Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 174 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 08 Cze 2014 17:23 
Awatar użytkownika

jechałem nieco ponad tydzień temu z blacklane na chopina w najtańszym wariancie. Kierowca podjechał 10 min. przed czasem, samochód wręcz lśnił, zarówno w środku jak i na zewnątrz. Kierowca, pan Yanoslaw, może do szczególnie rozmownych nie należal, ale poza tym pełen profesjonalizm.
 Profil Relacje PM off  

#62 PostWysłany: 09 Cze 2014 08:43 

Z kodu dającego przejazd za free w Warszawie, jechałam ... czymś w rodzaju busa. Limuzyna to z pewnością nie była, gorąco i brak klimy, ale darowanemu koniowi....
Tak więc dzięki za kod :)
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 09 Cze 2014 18:30 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Złożyłem reklamacje za kurs mercedesem vito pana Gezegorza w warszawie. Dzis dzwonil do mnie z pytaniem co mi nie pasowalo bo otrzymal kontakt z blacklane o mojej reklamacji. Powiedzialem ze nie ta klasa auta i ze stare poplamione. Przekonywał mnie ze na lotnisku utknął jego dedykowany samochod bo byly ulice wyłączone z ruchu ,Obama-to nic ze kurs byl dzien po jak wyjechal ;) . Na kwestie brudnego auta zdziwił sie mocno powiedzial ze auto obslugiwalo delegacje ambasady amerykanskiej 2 dni wczesniej i sok sie wylal , po za tym przeciez nowka sztuja auto i ze delegacja nie miala zastrzeżeń wiec nie rozumie pretensji bahahaha

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
2 ludzi lubi ten post.

#64 PostWysłany: 09 Cze 2014 21:10 

Zbanowany
niebieski
lendziro napisał(a):
Złożyłem reklamacje za kurs mercedesem vito pana Gezegorza w warszawie. Dzis dzwonil do mnie z pytaniem co mi nie pasowalo bo otrzymal kontakt z blacklane o mojej reklamacji. Powiedzialem ze nie ta klasa auta i ze stare poplamione. Przekonywał mnie ze na lotnisku utknął jego dedykowany samochod bo byly ulice wyłączone z ruchu ,Obama-to nic ze kurs byl dzien po jak wyjechal ;) . Na kwestie brudnego auta zdziwił sie mocno powiedzial ze auto obslugiwalo delegacje ambasady amerykanskiej 2 dni wczesniej i sok sie wylal , po za tym przeciez nowka sztuja auto i ze delegacja nie miala zastrzeżeń wiec nie rozumie pretensji bahahaha

Standardowa gadka Grzegorza :D
 Profil Relacje PM off
stonka lubi ten post.

#65 PostWysłany: 10 Cze 2014 15:47 

Loty: 91
Kilometry: 180 493
Krajów: 19 / 8.8%
niebieski
Jechałem z Modlina do Warszawy z Mateuszem Sz. Zupełnie nierozmowny, ale bardzo profesjonalnie, ładny i czysty czarny Mercedes. Mogę polecić ;) Aha, i jechał raczej nieoptymalną trasą (ale nie wiem, może były jakieś objazdy których nie pokazywało Google Maps).

#66 PostWysłany: 10 Cze 2014 15:54 
Awatar użytkownika

srebrny
dji napisał(a):
Kierowca, pan Yanoslaw, może do szczególnie rozmownych nie należal, ale poza tym pełen profesjonalizm.

dj3500 napisał(a):
Jechałem z Modlina do Warszawy z Mateuszem Sz. Zupełnie nierozmowny, ale bardzo profesjonalnie [...]

To jest kierowca. Ma was wieźć, a nie zabawiać gadką! :twisted:
Nie wiem coście się tak uczepili.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 10 Cze 2014 16:08 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Ja wiem czemu, profesjonalny taksiarz umie klientowi umilić czas, i tego chłopakom brak.
Wbili kierowcę w gajer, samochód odpicowany, a klient niedopieszczony.

A to że taksówkę zamawia się przez internet, miesiąc wcześniej i płaci kartą nie zwalnia "pełnego" profesjonalizmu.
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 10 Cze 2014 16:47 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 155 471
Krajów: 19 / 8.8%
srebrny
Ale to nie jest usługa taksówkarska IMHO ;) chłopaki w jednej z warszawskich korporacji jeżdżący jako taksówki premium z dopłatą kilkadziesiąt złotych za podstawienie takiego auta, w garniakach i czarnych limo mytych min. raz dziennie mają zakaz nawiązywania rozmowy z klientem, chyba że on wcześniej sam zagai.
 Profil Relacje PM off
07_Zgłoś.Się lubi ten post.

#69 PostWysłany: 10 Cze 2014 17:18 

niebieski
mashacra napisał(a):
Ja wiem czemu, profesjonalny taksiarz umie klientowi umilić czas, i tego chłopakom brak.
Wbili kierowcę w gajer, samochód odpicowany, a klient niedopieszczony.

A to że taksówkę zamawia się przez internet, miesiąc wcześniej i płaci kartą nie zwalnia "pełnego" profesjonalizmu.

Jeśli ktoś jest w podróży służbowej to nie traci czasu na gadanie z kierowcą o pogodzie i czy dużo kursów dzisiaj zrobił.

U Grzegorza G w Sklasie była woda do napicia oraz prasa polska i zachodnia, pomijając już negatywne komentarze w stosunku do tego Pana.
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 10 Cze 2014 17:32 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.6%
złoty
Również nie cierpię jak kierowca sam zagaduje i nadaje jak katarynka. Właśnie w BL w Warszawie są w większości Panowie, którzy się przywitają, potwierdzą gdzie jedziemy i pożegnają się na koniec życząc przyjemnego dnia chyba, że sami o coś zapytany. Acz wspomniany Pan Grzegorz chyba zaczynał kiedyś na taksówce i lubi pogadać co mnie osobiście męczyło na kursie przed północą po całym dniu w podróży.

#71 PostWysłany: 13 Cze 2014 18:36 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
a w germani wqrwieni taksiarze na nich są bo black nie płaca podatków,

ktoś wie czy w Krakowie ładne i nowe jeżdzą czy nie?
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 13 Cze 2014 18:39 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Krajów: 8 / 3.7%
luftairways napisał(a):

Ja mam w pupie samochody i się nie znam, ale ten merol co mnie wiózł z Balic niedawno to wyglądał bardzo ładnie.
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 13 Cze 2014 19:08 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
Krajów: 52 / 24.2%
niebieski
luftairways napisał(a):

Nie wiem czy to az takie wazne, ale po mnie podjechal Merc Viano, wygladal na nowy ;)
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 13 Cze 2014 19:41 

luftairways napisał(a):
a w germani wqrwieni taksiarze na nich są bo black nie płaca podatków,

Nowe BMW serii 5 (f10), zamawiana business class.

#75 PostWysłany: 14 Cze 2014 21:18 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 529
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
S63 AMG w Warszawie nie ma problemów z wyprzedzaniem pod górkę...

#76 PostWysłany: 22 Cze 2014 18:16 
Awatar użytkownika

Loty: 681
Kilometry: 1 296 639
Krajów: 80 / 37.2%
niebieski
Wczoraj wspólnie z moją kobietą odbyliśmy kurs na Majorce z miejscowości Arenal na lotnisko w Palmie.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi, autko nowy Mercedes, bananowe skóry w aucie i kierowca ubrany bardzo elegancko + wysoka kultura osobista.
Mam porównanie co do jakości oferowanych usług przez blacklane jeszcze w Gdańsku, ale tam zamiast limuzyny pojawił się van...

#77 PostWysłany: 26 Cze 2014 07:25 

Witam,
wlasnie jestem po podrozy z Panem Grzegorzem w Warszawie.
Wszystko OK, bez zadnych problemow. Wczesniej dostalem potwierdzenie smsem i mailem.
Dziekuje limaK za kod na 15€.
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 28 Cze 2014 22:28 

Loty: 74
Kilometry: 109 694
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
MarioWWA napisał(a):
Witam,
wlasnie jestem po podrozy z Panem Grzegorzem w Warszawie.
Wszystko OK, bez zadnych problemow. Wczesniej dostalem potwierdzenie smsem i mailem.
Dziekuje limaK za kod na 15€.

Dokładnie, też jechałem z Panem Grzegorzem ostatnio i wszystko przebiegło bardzo dobrze.
Kierowca czekał już 20 minut wcześniej, wysoka kultura obsługi, w samochodzie czyściutko i pachnąco.
Nie rozumiem skąd te negatywne opinie :D
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 28 Cze 2014 22:46 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Krajów: 8 / 3.7%
Rowniez potwierdzam - dzis o 6 jechalem z nim. Spoko gosc p. Grzes, fura chyba niezla... Moze raz mu sie cos zlego wydarzylo. Jak dla mnie to typowy biznesowy szofer... chociaz nie jestem biznesmenem. :)
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 03 Lip 2014 05:52 

Dzisiaj rano, Pan Grzegorz w Warszawie (którego tydzień temu chwaliłem) NIE PRZYJECHAŁ po mnie. Szczegóły opiszę później. Na samolot zdążyłem tylko dzięki tradycyjnej taxi...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 174 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości