mimo wszystko pozdrawiam życząc więcej dystansu do siebie i otaczającego świata

LiveYourLife

Czy kot jest psem przewodnikiem? W Twojej sytuacji niczego to nie zmienia, i tak nie polecisz z Ryanairem z kotami więc się nie unoś. Widziałem wiele razy zwierzaki przewożone w samolotach, i naprawdę nie jest to miły widok. Nigdzie Cię nie oceniałem, jedynie zadałem pytanie czy naprawdę warto męczyć zwierzaki. To Ty przyjąłeś to pytanie jako atak na siebie. Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy nie myślą o tym, co czuje zwierzę podczas lotu. A uwaga odnośnie Ryanaira raczej była skierowana raczej do mniej zaznajomionych z zasadami Ryanaira ludzi chętnych do pomocy. Moja rada: skieruj uwagę na loty z Niemiec: masz większy wybór lotów bezpośrednich, z Polski jedynie czartery a tam kociaka też raczej nie weźmiesz (zresztą z dostępnością czarterów jest różnie). Air Berlin? Tanio nie będzie ale kociaki powinieneś bez problemu przewieźć. Byłem świadkiem jak ktoś przewoził psa i od taj pory jestem przeciwnikiem przewozu zwierząt samolotem, jeśli nie jest to konieczne.
 Profil Relacje PM off
boryzo lubi ten post.
boryzo uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości