Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 05 Mar 2014 20:21 

Ja rezerwowałem wczoraj, przekierowanie na booking, meil z potwierdzeniem od ryanairhotels.
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#82 PostWysłany: 05 Mar 2014 21:18 
Awatar użytkownika

Loty: 399
Kilometry: 576 520
Krajów: 56 / 26.2%
A ja od miesiąca czekam na swój voucher. Kontaktowałem się z nimi wiele razy: poprzez formularz ryanairhotels, formularz Ryanaira, na email Ryanaira i do tej pory wciąż nie udało mi się go uzyskać. Najbardziej dziwi mnie booking.com, którzy w takiej samej sytuacji poprzednio mi pomogli, a teraz twierdzą, że ich to nie interesuje.
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 06 Mar 2014 00:27 
Awatar użytkownika

Loty: 238
Kilometry: 585 892
Krajów: 39 / 18.2%
niebieski
tararabuch napisał(a):
A ja od miesiąca czekam na swój voucher. Kontaktowałem się z nimi wiele razy: poprzez formularz ryanairhotels, formularz Ryanaira, na email Ryanaira i do tej pory wciąż nie udało mi się go uzyskać. Najbardziej dziwi mnie booking.com, którzy w takiej samej sytuacji poprzednio mi pomogli, a teraz twierdzą, że ich to nie interesuje.

Walcz z booking.com (jeśli to u nich rezerwowałeś) bo to oni się mają tym zająć. Wysyłaj emaile co tydzień. Mi po 2 miesiącach w końcu łaskawie przyznali zaległe vouchery ;)

#84 PostWysłany: 11 Maj 2014 20:07 

Loty: 100
Kilometry: 126 149
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
Witam

Hej otrzymałem swój voucher mailem w dniu 15.08.2015.
W regulaminie jest mowa o terminie ważności 9 miesięcy.
Jak oni liczą tą ważność pełne miesiące (do końca maja),
czy co do dnia ( do 14.05.2015) ?
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 11 Maj 2014 20:39 

niebieski
GregPepe napisał(a):
Witam

Hej otrzymałem swój voucher mailem w dniu 15.08.2015.
W regulaminie jest mowa o terminie ważności 9 miesięcy.
Jak oni liczą tą ważność pełne miesiące (do końca maja),
czy co do dnia ( do 14.05.2015) ?

Czyżbyś wrócił z przyszłości??
Najbezpieczniej wykorzystaj wcześniej, bo potem może być różnie...szkoda aby się zmarnowały, no chyba, że na razie nie masz pomysłu jak je wykorzystać.
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 19 Maj 2014 23:07 

Ja natomiast mam voucher, za rezerwację w hotelu który powinien być ważny 9 miesięcy (taka jest informacja na kodzie i takie były warunki promocji).
Niestety kod nie działa.
Reklamacja została złożona (kilka razy) przez stronę ryanair, ryanairhotels. Nikt kompletnie się nie odezwał.
Macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Gdzie pisać? Reklamować?
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 19 Maj 2014 23:15 

MaineR napisał(a):
Ja natomiast mam voucher, za rezerwację w hotelu który powinien być ważny 9 miesięcy (taka jest informacja na kodzie i takie były warunki promocji).
Niestety kod nie działa.
Reklamacja została złożona (kilka razy) przez stronę ryanair, ryanairhotels. Nikt kompletnie się nie odezwał.
Macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Gdzie pisać? Reklamować?

- te ich vouchery są bardzo "kapryśne"
- każdorazowo przed rezerwacją z podaniem nr vouchera-kodu musisz wyczyścić w historii ciasteczka, wskazane jest również korzystanie z różnych przeglądarek internetowych
- jak to nie pomoże trzeba będzie wysłać do nich np. fax
 PM off  

#88 PostWysłany: 19 Maj 2014 23:26 

Dzięki. Wiesz gdzie znaleźć numer tego faksu?
Mam przeczucie, że ten voucher był ważny 3 miesiące... Zaraz potem promocja się zmieniła na mniej korzystną...
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 19 Maj 2014 23:32 

MaineR napisał(a):
Dzięki. Wiesz gdzie znaleźć numer tego faksu?
Mam przeczucie, że ten voucher był ważny 3 miesiące... Zaraz potem promocja się zmieniła na mniej korzystną...

kontakt z ryanair, najszybciej chyba wysłanie pisma faxem, koniecznie dołącz wydruk z rezerwacji :
Ryanair Customer Standards
Corporate Head Office
Dublin Airport
Co Dublin
Ireland
Fax 00 353 1 8121213 (sprawdzałem działa)

wskazane wysłanie w języku angielskim (można też po polsku , pod spodem w tym samym piśmie tłumaczenie na angielski)
 PM off  

#90 PostWysłany: 19 Maj 2014 23:59 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Od siebie: na 4 kody PL sprawdziłem na testowym locie, przy kolejnej próbie 3 "used" 1 działał, 2 tygodnie walki z booking i pisanie do ryanairhotels w końcu odblokowali ale tylko 2 z 3 (+1 cały czas działający), kod na EUR raz sprawdzony i potem "used" ale nie chciało mi się znowu walczyć tym bardziej, że booking umywa ręce i w sumie nie wiem kto odblokował te kody.
Tyle negatywnych emocji za 120 pln, następnym razem sprzedam od razu :D

Ogólnie obsługa 1* na 5*.
Na + dostałem kod za nocleg no show z góry opłacony i kody za noclegi z pierwszej puli ;)
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 20 Maj 2014 00:26 

Łaskawy jesteś. Ja na 5* dam -1* (słownie: minus jeden)!
Dzięki. Będę walczyć, choć zapału już coraz mniej...
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 20 Maj 2014 01:13 

Jak ktos posiada dzialajace kody to chetnie odkupie :)
Prosze pisac na priv :)
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 20 Maj 2014 08:00 

niebieski
Skorzystałem do tej pory łącznie z 6 tego typu voucherów. Wszystkie zadziałały dla mnie bez najmniejszego problemu (nie robiłem żadnych testowych rezerwacji). Pierwsze trzy były ważne 9 miesięcy, ale uwaga, vouchery otrzymane za rezerwacje ze stycznia i z marca tego roku były ważne już tylko 3 miesiące - nie czytałem regulaminu, było to wyraźnie zaznaczone w mailu zawierającym nr vouchera.

#94 PostWysłany: 20 Maj 2014 08:11 
Awatar użytkownika

Loty: 406
Kilometry: 714 375
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
Problemem bylo dla mnie otrzymac vouchery za noclegi od Ryana, gdy w koncu otrzymalem
bez problemu kazdy z nich dzialal. Ale zadnego nie testowalem próbnie wczesniej.
Mialem potrzebe zrobic rezerwacje wpisywalem kod i strzal - zero problemow
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 21 Maj 2014 12:42 
Awatar użytkownika

Loty: 151
Kilometry: 225 046
Krajów: 17 / 7.9%
Promocja nadal działa?
W warunkach promocji http://www.ryanairhotels.com/Ryanair/VoucherPromotionTermsAndConditions.aspx

1. This promotion applies only to hotel bookings made on or after the 5th of November 2013, whereby the final hotel check-out date is on or before 31 March 2014.
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 24 Maj 2014 10:17 

niebieski
pawel.z napisał(a):
Promocja nadal działa?
W warunkach promocji http://www.ryanairhotels.com/Ryanair/VoucherPromotionTermsAndConditions.aspx

1. This promotion applies only to hotel bookings made on or after the 5th of November 2013, whereby the final hotel check-out date is on or before 31 March 2014.

Jeśli potrafisz cofać się w czasie, to jak najbardziej!
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 24 Maj 2014 11:34 

Loty: 86
Kilometry: 126 541
Krajów: 19 / 8.9%
Wczoraj probowalem uzyc ostatniego z moich voucherow, niestety w czasie rezerwacji wyrzucalo mi blad, a po kilku probach dodanie kodu zostalo zablowane. Mial ktos juz taki przypadek?

#98 PostWysłany: 15 Cze 2014 19:05 

Odkupię każdą ilość voucherów. Propozycje proszę kierować na viner2010@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 9 gości