Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 06 Cze 2014 16:40 

Przyszły dziś kupony edreams kupione w serwisie privalia.
Ale nie działają.
Nie jestem pewien czy zaczną działać w poniedziałek jak chyba wynika z warunków czy coś jest nie tak (np to że w emailu unikalny kod po słowie "UNICO:" to nie jest kod edreams tylko jakiś nr zakupu)

Czy ktoś też tak ma?
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#502 PostWysłany: 06 Cze 2014 16:42 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
hamsun napisał(a):
Ale nie działają.
Nie jestem pewien czy zaczną działać w poniedziałek jak chyba wynika z warunków czy coś jest nie tak (np to że w emailu unikalny kod po słowie "UNICO:" to nie jest kod edreams tylko jakiś nr zakupu)

Czy ktoś też tak ma?

Dokładnie ta sama sytuacja u mnie, kody przyszły dziś i nie działają.

#503 PostWysłany: 07 Cze 2014 11:17 

niebieski
Na włoskim Grouponie zmieniła się szata graficzna.
Przy okazji kupony do eDreams, których jeszcze nie użyłem, oznaczone są UTILIZZATO zamiast DISPONIBILE a kod nie jest widoczny. Może ktoś sprawdzić u siebie?
 Profil Relacje PM off  

#504 PostWysłany: 07 Cze 2014 13:05 
Awatar użytkownika

Loty: 182
Kilometry: 464 715
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Przechodzą Wam płatności ?

Chciałem kupić lot Ryanaira Dublin-Gdańsk, z bagażem wychodzi 3€, cały czas wyskakuje błąd:

"Siamo spiacenti di informarti che non è stato possibile completare la prenotazione. Non riceverai addebiti sulla tua carta di credito. Se desideri, puoi iniziare una nuova prenotazione online oppure telefonicamente, contattando il Servizio Clienti al numero 89 22 44."
 Profil Relacje PM off  

#505 PostWysłany: 07 Cze 2014 13:23 
Awatar użytkownika

Loty: 240
Kilometry: 587 392
Krajów: 39 / 18.2%
niebieski
piotrek_ napisał(a):
Przechodzą Wam płatności ?

Chciałem kupić lot Ryanaira Dublin-Gdańsk, z bagażem wychodzi 3€, cały czas wyskakuje błąd:

"Siamo spiacenti di informarti che non è stato possibile completare la prenotazione. Non riceverai addebiti sulla tua carta di credito. Se desideri, puoi iniziare una nuova prenotazione online oppure telefonicamente, contattando il Servizio Clienti al numero 89 22 44."

Też miałem taką sytuację w ubiegłym tygodniu. W moim przypadku pomogła zmiana karty z mastercard (kantor alior bank w eur i sync w pln) na visa (mbank w pln). Wcześniej próbowałem zmienić adres email i adres zamieszkania i to nie działało.

#506 PostWysłany: 09 Cze 2014 11:46 
Awatar użytkownika

srebrny
hamsun napisał(a):
Ale nie działają.

Czy ktoś też tak ma?

Jest poniedziałek, kody nadal nie działają... Ktoś kupował kody na privalia i może potwierdzić, że zadziałały? Albo kontaktował się z privalia, żeby wyjaśnić?

#507 PostWysłany: 09 Cze 2014 23:34 

wygląda że u mnie działają. Nie kupiłem nic jeszcze ale kody rozpoznaje w procesie rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#508 PostWysłany: 09 Cze 2014 23:43 
Awatar użytkownika

srebrny
A u mnie cały czas: "Il codice non è corretto"

#509 PostWysłany: 09 Cze 2014 23:50 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 283
Kilometry: 354 948
Krajów: 46 / 21.5%
szymonpoznan1 napisał(a):
A u mnie cały czas: "Il codice non è corretto"

Pamiętam jak mi anulowali rezerwacje z kodami i wtedy też chyba miałem właśnie taki komunikat (bo kody po użyciu mimo anulowania już nie działały). Spróbuj napisać do edreams.it emaila: conferme@edreams.com
Współpraca z nimi to jedna wielka porażka, pamiętam jak im pisałem po angielsku a oni odpisywali mi po włosku choć przelot dla dwóch osób dzięki pomocy forumowego kolegi za 80 zł w BulgariaAir udało się jakoś kupić :)
 Profil Relacje PM off  

#510 PostWysłany: 10 Cze 2014 14:59 
Awatar użytkownika

srebrny
No to napisalem, odpowiedz po godzinie. Tlumaczac z wlosko-angielskiego na polski dostalem odpowiedz w zwiazku z ogromna liczba rezerwacji jakich dokonuje w ich serwisie stwierdzili ze chce wykorzystac kod do uzytku komercyjnego i zablokowali mi mozliwosc uzycia kodu oraz ze mam sie zgloscic do privalii ktora zwroci mi kase za kupony :] oczywiscie nigdy nie kupilem nic na edreams.
Poprobuje pozniej z innych komputerow... :/

#511 PostWysłany: 10 Cze 2014 15:35 

niebieski
Najgorsze jest to, że nie przechodzą transakcje żadną kartą, jaką posiadam. Pomoże ktoś?

Wysłane z mojego LT18i

#512 PostWysłany: 16 Cze 2014 10:44 

Również mam ten sam problem. Przechodzi komuś jakaś płatność w ostatnich dniach? Jeśli tak to proszę o inforrmacje jaką kartą.
 Profil Relacje PM off  

#513 PostWysłany: 18 Cze 2014 11:36 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak, wczoraj kupowałem za pomocą kuponów ze zniżką 60e z włoskiego grupona.
Lot Kos-Kraków na sierpień za 6,45 euro. Czyli zapłąciłem za 1 bilet ok 110 zł - 6,45 euro (eadrems) + 20 euro (groupon).
Realna zniżka wyszła w tym przypadku ok 100 zł ma jednym bilecie (211 zł na stronie Ryanair - 20e za groupon - 6,45e zapłata za bilet)
Kupowałem dwa bilety na ten sam lot oddzielnie, dwa razy ten sam mail, dwa razy płatność tą samą kartą - BZ WBK MasterCard wydana do konta Godnego Polecenia bez żadnego problemu
Nie udało się natomiast kupić biletów w drugą stronę czyli Kraków-KOS, znany wszystkim problem "vuelo pieno".
Zostały mi dwa grupony na 60 euro i jeden na 30 euro i prawdopodobnie będę je mial do odsprzedaży, bo nie mam już wolego urlopu, żeby coś jeszcze kupić.
Łączna kwota odstępnego za 3 groupony 200zł (kupony 2*60euro + kupon 30euro).
 Profil Relacje PM off  

#514 PostWysłany: 18 Cze 2014 12:15 
Awatar użytkownika

Loty: 1096
Kilometry: 2 578 144
Krajów: 113 / 52.8%
srebrny
No to napisalem, odpowiedz po godzinie. Tlumaczac z wlosko-angielskiego na polski dostalem odpowiedz w zwiazku z ogromna liczba rezerwacji jakich dokonuje w ich serwisie stwierdzili ze chce wykorzystac kod do uzytku komercyjnego i zablokowali mi mozliwosc uzycia kodu oraz ze mam sie zgloscic do privalii ktora zwroci mi kase za kupony :] oczywiscie nigdy nie kupilem nic na edreams.

Dokładnie to samo miałem ostatnio. Odpuściłem walkę z nimi.

#515 PostWysłany: 18 Cze 2014 12:33 
Awatar użytkownika

srebrny
przemos74 napisał(a):

Dokładnie to samo miałem ostatnio. Odpuściłem walkę z nimi.

Zwróciłeś kupony do privalia?

#516 PostWysłany: 18 Cze 2014 12:42 
Awatar użytkownika

Loty: 1096
Kilometry: 2 578 144
Krajów: 113 / 52.8%
srebrny
Ja miałem od Groupona i poszło bez problemu. Mi privalia nie odpisuje na maile...

#517 PostWysłany: 05 Lip 2014 23:43 

Loty: 127
Kilometry: 232 109
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
U mnie podobna akcja - nie wystawili mi 4 etixów bo był błąd z płatnością, ale kupony już są jako wykorzystane!!!
I nie mogę ich ponownie użyć.
Oczywiście odpowiedz na moja reklamacje była standardowa czyli, że działam komercyjnie i ze moge pisac do groupona zeby mi zwrocili kase.
Te zdezaktywowane kupony są ważne jeszcze tylko do 10 lipca więc mam mało czasu.

Proszę o pomoc bo jakoś nie mogę znaleźć maila na który mogę napisać prośbę do groupon.it o anulację i zwrot kasy???
Jak by ktoś na priv wysłał mi dodatkowo maila z treścią jaką pisał do groupon.it o zwrot (z powodu blokady kuponów przez edreams.it) był bym bardzo wdzięczny!
 Profil Relacje PM off  

#518 PostWysłany: 06 Lip 2014 21:19 

Loty: 74
Kilometry: 95 761
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
Chce kupić koleżance lot z tym kuponem WAW - LPL, opłaca się próbować? Coś czytałem o problemach z lotami do GB

Zaznaczę że kupon chce kupić od użytkownika forum.
 Profil Relacje PM off  

#519 PostWysłany: 10 Lip 2014 06:48 
Awatar użytkownika

niebieski
kendi napisał(a):
Na włoskim Grouponie zmieniła się szata graficzna.
Przy okazji kupony do eDreams, których jeszcze nie użyłem, oznaczone są UTILIZZATO zamiast DISPONIBILE a kod nie jest widoczny. Może ktoś sprawdzić u siebie?

No właśnie mam ten sam problem, kupiłem dwa - wykorzystałem tylko jeden a mam oba zaznaczone jako wykorzystane i nie można ich pobrać żeby zobaczyć jaki to był kod.
 Profil Relacje PM off  

#520 PostWysłany: 10 Lip 2014 06:56 

kittycate napisał(a):

No właśnie mam ten sam problem, kupiłem dwa - wykorzystałem tylko jeden a mam oba zaznaczone jako wykorzystane i nie można ich pobrać żeby zobaczyć jaki to był kod.

Jak dla mnie jeśli nie zadziałają na jednej z przeglądarek (mi działały na chrome) to kody są nie do odzyskania, bo nie da się jeśli się tego nie pamięta, sprawdzić który kod został wykorzystany
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 39  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości