Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Cze 2014 11:26 

Dokąd
  • Kuala Lumpur

Data wylotu
  • 07.07.2014

Data powrotu
  • 31.07.2014

Długość pobytu
  • 3-4 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 2950

Dodatkowe informacje
  • Znalazłem taką cenę z Emirates przez Dubaj, ale może jest jakieś lepsze połączenie, tańsze? Będę wdzięczny za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 22 Cze 2014 11:48 

Loty: 41
Kilometry: 119 639
Krajów: 20 / 9.4%
A może Warszawa-Bangkok z Qatar Airways za 2260 PLN i lot z Suvarnabhumi, Malaysia Airlines z pełnym bagażem za ~400 PLN? Bez rewelacji, ale wychodzi jakieś 300 PLN taniej. Albo można jeszcze lecieć przez Katar do Singapuru za 2475 PLN w tych datach, a stamtąd już do wyboru - autokar do KL, albo lot AirAsia za grosze.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Cze 2014 12:31 

Loty: 405
Kilometry: 1 081 381
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
W Twoich datach - jak na screenie. Daty: 06.07 - 28.07.

Dodatkowo:

Masz jeszcze loty z Pragi za 2384 zł - PRG - IST - KUL - IST - PRG (Turkish Airlines) w datach 11.07 - 07.08 - przesiadka w IST 9h.
Loty z Frankfurtu za 2545 bezpośredni lot - Malaysia Airlines
Loty z Monachium Emirates - MUC - DXB - KUL - DXB - MUC - za 2669 zł.

Załączniki:
kul.png
kul.png [ 12.16 KiB | Obejrzany 564 razy ]

#4 PostWysłany: 23 Cze 2014 02:37 

Znalazłem fajną konfigurację w tym terminie który podałem z Warszawy do Singapuru za ok.2350, z małym szczegółem że lot do jest przez KL i zastanawiam sie czy nie mozna tego lotu z KL do Singapuru usunąć zeby jeszcze zmniejszyć cenę? Albo ewentualnie mógłbym nie wsiąść po prostu do tego samolotu. Znalazłem to dzięki skyscanner.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Cze 2014 02:52 

To nie tak działa w liniach lotniczych. Najprawdopodobniej cena by była wyższa - z resztą możesz spróbować znaleźć zestawienie z takimi samymi lotami tylko bez fragmentu Kuala Lumpur-Singapur-Kuala Lumpur, żeby się przekonać. Wysiąść wcześniej też nie możesz, bo przepadnie Ci reszta lotów (powrót!).
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Cze 2014 20:18 

Czy ma ktoś doświadczenie z liniami Emirates, jeżeli chodzi o rezerwacje biletów, otóż czy warto jeszcze poczekać i zarezerwować na kilka dni przed wylotem bo jeszcze potanieją, czy wręcz przeciwnie?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Cze 2014 20:23 

Loty: 405
Kilometry: 1 081 381
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
A jaką masz obecnie kwotę? Myślę, że termin się zbliża, a Emirates nie zwykło rzucać cen w dół tuż przed wylotem, szcezgólnie na terminy wakacyjne.

#8 PostWysłany: 26 Cze 2014 20:27 

Nikt nie zna przyszłości, ale normą jest, że zazwyczaj im bliżej wylotu, tym droższe bilety lotnicze, wszędzie, w Emirates również. Rezerwowałbym już teraz, jeśli cena Ci odpowiada. Taniej pewnie nie będzie. Nie odbierz tego jako złośliwość, ale dla swojego własnego dobra (a raczej dobra portfela;)) na przyszłość doczytaj trochę o kupowaniu biletów lotniczych w ogóle - czego się spodziewać, na co liczyć, jak to działa etc.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości