Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Cze 2014 16:59 

Dokąd
  • Rzym

Data wylotu
  • 08.09.2014

Data powrotu
  • 30.09.2014

Długość pobytu
  • 9 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 600zł w dwie strony

Dodatkowe informacje
  • Cześć,

Szukam taniego lotu z Warszawy do Rzymu (najwcześniej mogę wylecieć 6 września) i powrotnego z Palermo (albo inne lotniska na Sycylii) do Warszawy po około 9/10 dniach (najpóźniej mogę wrócić 30 września). Najchętniej chciałbym być we Włoszech w drugim tygodniu września.

Lecą dwie osoby, jedna osoba bierze bagaż rejestrowy (w dwie strony).

Jakimi liniami i z jakich lotnisk najlepiej szukać? Czy trzeba się przesiadać na jakimś lotnisku? Na jakie najniższe ceny mogę liczyć? Kiedy kupić bilet, żeby cena była najniższa?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Ostatnio edytowany przez Paweł1991 26 Cze 2014 23:15, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 26 Cze 2014 22:47 

I jeszcze proszę o pomoc przy znalezieniu przelotu z Rzymu na Sycylię (najlepiej do Palermo) po 4/5 dniach pobytu w Rzymie, albo przynajmniej podpowiedzi (jaka linia lotnicza, z jakiego lotniska, kiedy kupować).

Dziękuję!
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Cze 2014 22:58 

Paweł1991 napisał(a):
I jeszcze proszę o pomoc przy znalezieniu przelotu z Rzymu na Sycylię (najlepiej do Palermo) po 4/5 dniach pobytu w Rzymie, albo przynajmniej podpowiedzi (jaka linia lotnicza, z jakiego lotniska, kiedy kupować).

Dziękuję!

Z Rzymu do Palermo szukaj najlepiej w Ryanie lub Vueling - bilety od 20-30 EURO.
A powrót możesz zrobić z Trapani (bezpośrednio do Warszawy)
Paweł1991 lubi ten post.

#4 PostWysłany: 26 Cze 2014 23:07 

Dziękuję za odpowiedź! Już znalazłem za 19 euro.

A Wawa-Rzym i Trapani-Wawa? Jakie lotniska/linie i kiedy kupować bilety?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Cze 2014 23:15 

jak dla mnie jeszcze za wcześnie, ale na bieżąco trzeba sprawdzać na wyszukiwarkach np skyscanner (alerty cenowe na wskazany adres e-mail) i azair
http://www.azair.cz/?lang=pl
 PM off
Paweł1991 lubi ten post.

#6 PostWysłany: 27 Cze 2014 12:22 

w jaki sposób szukacie lotów kombinowanych? w sensie Warszawa Włochy(bez różnicy które lotnisko chociaż preferowane miejscowości bliżej wody np. Rzym/Neapol) stamtąd na Sycylię i z Sycyli do Warszawy. Krok po kroku każdy bilet w danym terminie czy są jakieś szukajki na tyle mądre? (Bo te co znam nie umiem tak zrobić).
P.S
interesowałby mnie okres 5.07-31.08 lub 20.09-30.09
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Cze 2014 12:53 
Awatar użytkownika

Też jestem zdania że przy bieżącym przeglądaniu różnych stron z tanimi biletami lotniczymi to mając tak sprecyzowane dane wylotu itd to można śledzić na bieżąco gdzie się pojawiają dobre oferty, czy to na tanie loty czy na lataj.pl czy na innych stronach z tanimi biletami.

Kwestia cierpliwości i uporu poszukiwacza
 Profil Relacje PM off
Paweł1991 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości