Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 116  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Promocje Ryanair'a
#261 PostWysłany: 01 Lip 2010 18:59 

masakra...

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#262 PostWysłany: 01 Lip 2010 19:24 

Jakby utrafić ALC np. bezpośrednio to nie jest zła cena :)
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 02 Lip 2010 14:56 

...tak straszna masakra...5 dych za przelot samolotem...może w takim razie cofnijmy się parenaście lat wstecz i latajmy za tysiaczka skoro to jest za dużo...pewnie też chciałbym polatać znowu za złotówę...opanujcie się ludzie...lot za stówkę w dwie strony na drugi koniec europy tu chyba i tak niedużo...

#264 PostWysłany: 03 Lip 2010 00:15 

Look napisał(a):
...tak straszna masakra...5 dych za przelot samolotem...może w takim razie cofnijmy się parenaście lat wstecz i latajmy za tysiaczka skoro to jest za dużo...pewnie też chciałbym polatać znowu za złotówę...opanujcie się ludzie...lot za stówkę w dwie strony na drugi koniec europy tu chyba i tak niedużo...

Czasy przeszłe już nie wrócą, na rynku będzie coraz większa konkurencja, dlatego też klient ma prawo wybrzydzać. Tak się mówi 50 zł to i tak tanio, ale dolicz sobie dojazd z lotniska do miasta (w miejscu wylotu i przylotu) i wychodzi 150 zł, a to bilety dopiero w 1 stronę. Ostatnio LOT oferuje lepsze ceny od Ryana :) Musisz się przyzwyczaić, bo to forum składa się w jakimś procencie z ludzi, którzy oblecieli Europę za grosze i takie "okazje" ich nie zadowalają :)

#265 PostWysłany: 03 Lip 2010 15:22 

Poza tym jeżeli odnosisz się do mojej wypowiedzi to tak się składa, że chodziło mi nie tyle o 50 PLN, co o fakt, że promocja dotyczy wciąż jesieni - a miałem nadzieję na lipiec i złozenie sensownego lotu do Maroka (z którego bilet na powrót do Bergamo już miałem).

Ostatecznie wporywie chwili kupiłem Pisa-Zadar-Pisa za 47 EUR, a to wychodzi OW raczej wiecej niż 50 PLN....

A jeszcze trzeba transfer do ojczyzny mieć...

#266 PostWysłany: 04 Lip 2010 18:19 

subway napisał(a):
Czasy przeszłe już nie wrócą, na rynku będzie coraz większa konkurencja, dlatego też klient ma prawo wybrzydzać. Tak się mówi 50 zł to i tak tanio, ale dolicz sobie dojazd z lotniska do miasta (w miejscu wylotu i przylotu) i wychodzi 150 zł, a to bilety dopiero w 1 stronę. Ostatnio LOT oferuje lepsze ceny od Ryana :) Musisz się przyzwyczaić, bo to forum składa się w jakimś procencie z ludzi, którzy oblecieli Europę za grosze i takie "okazje" ich nie zadowalają :)

Przyzwyczajać się nie muszę 8-) Stówkę za dojazd do miasta to chyba przesadziłeś...uwierz mi też leciałem do Maroko za 1 grosza i 1 centa, więc też jak widzę 5 dych to marzę o tych pięknych czasach, niemniej jednak jestem daleki od narzekań...zgadzam się z @remi3 odnośnie terminów promocji...dlaczego teraz są promocje na jesień, a nie na lipiec, sierpień?...

#267 PostWysłany: 05 Lip 2010 16:37 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Krajów: 76 / 35.5%
Jak w polskim filmie. Nuda, nic się nie dzieje....

Image

#268 PostWysłany: 05 Lip 2010 16:40 

Look napisał(a):
dlaczego teraz są promocje na jesień, a nie na lipiec, sierpień?...

Ludzie z wielu oczywistych przyczyn podróżują chętniej w lipcu i sierpniu, więc mają na pewno spore obłożenie i nie muszą się wspierać promocjami, a raczej nie powinni, bo ludzie i tak wykupią resztki po 30-60 EUR

#269 PostWysłany: 06 Lip 2010 12:11 

remi3 napisał(a):

Ludzie z wielu oczywistych przyczyn podróżują chętniej w lipcu i sierpniu, więc mają na pewno spore obłożenie i nie muszą się wspierać promocjami, a raczej nie powinni, bo ludzie i tak wykupią resztki po 30-60 EUR

...w zeszłym roku się wspierali...

Na interesującej mnie trasie został tylko 1 bilet w promocyjnej cenie, a potrzebuję 2. Czy można to jakoś obejść? Kupować z dwóch różnych przeglądarek? Ktoś testował?

#270 PostWysłany: 06 Lip 2010 13:59 

Look napisał(a):

Na interesującej mnie trasie został tylko 1 bilet w promocyjnej cenie, a potrzebuję 2. Czy można to jakoś obejść? Kupować z dwóch różnych przeglądarek? Ktoś testował?

Pozostaje ci tylko kupno tego promocyjnego a ten drugi będzie pewnie 10 EUR droższy.

#271 PostWysłany: 08 Lip 2010 12:22 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Krajów: 76 / 35.5%
Image

#272 PostWysłany: 08 Lip 2010 13:02 

niebieski
To chyba "nasze" ceny będą dopiero pod koniec wakacji na terminy listopad-grudzień.

Ja tam w sumie nie narzekam, bo akurat w wakacje letnie mogę latać jedynie w czerwiec-lipiec (i to niecałe). Loty dla mnie zaczynają się od grudnia do lutego głównie.

A promocje muszą wrócić!
 Profil Relacje PM off  

#273 PostWysłany: 08 Lip 2010 18:46 

Wrocław - Stansted

wtorek, środa, czwartek tj. 3,4,5 sierpnia cena 69zł + odprawa 21zł

jak na sierpień, to wg. mnie naprawdę dobra cena, w szczególności porównując np. do cen wizza

gorzej z powrotami :)
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 08 Lip 2010 20:57 

schabowy napisał(a):
Wrocław - Stansted

wtorek, środa, czwartek tj. 3,4,5 sierpnia cena 69zł + odprawa 21zł

jak na sierpień, to wg. mnie naprawdę dobra cena, w szczególności porównując np. do cen wizza

gorzej z powrotami :)

No ale z tego Londynu to chyba trzeba gdzieś dalej, przynajmniej jak dla mnie :roll:

#275 PostWysłany: 08 Lip 2010 22:39 

aa, to już nie wiem. kupowałem po prostu dla siebie do londynu to napisałem, bo widziałem, że ktoś szukał kiedyś połączenia
 Profil Relacje PM off  

#276 PostWysłany: 09 Lip 2010 10:46 

niebieski
Zastanawiam się czy Ryanair z tymi promocjami na wrzesień i październik nie chce nas wziąć na przeczekanie, bo w końcu ten okres czasowy ma być objęty promocją no przynajmniej jeszcze z miesiąc, czyli w sumie im się nie spieszy żeby zapełnić pokłady już teraz. Są chyba dwa rozwiązania: albo stopniowo te miejsca zostaną wykupione w tych cenach albo np pod koniec lipca pojawi się megapromocja na ten okres(czyli wrz-paź) (na co niewątpliwie czekamy).

Ostatnio edytowany przez MeHow, 09 Lip 2010 16:31, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 09 Lip 2010 10:55 

wg mnie już chyba nie będzie takich fajnych promocji na lipiec. może, koniec sierpnia. trzeba szukać.
ja przez kilka dni przeglądałem oferty do londynu i ceny były zabójcze. wczoraj patrze, a ze 169 plus opłaty, co wychodziło jakieś 300zł, cena spadła na 69zł
 Profil Relacje PM off  

#278 PostWysłany: 09 Lip 2010 21:57 

Dopóki nie wybuchnie Katla, to nie ma pretekstu do super promocji.

#279 PostWysłany: 10 Lip 2010 21:14 

mam pytanie z cyklu czy warto czekac...

musze kupic 2 bilety na poniedzialek, FR

11/10/10
CIA 0650 - BGY 0800
na chwile obecna jest 27,89 EUR i tylko 2 miejsca w tej cenie ...

czekac? czy kupowac?
dodam, ze w gre wchodzi tylko ten lot, gdyz mam wykupiony pozniej BGY - KRK na ten sam dzien...

PS. Jest to poniedzialek, po meczu finalowym mistrzostw Swiata siatkarzy (dzien wczesniej, mecz w Rzymie)... Czy to ma znaczenie?
 Profil Relacje PM off  

#280 PostWysłany: 12 Lip 2010 11:39 

niebieski
Image

może teraz coś wpadnie ciekawego?...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 116  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Facebook [Bot], kucharjb oraz 18 gości