Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109  Następna
Autor Wiadomość
#2081 PostWysłany: 01 Lip 2014 05:41 

niebieski
luxyfer napisał(a):
lukket napisał(a):
Czy ktoś wie, kiedy będą rozsyłać karty wymienione na nowe? Papiery do wymiany na kartę lot wysłałem już z trzy tygodnie temu...

jakie papiery?

Papiery, a w zasadzie papier, proszący o zmianę typu karty na inną niż zwykła złota np. na kartę LOT czy Payback

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2082 PostWysłany: 01 Lip 2014 08:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Gleba3 napisał(a):
lukket napisał(a):
Czy ktoś wie, kiedy będą rozsyłać karty wymienione na nowe? Papiery do wymiany na kartę lot wysłałem już z trzy tygodnie temu...

U mnie nowa karta jest już w systemie. Przenieśli na nią saldo z karty Wizz. Sama karta jeszcze nie dotarła.

Mam taką samą sytuację i w zasadzie teraz nie mam czym płacić. Stara karta już chyba nie działa (jeszcze tego nie sprawdzałem ale w sysytemie ma podany limit 0,00), a nowej jeszcze nie mam fizycznie ...
 Profil Relacje PM off  

#2083 PostWysłany: 01 Lip 2014 09:01 
Awatar użytkownika

srebrny
Mi powiedziano, że stara będzie śmigać do czasu aktywacji nowej

Ostatnio edytowany przez wtak, 01 Lip 2014 13:27, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#2084 PostWysłany: 01 Lip 2014 10:29 

Zbanowany
maczala1 napisał(a):
Mam taką samą sytuację i w zasadzie teraz nie mam czym płacić. Stara karta już chyba nie działa (jeszcze tego nie sprawdzałem ale w sysytemie ma podany limit 0,00), a nowej jeszcze nie mam fizycznie ...

Niestety ale będziesz musiał poczekać na nową ;/

Kilka interesujących wątków na temat kart kredytowych znajdziecie też tutaj http://www.forum-kredytowe.pl/f117/

Chłopaki tam wiedzą o danej ofercie zanim się ona pojawi na rynku :P
 Profil Relacje PM off  

#2085 PostWysłany: 01 Lip 2014 16:14 

Loty: 100
Kilometry: 126 149
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
Informacja z infolinii:
Konto wizzair DC będzie ważne do końca stycznia 2015
Bez względu na to czy zamykamy kartę czy nie.
Chyba że komuś kończy się wcześniej
 Profil Relacje PM off  

#2086 PostWysłany: 02 Lip 2014 21:29 

niebieski
Dziś przyszła nowa karta (LOT), po jej aktywacji, stara karta Wizz zniknęła z systemu internetowego. Good bye!

#2087 PostWysłany: 03 Lip 2014 08:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Gleba3 napisał(a):
Dziś przyszła nowa karta (LOT), po jej aktywacji, stara karta Wizz zniknęła z systemu internetowego. Good bye!

U mnie znowu to samo co u Ciebie, z tą różnicą, że nowa karta to World Mastercard. Co gorsza razem ze starą kartą zniknęło z systemu "saldo zadłużenia na ostatnim wyciągu". Dla nowej karty jest podana tylko "minimalna kwota do zapłaty". Teraz będę musiał dzwonić na infolinię, żeby sie dowiedzieć ile mam do spłacenia.
Przy aktywowaniu nowej karty dodatkowo sami zaproponowali zwiększenie limitu zadłużenia bez żadnych formalności, jacy oni teraz mili :)

edit:
Zapomniałem, że można pobrać ostatni wyciag online z systemu, więc nie trzeba nigdzie dzwonić w sprawie kwoty do spłaty :)
 Profil Relacje PM off  

#2088 PostWysłany: 03 Lip 2014 12:21 

Loty: 100
Kilometry: 126 149
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
maczala1 napisał(a):
Gleba3 napisał(a):
lukket napisał(a):

U mnie nowa karta jest już w systemie. Przenieśli na nią saldo z karty Wizz. Sama karta jeszcze nie dotarła.

Stara bedzie działać przez 3 mies, oczywiście punkty bedziesz dopiero zbierac jak dostaniesz i atywujesz nową kartę
 Profil Relacje PM off  

#2089 PostWysłany: 07 Lip 2014 23:05 

To wydaje mi się powinno zniknąć. W dodatku pokazuje się na głównej stronie.
http://www.fly4free.pl/czesto-latasz-ta ... -wizz-air/
 Profil Relacje PM off  

#2090 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie robiłem żadnych działań w związku z wymianą karty i oto co zaszło...
Kartę CITI Wizzair mam ważną nominalnie do 09.2014. Dzisiaj przyszła do mnie "nowa" karta. Piszę nowa w cudzysłowie, bo jest to taka sama karta CITI Wizzair, wygląda zresztą jak duplikat poprzedniej, ma taki sam numer i samolocik Wizzaira :-), różni się jedynie datami (ważna do 09.2017) i CVV. Przysłali kartę, której już chyba nawet nie mają w ofercie (w kżdym razie nie wymieniają jej na swojej stronie). Miał ktoś coś podobnego? Do tej pory zastanawiałem się na co przejść, ale teraz to mnie chyba przekonali, żeby z Citi dać sobie spokój.

Tylko wtedy, gdy się śmieję...
 Profil Relacje PM off  

#2091 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Mnie powiedzieli, że stara karta (mam ważną do 03/2015) będzie działać dopóki nie złożę dyspozycji wymiany na inną. Także podejrzewam, że u Ciebie podobnie... Te z samolocikami będą działać dopóki nie wymienisz ich na inny typ. Tyle, że teraz te wizzowe nie dają żadnych bonusów.
 Profil Relacje PM off  

#2092 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:34 

Witam

Proszę o informację czy jeśli członkostwo w WDC kończy mi się 10.09 to środki które mam na Wizzair również tracą swoją ważność. Jeśli nie to czy z tych środków na zakup biletów można korzystać bezterminowo ?
 Profil Relacje PM off  

#2093 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:38 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Tak, uzbieranych środków nikt Ci nie zabierze. Są ważne 24 miesiące od przelania z banku na konto Wizz.
 Profil Relacje PM off  

#2094 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:43 

janeczek napisał(a):
Witam

Proszę o informację czy jeśli członkostwo w WDC kończy mi się 10.09 to środki które mam na Wizzair również tracą swoją ważność. Jeśli nie to czy z tych środków na zakup biletów można korzystać bezterminowo ?

Środki na konie wizzair są ważne przeważnie dwa lata od ich przesłania na konto mywizz, sa tez środki ważne z terminem nigdy ze zwrotów wizzair np. za anulowanie lotu itp. Ważnośc konta wdc nie ma tu znaczenia poza zakupem biletu lotniczego wizzair bez premii
 PM off  

#2095 PostWysłany: 16 Lip 2014 22:50 

niebieski
Stasiek_T napisał(a):
Nie robiłem żadnych działań w związku z wymianą karty i oto co zaszło...
Kartę CITI Wizzair mam ważną nominalnie do 09.2014. Dzisiaj przyszła do mnie "nowa" karta. Piszę nowa w cudzysłowie, bo jest to taka sama karta CITI Wizzair, wygląda zresztą jak duplikat poprzedniej, ma taki sam numer i samolocik Wizzaira :-), różni się jedynie datami (ważna do 09.2017) i CVV. Przysłali kartę, której już chyba nawet nie mają w ofercie (w kżdym razie nie wymieniają jej na swojej stronie). Miał ktoś coś podobnego? Do tej pory zastanawiałem się na co przejść, ale teraz to mnie chyba przekonali, żeby z Citi dać sobie spokój.

Też mam tak samo. Dostałem ją dziś. Ale uwaga - w końcu czerwca wysłałem wniosek o zmianą na kartę LOT. Okazało się jednak, że już sami wznowili wizza (choć stara była do września) i teraz muszę aktywować nowego wizza, żeby mogli przysłać kartę LOT. Cóż...Czyli można mieć teoretycznie kartę wizz do września 2017 ???
 Profil Relacje PM off  

#2096 PostWysłany: 17 Lip 2014 09:38 
Awatar użytkownika

Loty: 36
Kilometry: 49 961
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
perednica napisał(a):
Cóż...Czyli można mieć teoretycznie kartę wizz do września 2017 ???

Masz kartę 'z różowym samolocikiem', ale punktów wymienialnych na pieniądze w Wizzairze już nią nie zbierasz.
 Profil Relacje PM off  

#2097 PostWysłany: 18 Lip 2014 15:27 

Mam takie pytanie do was forumowicze:) Sytuacja wygląda tak, że posiadam tą kk citiwizz i uzbierałem tam ponad 1300pkt z tego co wyczytałem na stronie tegoż banku uzbierane przeze mnie pkt miały zostać przesłane na konto na stronie wizzaira najwyżej miesiąc po wygaśnięciu umowy między bankiem a liniami lotniczymi to by wypadało na 16.07 2014. Dzisiaj chciałem sprawdzić czy faktycznie środki te zostały przetransferowane ale niestety nic takiego nie ma wskazując stan salda na 0,00. Wiecie może czym to jest spowodowane? nie dzwoniłem jeszcze na infolinie chciałem najpierw zasięgnąć porady u was.:)
 Profil Relacje PM off  

#2098 PostWysłany: 18 Lip 2014 15:44 

niebieski
bong napisał(a):
Mam takie pytanie do was forumowicze:) Sytuacja wygląda tak, że posiadam tą kk citiwizz i uzbierałem tam ponad 1300pkt z tego co wyczytałem na stronie tegoż banku uzbierane przeze mnie pkt miały zostać przesłane na konto na stronie wizzaira najwyżej miesiąc po wygaśnięciu umowy między bankiem a liniami lotniczymi to by wypadało na 16.07 2014. Dzisiaj chciałem sprawdzić czy faktycznie środki te zostały przetransferowane ale niestety nic takiego nie ma wskazując stan salda na 0,00. Wiecie może czym to jest spowodowane? nie dzwoniłem jeszcze na infolinie chciałem najpierw zasięgnąć porady u was.:)

Te środki w zasadzie przelewali wszystkim już 15 czerwca.
Citi rozpoznaje konto Wizz po mailu. Czy podałeś taki sam mail (podczas wnioskowania o kartę) na jaki logujesz się w Wizzair?

#2099 PostWysłany: 18 Lip 2014 16:09 
Awatar użytkownika

Loty: 36
Kilometry: 49 961
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Gleba3 napisał(a):

Te środki w zasadzie przelewali wszystkim już 15 czerwca.
Citi rozpoznaje konto Wizz po mailu. Czy podałeś taki sam mail (podczas wnioskowania o kartę) na jaki logujesz się w Wizzair?

Mi nie przelali, ale że sam przelewałem 12 czerwca, więc mogło się tam uzbierać raptem kilka złotych.
 Profil Relacje PM off  

#2100 PostWysłany: 18 Lip 2014 16:10 

Bong, dzwon do citi online i sprawę wyjaśnij
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości