Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Kwi 2014 12:07 

Kojarzycie jakiś dobry sposób na status match do Le Club Platinum?
Bo z tego co patrzę na statusmatcherze to słabo z tym.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 29 Kwi 2014 20:59 

Jeżeli miałeś już tam konto ze statusem platinum który się skończył, możesz spróbować poprosić o wydłużenie. Znajomy po odbyciu 5 noclegów w ciągu roku bez problemu dostał taki upgrade. Z tego co wiem, wielu osobom wydłużono status platinum pomimo braku noclegów tak więc nie zaszkodzi zapytać.
Nie wydaje mi się żeby status match był dostępny a na dzień dzisiejszy chyba nie ma działających linków dających status platinum.
 Profil Relacje PM off
zmijas lubi ten post.

#3 PostWysłany: 30 Kwi 2014 11:10 

OK, dzięki
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Maj 2014 16:20 

Loty: 49
Kilometry: 69 318
Krajów: 9 / 4.2%
A ja właśnie dostałam maila, że wydłużają mi status platinum na kolejny rok. Miałam tylko jeden nocleg w Ibisie :) Całkiem miło z ich strony :) Nic nie musiałam robić... :D

#5 PostWysłany: 01 Maj 2014 20:28 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
Również dostałem dziś takiego maila. :)
W ciągu ostatnich 12 miesięcy odbyłem ok. 10 noclegów, więc standardowo tego statusu bym nie utrzymał.
Miło z ich strony, ale na pewno na tym w ciągu następnego roku zarobią, ponieważ chętniej będę wybierał ich hotele niż konkurencję.

"Naleza Panstwo do grupy naszych najwierniejszych klientów, dlatego z wielka radoscia pragniemy poinformowac, ze przedluzamy waznosc Panstwa karty Le Club Accorhotels Platinum na nastepny rok. Dzieki swojej karcie bedziesz mógl nadal cieszyc sie wspanialymi uslugami i przywilejami, z których korzystales dotychczas podczas swoich pobytów w hotelach grupy Accor!

Panstwa nowa karta Le Club Accorhotels Platinum zostanie wyslana w ciagu 2 tygodni od daty konca waznosci aktualnej karty... "
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Maj 2014 21:17 

Loty: 797
Kilometry: 1 027 865
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
Ja też tylko jeden nocleg i ten sam mail. Przydałoby się aby ktoś się wypowiedział kto nie spędził u nich żadnego noclegu a kończy mu się status, albo spędził ileś tam noclegów i nie dostał przedłużenia. Będzie wiadomo czy rozdają z automatu, czy losowo, czy jeszcze z innego widzimisię:>
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Maj 2014 21:21 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
kacper451 napisał(a):
Ja też tylko jeden nocleg i ten sam mail. Przydałoby się aby ktoś się wypowiedział kto nie spędził u nich żadnego noclegu a kończy mu się status, albo spędził ileś tam noclegów i nie dostał przedłużenia. Będzie wiadomo czy rozdają z automatu, czy losowo, czy jeszcze z innego widzimisię:>

Ja tak miałem kilka miesięcy temu :) 0 noclegów, ten sam mail :)

#8 PostWysłany: 01 Maj 2014 23:10 

Loty: 49
Kilometry: 69 318
Krajów: 9 / 4.2%
No ja miałam właśnie jeden nocleg w Ibisie w Kaliningradzie. Akurat przydarzyła mi się tam dość niemiła sytuacja... Przeżyłam tam rano swoją pierwszą ewakuację hotelu. Tak sobie myślałam, że może dlatego?? Ale teraz jak widzę, że i inni dostali takiego maila to może z automatu dają jak ktoś chociaż raz u nich spał... :)

#9 PostWysłany: 02 Maj 2014 09:53 

Loty: 7
Kilometry: 31 319
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
kacper451 napisał(a):

Wtrące swoje 3 gr. Miałem 3 noce w Ibis na Phuket w ramach platyny i niestety przedłużenia na następny rok nie dostałem :/ Więc chyba loteria ;) Pisać, pisałem ale bez zostało bez odpowiedzi :/
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 02 Maj 2014 15:33 

Loty: 797
Kilometry: 1 027 865
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
Na to wygląda, że jednak loteria typu chybił-trafił:>
Nadmienię, że nowej karty jeszcze nie dostałem (obecna ważna do końca maja) natomiast w aplikacji ACCOR na androida status został przedłużony do 26.03.2015
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 05 Maj 2014 11:00 

Ja po jednym noclegu dostałem chyba angielską wersję tego mejla:

"At the moment you have a Platinum membership, and we’d like you to continue to enjoy the benefits that this brings. To maintain your membership level, you simply need to accumulate the required number of nights or points before 04/05/2015.".

Niestety po zalogowaniu na konto informacja o terminie statusu się nie zmieniła. Czyli nadal ważny jest do 10/2014.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 05 Maj 2014 15:57 
Awatar użytkownika

bo napisali, że aby utrzymać status Platinum musisz odbyć wymaganą liczbę nocy, a nie że przedłużają status tylko za tę 1 noc
 Profil Relacje PM off
kittycate lubi ten post.

#13 PostWysłany: 06 Maj 2014 09:49 

No rozumiem, czyli tak, status ważny do 10/2014, ale jak uzbieram do 05/2015 odpowiednią ilość nocy to zachowam status. Trochę nielogiczne, nie?
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 29 Gru 2014 14:53 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Posiadam do końca roku status Platinium w IHG i Best Western Rewards Diamond

Czy na podstawie tych statusów mogę wnioskować o status mach w Le Club Accorhotels np Gold bądz Platinum t? Mam w tej chwili podstawy.

Jesli tak to na jaki adres mam napisać?

Dzięki za info

#15 PostWysłany: 29 Gru 2014 15:24 
Awatar użytkownika

niebieski
lendziro napisał(a):

Czy na podstawie tych statusów mogę wnioskować o status mach w Le Club Accorhotels np Gold bądz Platinum t? Mam w tej chwili podstawy.

W tej chwili status match w Le Club Accorhotels jest niemożliwy.
Przykładowa odpowiedź z Accor:
accor napisał(a):
You requested a status match with your Best Western hotel chain's Diamond elite membership.
Please be advised that we are currently have no status match offer.

#16 PostWysłany: 29 Gru 2014 19:59 
Awatar użytkownika

srebrny
Próbować trzeba może akurat Tobie się uda.
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 29 Gru 2014 21:02 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
http://statusmatcher.com/company/21425

raczej nie przechodzi ostatnio

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości